Saint Regis Mohawk Tribe Health Servicen tiimi ansaitsee pandemian sankaruuspalkinnon | St. Lawrence County

AKWESASNE – Saint Regis Mohawk -heimo on ilmoittanut, että Health Servicen ponnistelut COVID-19-pandemian aikana tunnustettiin Yhdysvaltain terveys- ja henkilöstöministeriön Indian Health Service Directors -palkinnolla COVID-19-pandemian sankaruudesta. Indian Health Service Award -palkinto on tunnustus heimon COVID-19-vastaustiimin poikkeuksellisesta työstä, omistautumisesta ja epäitsekkäästä reagoinnista koronaviruksen edessä.

“Saint Regis Mohawk -heimon COVID-19-vastaustiimi Kim McElwainin, Lynne Thompsonin ja Theresa Gardnerin johdolla on tarjonnut poikkeuksellista huolenpitoa ja omistautumista vastauksena koronaviruspandemiaan. Olen erittäin ylpeä tiimistämme; lähdimme maahan ja pysyimme edelleen askeleen edellä ympärillämme tapahtuvaa”, kertoi terveyspalvelujohtaja Michael Cook ehdokkuudestaan. “Tämä joukkue on enemmän kuin noussut lautaselle, he ovat olleet valmiita palvelemaan ja uhraamaan Akwesasne-yhteisön puolesta; varmistaa, että turvallisuus, pääsy testaukseen, hoitoon ja rokotukset ovat aina olleet etusijalla.”

COVID-19 Pandemic Heroism Award -palkinnon saajat auttavat edistämään Intian terveyspalvelun COVID-19-toimintasuunnitelmaa. SRMT COVID-19 Response Teamin osalta he ovat auttaneet johtamaan lähialueen vastausta koronavirukseen; ensimmäisten perustettujen ja säännöllisesti suunniteltujen COVID-19-testaus- ja rokotusklinikoiden kanssa. Heidän virtaviivaistettujen klinikoidensa suunnittelu on toiminut oikea-aikaisina ja tehokkaina esimerkkeinä alueellisille terveysosastoille, ja sen ansiosta terveyspalvelut ovat voineet suorittaa yli 12 000 COVID-19-testiä ja rokotuksia.

SRMT COVID-19 -vastaustiimin ponnistelut ovat laajentuneet tarjoamalla tehosterokotteita kaikille vähintään 12-vuotiaille henkilöille heidän viikoittaisella rokoteklinikalla, joka pidetään keskiviikkoisin klo 12.00-15.30 entisessä IGA-rakennuksessa ja jossa on PCR-testausklinikat Maanantaisin ja torstaisin klo 9.00–12.00 heidän testaushallissaan, sekä lasten rokotukset klo 15.00–17.00 heidän pääkampuksellaan ja ILMAISIA COVID-19-kotitestipakkauksia jaetaan tiistai-iltapäivisin.

SRMT:n terveyden edistämis- ja suunnittelupäällikkö Jessica Ayotte osallistui vastaustiimin nimityksen lähettämiseen poikkeuksellisista pituuksista, joita he ovat tehneet pitääkseen Akwesasnen turvassa, ja lisäsi “He työskentelevät väsymättä suojellakseen yhteisöämme ja hidastaakseen COVID-19:n leviämistä; Olipa kyseessä kontaktien jäljittäminen viikonloppuisin tai testausklinikoiden nopea järjestäminen yhteisön piikkien vuoksi, säästä riippumatta – myös pakkasessa.”

Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

.

Leave a Comment