COCC saa 383 000 dollaria vastaavina apurahoina, apurahoina kansanterveysalan työvoiman vahvistamiseksi

BEND, malmi. (KTVZ) – Äskettäin julkistettu 50 000 dollarin lahjoitus ja 383 000 dollarin apurahapalkinto, joka yhdistää yhtä suuren rahoituksen Deschutes Countylta ja Keski-Oregonin terveysneuvostolta, tukee laajapohjaista kansanterveysalan työvoimaaloitetta, joka muotoutuu Central Oregon Community Collegessa.

Eläkkeellä olevat lääkärit tohtori Durlin Hickok ja tohtori Carol Wallace perustivat 50 000 dollarin arvoisen yhteisön terveydenhuoltoalan työntekijöiden rahaston COCC-säätiön kautta ja lahjoittivat 20 000 dollaria harjoitteluohjelman käynnistämiseen paikallisten virastojen kanssa.

Yhdessä apurahat, stipendi ja lahjoitus tukevat opiskelijoiden rekrytointia, koulutuksen kehittämistä, stipendejä, palkallisia harjoittelupaikkoja ja lisääntynyttä keskittymistä julkisen terveydenhuollon uraan, koulu sanoi torstain tiedotteessa, joka jatkuu kokonaisuudessaan alla:

“Pandemia on rasittanut kansanterveyttä. Äskettäin koulutetut työntekijät täyttävät välittömän tarpeen aloitustason kansanterveystehtäviin”, sanoi apurahaprojektin johtaja tohtori Sarah Baron, COCC:n kansanterveyden apulaisprofessori ja osavaltion perinteisen terveydenhuollon työntekijöiden komission yhteisön korkeakoulutyövoiman kehittämisryhmän jäsen.

“Tämän aloitteen avulla, jonka Deschutes County ja COHC ovat mahdollistaneet, odotamme lisäävän kansanterveysurasta kiinnostuneiden ihmisten määrää tavoitteenaan sijoittaa 140 henkilöä kansanterveysalan työvoimaan kahden vuoden aikana pandemiaapua varten”, Baron sanoi.

Viime syksynä COCC käynnisti onnistuneen kuuden opintopisteen yhteisön terveydenhuollon työntekijöiden koulutuskurssin, joka on suunniteltu täyttämään kaikki Oregon Health Authorityn ohjeet sertifiointivalmiille erikoisaloille. Uusi rahoitus laajentaa tätä koulutusta, lisää kuuden opintopisteen vertaistukiasiantuntijakoulutuksen mielenterveyden toipuvien parissa työskentelemiseen ja tukee stipendejä opiskelijoille näiden koulutusten suorittamiseen.

Lisäksi apurahadollarit auttavat valuuttakurssien käytännön harjoitteluissa, jotka on muotoiltu neuvoa-antavan työryhmän kanssa, ja tarjoavat 45 maksettua 400 dollarin stipendiä lukukaudelta. Investointi laajentaa myös COCC:n terveysuran rekrytoijan roolia lisäämällä viran työtunteja ja keskittymällä kaksikieliseen ja kaksikulttuuriseen rekrytointiin.

“Kansanterveys ja tasapuolinen pääsy terveyspalveluihin ovat aina olleet tärkeitä prioriteetteja Carolille ja minulle”, sanoi tohtori Hickok kommentoiessaan hänen ja hänen puolisonsa perustamaa rahastoa. “COCC:llä on Keski-Oregonissa ainoa ohjelma, jolla koulutetaan yhteisön terveydenhuoltoalan työntekijöitä, jotka ovat olennainen osa kaikkein eniten tarvitsevien väestöryhmien tavoittamista.”

“Tämä on todella yhteisön laajuinen yhteistyö, joka vahvistaa alueemme kansanterveysalan työvoimaa ja auttaa monia ihmisiä yhdistämään mielekkään uran”, Baron lisäsi.

Hän huomautti, että panos ja opastus ovat tulleet lukuisilta kumppaneilta, kuten Deschutes Countyn kansanterveysalan neuvoa-antavalta, East Cascades Worksilta, PacificSourcelta ja muilta.

“Pandemia on osoittanut, kuinka tärkeää on saada vahva kansanterveystyövoima”, sanoi Deschutesin piirikunnan komissaari Phil Chang. “Tämä ohjelma auttaa vahvistamaan paikallisia julkisia terveyspalveluja.”

Leave a Comment