Clevelandista kotoisin oleva Cuyahogan piirikunnan terveyskomissaari

CLEVELAND – Oltuaan 33 vuotta Cuyahoga Countyn terveyslautakunnassa ja 18 vuotta terveyskomissaarina Terry Allan aikoo jäädä eläkkeelle tänä keväänä.

Hänen tilalleen on määrä ottaa tohtori Roderick Harris. Harris toimii tällä hetkellä Allegheny Countyn terveysosaston apulaisjohtajana Pittsburghissa, mutta on alun perin kotoisin Koillis-Ohiosta.

“Se [will] on hienoa olla takaisin ja palvella yhteisössä, jota todella rakastan ja jota olen aina soittanut kotiin asuinpaikastani riippumatta”, Harris kertoi News 5:lle. “Vanhempani asuvat edelleen naapurustossa ja käyn siellä edelleen säännöllisesti.”

Kuvan tarjoaa Cuyahoga Countyn terveyslautakunta

Tohtori Roderick Harris

Harris varttui Clevelandin Mt. Pleasantin naapurustossa ja työskenteli aiemmin Cuyahoga Countyn terveyslautakunnassa tarkastajana 90-luvun lopulla.

Harrisin mukaan se on asiantuntemus, josta on hyötyä, kun terveysosasto siirtyy kahden vuoden tauon jälkeen jatkuvaan COVID-19-tautiin ja pyrkii saavuttamaan muita tärkeitä tavoitteita, mukaan lukien terveyden tasapuolisuus alipalveltuissa yhteisöissä.

“He ovat asiakkaitamme ja meidän on varmistettava, että toimitamme kansanterveyttä tavalla, että he voivat arvostaa sitä ja sitten [in a] niin, että he todella pääsevät käsiksi ja vastaanottavat sen”, hän sanoi.

Toinen Harrisin keskustelussa nostama prioriteetti oli tarve käsitellä terveysosaston henkilökunnan hyvinvointia.

”Tiedän, että henkilökunta on todella palanut loppuun. Tiedän, että kaikki terveysosastot kamppailevat henkilöstön loppuunuutumisen ja muita työmahdollisuuksia etsivien ihmisten kanssa, koska COVID-19 on vaatinut monia meistä”, hän sanoi. ”Haluan varmistaa, että parannamme heidät, jotta annamme heille aikaa toipua siltä varalta, että tulevaisuudessa tilanne taas kärjistyy. Ja sitten mietitään, mitä voimme tehdä lahjakkaan työvoiman rekrytoimiseksi ja säilyttämiseksi tällä hetkellä työvoimassa tässä vaiheessa.”

Mitä tulee COVID-19:n tulevaisuuteen piirikunnassa, Harris vältti ennusteita.

“Juuri nyt meidän pitäisi hyväksyä, että asiat ovat paremmin”, hän sanoi. “Meidän pitäisi juhlia niitä pieniä voittoja, joita meillä on lukujen kasvaessa, mutta ymmärtää, että jotkut ihmiset kärsivät edelleen suhteettoman paljon, ja meidän on varmistettava, että on olemassa resursseja ja tietoa, joka saapuu näille väestöryhmille, ja myös ymmärrettävä, että meidän on varauduttava siltä varalta, että asiat palautuvat.”

Kun 67 prosenttia läänin väestöstä on rokotettu, Harris sanoi uskovansa, että parantamisen varaa on vielä.

“Meidän on ymmärrettävä, varsinkin joidenkin afroamerikkalaisten asukkaiden kohdalla on pitkä epäluottamus”, hän selitti. “Afroamerikkalaisten kanssa tässä maassa on tapahtunut pitkä perintö epäoikeudenmukaisuuksista, kun on kyse lääketieteestä ja terveydestä. Joten meidän on annettava aikaa parantua siitä ja olla hieman vastahakoisia. Mutta samalla , meidän on annettava heille tietoa, joka voi auttaa muuttamaan heidän mieltään hieman enemmän. Luulen, että ajan myötä mukavuustaso saattaa muuttua.”

Vaikka hän asuu tällä hetkellä Steelers-maan sydämessä, Harris kertoi News 5:lle olevansa edelleen Browns-fani.

“Tiesin, että aiot kysyä sitä”, hän hymyili.

Tohtori Harrisin on määrä aloittaa terveysasioista vastaava komissaari 11. huhtikuuta

.

Leave a Comment