Maaliskuun hulluus 2022: NCAA-turnauksen suosituimpien siementen sijoitus ja niiden asema mestaruusehdokkaina

March Madness ei ole mitään, ellei puhdasta, vääristymätöntä kaaosta, ja olemme vuosien varrella tottuneet odottamaan, ettei mikään joukkue – ei edes ensimmäisellä kierroksella ykkönen (anteeksi, Virginia) – ole turvassa varhaiselta poistumiselta. Mutta vuosien varrella olemme myös tottuneet odottamaan, että huolimatta kaikista Big Dancen väistämättä mukanaan olevista ikävistä vain kourallinen joukkueita saapuu maaliskuuhun todellisella panoksella. Eikä tämä vuosi ole erilainen.

Tässä on kylmä, kova totuus kaikesta: NCAA-turnauksen voittaja, joka kruunattiin huhtikuussa, on todennäköisesti joukkue, jolla on kolmen parhaan siemen. Näin on ollut 30 viimeisestä 32 vuodesta laajentumisen jälkeen. Sinä pystyt todennäköisesti vie se pankkiin.

Tuleeko nyt esiin muita kilpailijoita? Voi olla! Maali epätodennäköinen. Joten käyttämällä näitä tietoja evankeliumina, joka on melko lähellä sitä, olen koonnut luettelon 12 joukkueesta, jotka voivat voittaa kaiken Jerry Palmin viimeisimmän Bracketologyn perusteella. Kaikki nämä joukkueet täyttävät kriteerit ennustettuina kolmen parhaan siemenenä, ja ne luokitellaan todellisen viisautesi perusteella niiden todennäköisyydellä voittaa kaikki.

Kertoimet Caesarin urheiluvedonlyönnissä. Ennustetut siemenet CBS Sports Bracketologylta.

1. Gonzaga | Ennustettu siemen nro 1

Todennäköisyys voittaa titteli: +425

Eivät ole varmoja, että ihmiset ymmärtävät, kuinka hyvä Gonzaga on tällä kaudella ja kuinka markkinat näkevät tämän joukkueen, mutta se on vedonlyönnin suosikki voittaa kauden 2021-22 mestaruus. Tällä hetkellä Zagsien keskimääräinen maalimarginaali on lähes 25 pistettä – useita pisteitä parempi kuin joukkue kaudella sitten, joka meni 31-0 ennen putoamista mestaruusottelussa. Chet Holmgrenin potentiaalisen ykkösvalinnan ja Drew Timmen all-amerikkalaisen tuottajan johdolla tällä tiimillä on tarvittavat tavarat matkaan ja kollektiivinen kokemus käynnistymään.

2. Purdue | Ennustettu siemen nro 2

Todennäköisyys voittaa titteli: +1000

Täysi paljastaminen täällä: Olen puolueellinen Purduen futuurien suhteen. Valitsin tämän joukkueen esikaudella mestariksi, ja olen ihastunut supertähti toisen vuoden opiskelijan Jaden Iveyn taitosarjaan, joka sijoittuu vuoden 2022 ykköslistallani. On kuitenkin vaikea olla pitämättä sen positiivisuudesta ja potentiaalista. joukkue, joka sijoittuu ykköseksi säädetyssä hyökkäystehokkuudessa KenPom.comissa, samalla kun hänellä on uskomatonta lahjakkuutta etukentällä Zach Edeyn ja Trevion Williamsin kanssa täydentämään sitä, mitä Ivey tuo pöytään takakentällä. Vaikka puolustus on toisinaan niin vaikeeta – ja se on melkoisen huonoa – Boilermakers voisi helposti johtaa taulukkoa maaliskuussa.

