NFL-vapaa agentuuri 2022: Yksi vapaa agentti, jonka jokainen joukkue tarvitsee säilyttääkseen tällä offseasonilla

Kun NFL-kausi 2021 on kirjoissa ja vuoden 2022 välikausi käynnissä, vapaa agentuuri on aivan nurkan takana. Jokaisella joukkueella on ainakin yksi iso nimi, joka on asetettu markkinoille. Mutta ketkä vapaat agentit voitaisiin – tai pitäisi – lukita ennen tarjousten esittämistä muualle? Alla olemme korostaneet yhtä vapaaa agenttia, jotka jokaisen NFL:n 32 joukkueesta pitäisi tuoda takaisin vuodelle 2022.

Huomautus: Seuraavat vapaat agentit ovat rajoittamattomia. Rajoitetut ja yksinoikeudelliset vapaat agentit eivät olleet mukana.

WR Christian Kirk on vasta 26-vuotias ja julkaisi urallaan huipputuloksia vuonna 2021, mutta hän ei ole myöskään koskaan räjähtänyt DeAndre Hopkinsin ja muiden vastaavien rinnalla. DE Chandler Jones voi puolestaan ​​maksaa omaisuuksia. Ertz, vaikka hän on vanhempi, on lähes korvaamaton paikallaan.

Heidän ei pitäisi ryhtyä maksamaan liikaa 31-vuotiaasta hyötypelaajasta, mutta Patterson oli todellinen pelintekijä, kun he itse asiassa syöttivät hänelle pallon vuonna 2021. Heillä ei myöskään ole niin paljon aseita. .

Ravensin hyökkäyslinja kamppaili kestäessään koko vuoden 2021, mutta Bozeman oli paljastus keskellä. Baltimoren on pidettävä Lamar Jackson ja juoksupeli pystyssä, vaikka se maksaisikin melkoisen pennin.

Kyllä, hän jatkaa 34-vuotiaana, eikä hän ole enää äärimmäisen tärkeä voima. Mutta hän on täydellinen täydennysosa titteliä etsivään puolustukseen, edelleen tuoreena ja kestävänä yli kymmenen vuoden liigan jälkeen.

CB Stephon Gilmore on parempi pelaaja, mutta mihin hintaan? Lisäksi Reddick on neljä vuotta nuorempi, aivan parhaimmillaan ja pelaa asemassa, joka ikääntyy hieman paremmin. Hän voi olla ankkuri Carolinan “D.”

Paperilla WR Allen Robinson on selvästi tärkein prioriteetti, varsinkin kun otetaan huomioon QB Justin Fieldsin aseiden puute. Mutta hän oli sekä kassalla että pamattiin vuonna 2021; laiva on lähtenyt. Daniels ainakin auttaa heitä ryhtymään toimiin Fieldsin suojelemiseksi ensin.

Ehkä helpoin tunnistaa koko ryhmästä. Bates oli hiljaisen vakaa pelintekijä jo ennen kansallista esiintymistään Super Bowl -tarjouksen aikana. Hänen valikoimaansa vastaa vain muutama puolustava puolustaja NFL:ssä.

WR Rashard Higgins ja DE Jadeveon Clowney takaavat uusia tarjouksia, selvästi eri hinnoilla. Mutta Browns voisi kestää suuria kuluja leveydellä korvaamalla Clowneyn halvemmalla vaihtoehdolla. Sillä välin Njokulla on edelleen käännekohta syöttäjänä.

DE Randy Gregory on kuuma nimi potentiaalisena merkkiehdokkaana, mutta hän on yli neljä vuotta vanhempi kuin Schultz, joka on noussut yhdeksi Dak Prescottin luotettavimmista kohteista. WR:n epävarmuuden vuoksi heidän on asetettava etusijalle alakenttähyökkäys.

