Aaron Rodgers kiistää tiedon, että hän pyrkisi NFL:n historian parhaiten palkatuksi pelaajaksi

Jos Packers haluaa Aaron Rodgersin palaavan Green Bayhin vuonna 2022, heidän on todennäköisesti tarjottava hänelle paljon rahaa sen toteuttamiseksi.

Vaikka Rodgers ei ole vielä tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan, näyttää siltä, ​​​​että hän on tehnyt päätöksen siitä, kuinka paljon hänen mielestään hänelle pitäisi maksaa vuonna 2022. ESPN:n Dianna Russinin mukaan Packersin pelinrakentaja etsii uutta sopimusta, joka maksaa hänelle enemmän rahaa vuodessa kuin kukaan muu pelaaja NFL:n historiassa.

“Hän haluaa olla NFL:n eniten palkattu pelaaja laajalla marginaalilla, joten puhumme 50 miljoonasta dollarista vuodessa”, Russini sanoi tällä viikolla “The Rich Eisen Show.”

Rodgersilta kysyttiin perjantaina spekulaatiosta, jonka mukaan hän halusi olla eniten palkattu pelaaja laajalla marginaalilla, ja hän kertoi Pat McAfeelle, että raportti oli “kategorisesti väärä.” Tietenkin tämä voi olla yksinkertaista semantiikkaa. Rodgers saattaa haluta olla eniten palkattu pelaaja, mutta hän saattaa pärjätä 46 miljoonalla dollarilla vuodessa 50 miljoonan dollarin sijaan.

Russini raportoi myös tällä viikolla, että useat joukkueet ovat jo soittaneet Packersille mahdollisesta vaihdosta tähtipuolustajaansa. Jos Rodgers tavoittelee jotain 50 miljoonan dollarin arvosta vuodessa, se tuo varmasti mielenkiintoisen käänteen kaikkiin Packersin mahdollisesti käymiin kauppaneuvotteluihin.

Jos Packers on valmis antamaan Rodgersille palkan lähes 50 miljoonan dollarin puolelle, se tekisi hänestä välittömästi NFL:n parhaiten palkatun pelaajan. Nykyinen parhaiten palkatun pelaajan titteli kuuluu Patrick Mahomesille, joka allekirjoitti heinäkuussa 10 vuoden ja 450 miljoonan dollarin jatkosopimuksen, joka voi maksaa jopa 503 miljoonaa dollaria.

Tietysti, jos Packers tekee Rodgersille uuden sopimuksen, joka maksaa hänelle missä tahansa naapurustossa, heidän on työskenneltävä vakavaa palkkakattotaikaa saadakseen sen tapahtumaan. Packers on tällä hetkellä lähes 40 miljoonaa dollaria YLIKKÄÄN ylärajan, eikä se edes sisällä cap-hittiä, joka tulee, jos he allekirjoittavat uudelleen tai merkitsevät Davante Adamsin.

Rodgersille valtavan sopimuksen antamisen puoli on se, että se todella tekisi auta heitä vuodelle 2022. Nykyisen sopimuksensa mukaan Rodgersin yläraja tulevalle kaudelle on lähes 47 miljoonaa dollaria, mutta jos hän saa uuden sopimuksen, Packers voisi luultavasti ajella 20–25 miljoonaa dollaria (tai enemmän) tästä katosta. osuma.

Vaikka Rodgersin kertoma hintapyyntö kuulostaa tähtitieteelliseltä, se on luultavasti reilu markkinahinta miehelle, joka on voittanut peräkkäin MVP-palkintoja. Älä myöskään ylläty, jos pakkaajat täyttävät hänen pyytämän hintansa. NFL:n virallinen verkkosivusto raportoi Super Bowl sunnuntaina, että Packers olisi valmis tarjoamaan Rodgersille “kaupan, joka tekee hänestä NFL:n eniten palkatun QB:n vuositasolla”.

Packersin etutoimisto on ollut koko kauden ajan vakaasti sitä mieltä, että se haluaa Rodgersin takaisin, ja jos Packers ovat valmiita laittamaan rahansa suuhunsa, näyttää todennäköiseltä, että Rodgers palaisi Green Bayhin. Kaiken draaman aikana Rodgersin kanssa viime kaudella Packersilla oli itse asiassa pöydällä tarjous, joka olisi tehnyt Rodgersista NFL:n parhaiten palkatun pelaajan, mutta QB hylkäsi sen päätöksellä, joka saattaa on ollut jotain tekemistä rakenteen kanssa kaupasta (emme esimerkiksi tiedä, kuinka suuri osa kaupasta oli taattu tai olisiko Rodgersilla ollut vakuuksia ensimmäisen vuoden jälkeen.)

Rodgers ei todennäköisesti tee päätöstään rahan perusteella, mutta jos hän palaa, näyttää siltä, ​​​​että hän haluaa varmistaa, että hänelle maksetaan markkinahintaan. Packersin on saatava pian tietää, joutuuko he leikkaamaan hänelle 50 miljoonan dollarin shekin, koska heidän on vaikea saada mitään muuta aikaan tällä välikaudella, ennen kuin he tietävät mitä hän aikoo tehdä, mikä on tosiasia, jonka toimitusjohtaja Brian Gutekunst myönsi tällä viikolla.

“Ilmeisesti kaikki täällä keskittyy pelinrakentajaan”, Gutekunst sanoi NFL.comin kautta. “Näin me teemme asiat. Se on iso pala. Se on domino, jonka täytyy pudota ennen kuin menemme muihin väyliin. Joten se on tärkeää, kun käymme läpi tämän ja palapelin palaset, jotka meidän on sovitettava. Tämä on ensimmäinen yksi jäljellä… Asioilla on joitain ajoituselementtejä. Meillä on ollut todella hyviä keskusteluja Aaronin ja kaikkien kanssa koko prosessin ajan.”

Vielä ei tiedetä, mitä Rodgers aikoo tehdä tänä vuonna, mutta jos hän palaa NFL:ään toiseksi kaudeksi, voit lyödä vetoa siitä, että hän on liigan eniten palkattu pelaaja.

Leave a Comment