3. Auburn | Ennustettu siemen nro 1

Todennäköisyys voittaa titteli: +1000

Muistatko elokuussa, kun listasin Auburnin “pitkäksi vedoksi”, josta pidin tulevaisuuden vetona? Tigers voitti kaiken tuolloin 60-1. 60-1! Nyt luku on 10-1, ja Tigers on ansainnut kunnioituksen. Auburn, jota johtaa yksi korkeakoulukoripallon parhaista motivoijista Bruce Pearlissä ja varma viiden parhaan valinta Jabari Smithissä, joka näyttää edelleen yhdeltä urheilun lahjakkaimmista pelaajista, Auburn vaatii huomiotasi välittömästi (ellei aikaisemmin) ennen maaliskuuta. . Säädä tulevaa kiinnikettäsi vastaavasti.

4.Arizona | Ennustettu siemen nro 1

Todennäköisyys voittaa titteli: +850

Ensimmäisen vuoden valmentaja Tommy Lloyd on tehnyt nopeasti töitä uudet kaivaukset Arizonassa. Debyyttikaudellaan päävalmentajana odotettuaan vuosia siivissä Gonzagassa, Wildcats on 24-2, ennustettu nro 1 siemen ja kuljettajan istuimella varastaa Pac-12 useilla otteluilla. Muista, että tämä tapahtuu kauden aikana, jolloin UCLA:ssa – tuoreena Final Four -kilpailustaan ​​– suurin osa osistaan ​​on edelleen paikoillaan. Tämä joukkue pelaa päihdyttävällä ja tehokkaalla tavalla.

5.Kentucky | Ennustettu siemen nro 2

Todennäköisyys voittaa titteli: +800

Tätä Kentucky-tiimiä on vaikea kuvailla käyttämättä väsyneitä, vanhoja kliseitä, joten sallikaa minun tehdä se juuri näin lyhyessä tiivistelmässä Wildcatsista: He ovat vain erikoisia. Oscar Tshiebwe on hirviö laudoilla; TyTy Washington on 10 parhaan mahdollisen luonnoksen pelaaja, joka voi täyttää sen terveenä; Sahvir Wheelerillä on hyvät mahdollisuudet johtaa tätä joukkuetta; ja Kellan Gradyn kokemus ja ammunta ovat sitä, mitä Wildcats ovat niin kipeästi tarvinneet. Uuden ja vanhan lahjakkuuden välillä he näyttävät vain löytävän tapoja voittaa.

6.Kansas | Ennustettu siemen nro 1

Todennäköisyys voittaa titteli: +1400

Bill Selfin ohjelma on 23-4, matkalla ansaitakseen no. 1 siemenen ja kuudenneksi ehdokaslistallani. Kyllä, kyllä, ymmärrän, miksi se ei ehkä sovi yhteen. Näyttää kuitenkin oikealta. Hämmästyttävän vartijapelin pitäisi tukea heitä – Ochai Agbaji on ollut todellinen murtotähti – mutta tällä joukkueella ei todellakaan ole todellista ykkösvartijaa, kuten monilla mahtavilla Self-tiimeillä (esim. Frank Mason ja Devonte’ Graham). ). Ehkä se on nitpicck, mutta kaikki nämä huipulla olevat joukkueet erotetaan toisistaan ​​ohuilla marginaaleilla.

7.Duke | Ennustettu siemen nro 2

Todennäköisyys voittaa titteli: +1400

Duke’s on voittanut 10 viimeisestä 11 ottelustaan, sillä on kolme todennäköistä ensimmäisen kierroksen valintaa, luotettava veteraani Wendell Mooressa ja — oi, muuten — Hall of Famer ruorissa Coach K:ssä, joka pyrkii ratsastamaan. eläkkeelle jäävään auringonlaskuun korkealla äänellä. Silti joskus on turhauttavaa katsoa, ​​mikä tämän joukkueen potentiaali on ja mitä se saa aikaan kentällä. Johdonmukaisuus on avainasemassa. Blue Devilsillä on yksi tämän listan joukkueen korkeimmista katoista, mutta se voi yhtä helposti olla varhainen poistumisehdokas.