CB Bryce Callahan työskentelee myös täällä. Molemmat kaverit ovat vankkoja aloituskaliipereita kiihkeään puolustukseen, mutta he jäävät vuosia alas vamman tai suorituskyvyn vuoksi. QB Teddy Bridgewater ei ole etusijalla, jos heidän sydämensä on oikeutetusti päivityksessä keskustan alla.

Vain seitsemässä Lions-pelissä hänen lyhytaikaisen Titans-juoksunsa jälkeen entinen Ramsin leveys oli 306 jaardia ja kaksi maalia suuren pelin uhkana. Ainakin hän voi tarjota kilpailua siirtymävaiheessa olevalle joukkueelle.

Tarvitseeko meidän sanoa enemmän? Vaikka Aaron Rodgers olisi jäämässä eläkkeelle tai muuttamaan paikkaansa, heidän täytyisi lukita hänet ja huutokaupata tai pitää hänet paikalla seuraavaa QB:tä varten. Hän on yksi kahdesta parhaasta syöttäjästä koko NFL:ssä.

He antaisivat aivan yhtä hyvin kirjaimellisesti kaikkien kävellä ja aloittaa tyhjästä, mutta voit pärjätä sisätiloissa huonommin kuin 26-vuotias Collins, jolla on pari vankkaa vuotta. Se alkaa haudoista.

Vasen tackle on suurempi tarve, joten luulisi Eric Fisherin saavan nyökkäyksen tähän, mutta tekevätkö he tarve maksaa liikaa passinestosta? Glowinski on turvallisempi veto sisustukseen, ja et voi koskaan mennä pieleen sijoittamalla etuosaan, riippumatta siitä, kuka on QB:ssä.

He vaikuttivat typerältä tägätä sokean puolen esto ennen vuotta 2021, mutta hän päätyi pysymään laillisena aloittajana. Onko hän markkinoiden uudelleenjärjestelyn arvoinen? Ei todellakaan. Mutta Trevor Lawrencen suojelu on äärimmäisen tärkeää.

S Tyrann Mathieu on ilmeinen vaihtoehto, mutta he maksoivat jyrkän hinnan tehdäkseen Brownista Patrick Mahomesin pitkäaikaisen henkivartijansa. Vain 25-vuotiaana hänellä on vielä tilaa kasvaa ja ansaitsee pitkäaikaisen hoidon.

CB Casey Hayward saattaa olla parempi pelaaja, mutta kun Gus Bradley on matkalla muualle, onko 32-vuotias kulmapotku, joka etsii kolmatta joukkuettaan niin monen vuoden aikana, tärkein prioriteetti? Jones sopii parhaiten vararooliin, mutta hän loisti todella vuonna 2021.

Ihan järjetön. Olipa kyseessä tagi tai pitkäaikainen sopimus, he tarvitsevat hänet perässään Keenan Allenia vastapäätä. Hänen suuri kroppansa ja pallotaitonsa täydentävät täydellisesti, ja jos LA voi saada tasapainoisemman hyökkäyksen, hän jatkaa kasvuaan Justin Herbertin kanssa.

OLB Von Miller oli täydellinen lisä kauden aikana auttamaan heidän mestaruuskilpailuaan, mutta lähestyessään 33:aa suurella palkkapäivällä hän ei vaikuta läheskään yhtä hyvältä kaupalta kuin Odell, joka tulee loukkaantumaan, mutta tarjoaa uskomatonta. vakuutus laajalti.

Yksi puolustuskoordinaattorin Josh Boyerin yksikön peruselementeistä, Ogbah on lyönyt yhdeksän säkkiä kahdella peräkkäisellä kaudella. TE Mike Gesicki on aivan yhtä arvokas täällä, mutta uusi valmentaja Mike McDaniel voi tarvittaessa saada kaiken irti muista hyökkäysvaihtoehdoista.

Heillä ei todellakaan tarvitse olla kiire tuoda takaisin ikääntyviä puolustajia, kuten Anthony Barr ja Patrick Peterson. Woods, toisaalta, ei ole täydellinen, mutta pysyi terveenä ja pallon ympärillä Vikings-debyyttinsä aikana. Hän on myös vasta 26.

