Cowboys isännöi tapahtumaa urheilun turvallisuuden edistämiseksi

Korey Stringer Institute (KSI), kansallinen urheiluturvallisuuden tutkimus- ja edunvalvontaorganisaatio, jota NFL tukee, osana Team Up for Sports Safety -aloitetta kutsuu tänään koolle kymmeniä Texasin johtavat lääketieteen ja urheilun asiantuntijat kehittämään politiikan tiekartan. edistää lääketieteellisiä käytäntöjä, joiden on todistettu vähentävän urheiluun liittyviä kuolemia.

Dallas Cowboysin isännöimä kokous AT&T Stadiumilla Arlingtonissa kokosi Texas State Athletic Trainers Associationin edustajia, urheilulääkäreitä, urheilujohtajia, valmentajia ja muita keskustelemaan tavoista tehdä lukion urheilusta turvallisempaa Texasissa.

“Texasissa on yksi maan rikkaimmista lukion yleisurheilukulttuureista. Ottaen huomioon tarve pitää nuoret urheilijat turvassa, Cowboysilla on kunnia isännöidä tätä Team Up for Sports Safety -tapahtumaa tiloissamme”, sanoi Cowboysin pääurheiluvalmentaja Jim. Maurer. “Odotamme innolla yhteistyötä National Athletic Trainers Associationin, Texas State Athletic Trainers Associationin, Korey Stringer Instituten ja National Football Leaguen suuren asiantuntijaryhmän kanssa yhteisenä tavoitteenamme tarjota turvallisempi ympäristö Texasin nuorisourheilijoille. “

Tutkimukset ovat osoittaneet, että lähes 90 % kaikista urheilun äkillisistä kuolemantapauksista johtuu neljästä syystä: äkillinen sydämenpysähdys, traumaattinen päävamma, rasituksen aiheuttama lämpöhalvaus ja rasituksen aiheuttama sirppi. Se on myös osoittanut, että näyttöön perustuvien turvatoimien käyttöönotto vähentää merkittävästi näitä riskejä ja voi pelastaa ihmishenkiä.

Texas keskittyy politiikan edistämiseen viidellä keskeisellä aihealueella: Kylmävesiimmersio lämpöhalvaustapauksissa; Äärimmäiset säämuutokset harjoituksiin; hätätoimintasuunnitelmat; Urheilukoulutuspalvelut; ja vahvuus- ja kuntoutusistuntojen käytännöt. Tapaamisessa käsitellyt linjaukset tukevat todistetusti urheilijoiden turvallisuutta. Esimerkiksi kuumuuteen sopeutumispolitiikka edellyttää laitteiden, kontaktien ja harjoitusten kokonaiskeston asteittaista käyttöönottoa. Siellä missä se on pakotettu, lämpösairaus on vähentynyt 55 %, kun taas kylmävesiupotus on säästänyt 100 % lämpöhalvauksen uhreista, kun sitä käytetään 10 minuutin sisällä lämpöhalvauksesta.

Kokous tuottaa parhaiden käytäntöjen politiikan kielen, joka esitetään joko Texas University Interscholastic Leaguen (UIL) tai osavaltion lainsäätäjän harkittavaksi.

Stringer pelasi kuusi kautta NFL:ssä, mutta menehtyi traagisesti lämpöhalvauksen aiheuttamiin komplikaatioihin vuonna 2001 harjoittelun aikana Vikingsissä.

Leave a Comment