8. Baylor | Ennustettu siemen nro 2

Todennäköisyys voittaa titteli: +1800

Tämä ei ole sama Baylor-joukkue, joka avasi kauden 15-0. Kyllä, se on taistellut jatkuvasti loukkaantumisvikaa vastaan, mutta olemme nähneet joitain halkeamia hallitsevan kansallisen mestarin panssarissa. Ja silti… Olen tyytyväinen siihen, että Bears on 10 parhaan joukossa tällä listalla. Kendall Brown ja Jeremy Sochan ovat X-faktorin fuksit täynnä potentiaalia, ja eläinlääkärit yhdessä valmentajan Scott Drewn loistavan taktikon kanssa voisivat napsauttaa oikeaa polkua juuri ajoissa maaliskuussa. Tämä on edelleen vaarallinen joukkue, joka antaa kenelle tahansa vastustajalleen juosta rahoistaan ​​turnauksessa.

9.Illinois | Ennustettu siemen nro 3

Todennäköisyys voittaa titteli: +3000

Olin väärässä Illinoisin suhteen. Luulin, että Illinit olivat valmiita kiertymään aiemmin tällä kaudella, kun Andre Curbelo oli toipumassa päävammosta. Arvioin väärin, että loukkaantuminen yhdistettynä alkukauden tappioihin hämärsi näkymiä. Se on minussa, käsi ylös. Tämä Illinin tiimi on paljon parempi ja kestävämpi kuin annoin sille tunnustusta. Curbelon palatessa yhdistelmään tämän joukkueen pitäisi vain parantua, kun Kofi Cockburn pelaa kuin all-amerikkalainen ja Alfonso Plummerin ja Trent Frazierin johtamat laadukkaat avustajat nousevat.

10.Villanova | Ennustettu siemen nro 3

Todennäköisyys voittaa titteli: +2500

Tämä ei ole aivan vintage Jay Wright -seura, mutta siinä on yhden piirteet: Se on Big Eastin paras 3-pisteen laukausjoukkue; hänellä on luotettava tähti vartijana Collin Gillespiessä; sen rikos on eliittiä (yleisesti ottaen); ja se osaa päättää pelit parhaana vapaaheittojoukkueena college-vanteissa. Nämä ovat monia todella tärkeitä laatikoita, jotka on tarkistettava. Ehkä tappio siellä tai siellä viime kuukausina on varjostanut näkemystämme tästä joukkueesta epäoikeudenmukaisesti, koska näyttää varmasti siltä, ​​että kauden alkuvaiheet ovat takanapäin. Kuten odotettiin, Wildcats tekevät siirtonsa juuri maaliskuun saapuessa.

11. Wisconsin | Ennustettu siemen nro 3

Todennäköisyys voittaa titteli: +7000

Tässä on kolme syytä, miksi Wisconsin voi voittaa kaiken: 1. Johnny Davis, 2. Johnny Davis, 3. Johnny Davis. (Voi, ja mainitsinko Johnny Davisin?) Hän saattaa olla paras pelaaja college-renkaissa, ja hänellä on hyvä tukihenkilö. Davis on toiminut tällä kaudella lähes jokaisessa suuressa pelissä, joten jos hän menee banaaneihin tanssimaan ja vie mäyrät neljänteen finaaliin, älä ylläty.

12.Texas Tech | Ennustettu siemen nro 2

Todennäköisyys voittaa titteli: +2500

Kuten käy ilmi, se, että Mark Adamsia kehuttiin Chris Beardin henkilöstön puolustusguruna viime vuosina, ei ollut liioittelua. Ensimmäisellä kaudellaan ruorissa Lubbockissa Texas Tech on ykköspuolustuksessa säädetyssä tehokkuudessa KenPomissa, ja se on rutiininomaisesti luottanut siihen voimaan voittaakseen suuria pelejä – mukaan lukien tukahduttavat esitykset Texasin ja Oklahoman syrjäyttämiseksi viimeksi. Se on tyyli, joka on tehnyt Red Raidersista yhden hirvittävistä otteluista Big 12:ssa, ja joukkueille pitäisi olla tuskaa kohtaamassa maaliskuussa.

Leave a Comment