Heillä on kourallinen veteraaneja, mukaan lukien OT Trent Brown ja LB Dont’a Hightower, jotka takaavat uusia sopimuksia. Mutta kukaan ei ole palvelevampi kuin Jackson, joka on ollut ehdoton pallohaukka hallitsevassa toissijaisessa pelissä.

Pitkäaikainen OT Terron Armstead pelaa tärkeintä, mutta epävarmassa kakkostilanteessa, kun he aloittavat remontin, Saints olisi viisaampi lukita 25-vuotias toissijainen keskipisteensä. QB Jameis Winston olisi jälleen mukava lehtinen, mutta vain jos isommat ja paremmat QB-uhkapelit eivät toteudu.

Yksi heidän joukkueensa yksinäisistä valopilkuista, 27-vuotias tuli esiin aukkoja tukkivana sisämiehenä vuonna 2021. Uudella johdolla ei todellakaan ole varaa kuluttaa oikeaa rahaa mihinkään joukkueen muihin vapaisiin agentteihin, jotka ovat laimeita. joka tapauksessa.

OT Morgan Moses saattaa olla turvallisempi lyhyen aikavälin veto QB Zach Wilsonin vuoksi, mutta Mayella on edelleen Pro Bowl -kaliiperin kykyjä, eikä sen pitäisi maksaa tonnia loukkaantumisesta. Vankka paluu muotoon voisi myös lisätä hänen tulevaa kaupan arvoaan.

Rehellisesti sanottuna he voisivat antaa kaikkien vapaiden agenttien kävellä. Mutta koska myös S Anthony Harris on tulossa markkinoille, McLeodin johtajuus kentällä ja sen ulkopuolella olisi tervetullutta, varsinkin ilman muita lyhyen tai pitkän aikavälin vastauksia.

CB-kaveri Joe Haden on yhtä lailla kuin uusi sopimus, mutta Witherspoon, 26-vuotias ja tuoreena kuumana Seattlesta tullessaan, tarjoaa pidemmän aikavälin nousua puolustukselle, jolla on useita keskeisiä osia markkinoille.

Kyse on Kyle Shanahanin hyökkäyksen juoksuhaudoista, joissa juoksupeli ja pelitoiminta ovat tärkeitä. Tomlinson saattaa olla 30-vuotias, mutta hän on tuoreessa saanut ensimmäisen Pro Bowl -nyökkäyksensä toisen NFC-mestaruustarjouksen aikana. Toisin sanoen hän on olennainen osa heidän suunnitelmiaan.

Tämä riippuu siitä, ovatko he avoimia Russell Wilsonin siirtämiselle ja joko pehmeälle tai suurelle uudelleenrakentamiselle, koska Brown on lyhytaikainen peli avainasemassa. S Quandre Diggs on reilu vaihtoehto, mutta he maksavat jo paljon Jamal Adamsille.

Mike Evans auttaisi kompensoimaan Godwinin mahdollisen tappion, mutta nykypäivän NFL:ssä tarvitset usein vähintään kaksi isoa syöttäjää, jotta sitä pidettäisiin todellisena haastajana. CB Carlton Davis on toinen valtava prioriteetti pallon toisella puolella.

Hän saattaa maksaa tonnin, mutta hän on juuri sellainen pass rusher, josta haluat maksaa suuria summia: nuori, kestävä ja juuri tulossa parhaimmillaan. Jos Titans aikoo pysyä pudotuspeleissä, heidän olisi viisasta sijoittaa tuohon D-linjaan.

RB JD McKissicin pitäisi olla ensisijainen lisänä ja/tai vakuutuksena Antonio Gibsonille, mutta monivuotista Pro Bowl -linjaa on vaikeampi löytää kuin se on vauhtia vaihtava ase. Scherff lähestyy 31 vuotta, mutta hän on edelleen eliittiä terveenä.

Leave a Comment