MLB:n työsulku: Omistajat, MLBPA jatkaa tärkeää neuvotteluviikkoa; MLB tekee helmikuussa Uuden kustannus-hyötyanalyysin määräaika 28

Getty Images

Keskiviikko oli kolmas päivä viikossa, jolloin Major League Baseballin ja Major League Baseball Players Associationin edustajat kokoontuivat joka arkipäivä toivoen ainakin umpeen neuvottelujen kuilun uudesta työehtosopimuksesta. Sanomme “ainakin”, koska perimmäisenä tavoitteena olisi päästä sopimukseen uudesta sopimuksesta, joka laukaisi omistajan määräämän työsulun päättymisen.

MLB on sanonut helmikuussa. 28 on viimeisin päivä, jolloin he voivat päästä sopimukseen uudesta CBA-sopimuksesta viivyttelemättä avauspäivää (tällä hetkellä suunniteltu pidettäväksi 31. maaliskuuta), vaikka MLBPA ei välttämättä lopulta suostuisikaan, jos asiat vuotavat ensi viikkoon. Liigan tiedottaja kertoi toimittajille, mukaan lukien The Athleticin Evan Drellichille, että pelit perutaan ilman korjauksia helmikuun jälkeen. 28 Muistutuksena, omistajat voisivat purkaa työsulun ja suurliigan kevätharjoittelut voisivat alkaa lähes välittömästi, kun molemmat osapuolet jatkavat neuvotteluja. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole mitään merkkejä siitä, että omistajat olisivat halukkaita tekemään tämän.

Liiga ehdotti keskiviikkona 10 000 dollarin lisäämistä vähimmäispalkkaan vuodessa ja luopui vaatimuksestaan, että vähimmäispalkka perustuisi palvelusaikatasoihin. Drellichin mukaan.

Aiemmin osapuolet tapasivat noin viisi tuntia maanantaina, vaikka suuri osa ajasta kuluikin eri huoneissa ehdotusten laatimiseen. Tiistaina pelaajapuoli esitti ehdotuksen, jonka omistajapuoli piti askeleena taaksepäin.

Tässä on yhteenveto siitä, mitä omistajat kuulemma tarjosivat alkavaksi viikolle:

  • Nosta välimiesmenettelyä edeltävien pelaajien bonuspooli 20 miljoonaan dollariin. MLB tarjosi aiemmin 15 miljoonaa dollaria 30 parhaalle pelaajalle. MLBPA hakee 115 miljoonan dollarin bonuspottia jakaakseen 150 parhaan pelaajan kesken.
  • Luonnos arpajaisten neljälle parhaalle. MLB tarjosi aiemmin lottoa vain kolmelle parhaalle. Aiemmin liitto halusi, että kahdeksan parasta valitaan arpajaisin.
  • Ei muutoksia edelliseen luksusveroehdotukseen. MLB tarjoaa pienen korotuksen veroon paljon ankarammilla rangaistuksilla. MLBPA pyrkii nostamaan kynnystä 210 miljoonasta dollarista 245 miljoonaan dollariin. Siitä lisää täällä.
  • perui heidän pyyntönsä valvoa alaliigan joukkueiden kokonaismäärää, sekä heidän tarjouksensa rajoittaa vaihtoehtoja viiteen kertaan kauden aikana, ESPN:n Jeff Passanin mukaan.

Tiistaina pelaajat vastasivat seuraavasti:

  • Ei ilmeistä liikettä 115 miljoonan dollarin bonuspotissa.
  • Amatööriluonnoksen seitsemän parasta valintaa olisi lotto.
  • Ylellisyysverosta ei keskusteltu.
  • Ehdotettu vähimmäispalkka on 775 000 dollaria ja 30 000 dollarin korotus toisena ja kolmantena palvelusvuonna.

Uusia ehdotuksia ei ole tehty kilpailukykyisestä taseverosta, joka on yksi neuvottelujen suurimmista vaikeuksista.

Leave a Comment