Miksi Aaron Rodgers on lahja, joka antaa jatkuvasti

Tekijä: Martin Rogers
FOX-urheilukolumnisti

Aaron Rodgers on kaikkialla. Teetä NFLMVP on myös sen katsotuin persoonallisuus. Aaron Rodgersia ei voi paeta, koska tällä hetkellä se on aina Aaron Rodgers.

Tämä kaikki on täysin kurjaa, jos olet Chicago Bears -fani ja haluat todella teeskennellä, ettei häntä ole olemassa. Loppujen lopuksi on vaikea pitää yllä tällaista teeskentelyä, kun hän on kaikissa mainoksissa, koko Twitter-syötteessäsi ja kun jokainen päivä tuo uuden käänteen juonittelua.

Se ei luultavasti olekaan hauskaa, jos olet Green Bay Packersin kannattaja ja mietit, mitä ihmettä tapahtuu ja kuinka kauan pelinrakentajasi aikoo olla kaupungissa.

Kaikille muille se on hienoa. Ei, todellakin on. Se on hienoa tavalla, jota et halua myöntää. Koska Aaron Rodgers on tosi-tv, eivätkä kaikki myönnä pitävänsä tosi-tv:stä, mutta olemme kaikki katsoneet sitä jossain vaiheessa emmekä ole voineet sammuttaa sitä.

Aaron Rodgers pyytää Packer Nationia anomaan häntä tulemaan takaisin

Aaron Rodgers pyytää Packer Nationia anomaan häntä tulemaan takaisin

Ohita Baylessin kommentit Green Bay Packersin pelinrakentaja Aaron Rodgersin hämmästyttävästä kyvystä kerätä fanien myötätuntoa huolimatta hänen toistuvista pudotuspelien epäonnistumisistaan.

Se, mitä Rodgers paljastaa ja minkä hän antaa sinun nähdä ja kuulla, on kiusantekoa. Se on pieni kurkistus verhon taakse ennen kuin verhot napsautetaan takaisin kiinni. Hän pitää siitä niin – äläkä usko hetkeäkään toisin.

Vain Rodgers tietää, mitä todella tapahtuu hänen elämänsä kaikilla osa-alueilla, joita tutkitaan ja tutkitaan jatkuvasti, mutta hän varmasti haluaa saada sinut arvailemaan ja saada sinut puhumaan siitä.

Raporttien mukaan Rodgers on lähellä päätöstä. Tuleeko hän takaisin Green Baylle? Tai mennä Denver Broncosiin, Washington Commandersiin, San Francisco 49ersiin tai johonkin muuhun paikkaan? Jääkö hän eläkkeelle? Purautuuko hän Nepaliin ja käynnistääkö hän No. 12 Spiritual Retreats and Manbuns LLC:n?

Kuka tietää?

Ja ketä kiinnostaa? No, öh… kaikki, jos ollaan rehellisiä. Rakasta tai vihaa häntä – ja molempia on valtava määrä – Rodgers on lahja, joka antaa jatkuvasti, jos olet joku, joka tykkää puhua ja spekuloida paitsi jalkapallosta myös kaikesta, mitä pelin ympärillä tapahtuu.

Melvin Gordon: “Jos saisimme Aaron Rodgersin, se muuttaisi monia asioita Denverissä”

Melvin Gordon:

NFL:n juoksija Melvin Gordon liittyy Colin Cowherdin kanssa keskustelemaan vapaan agentuurin filosofiastaan ​​ja Aaron Rodgersin ympärillä olevista huhuista.

“En voi päästä eroon tunteesta, että minua seuraa Aaron Rodgers. Ei lakkaamatta… no itse asiassa kyllä, täsmälleen lakkaamatta”, kirjoitti kolumnisti Rick Morrissey Chicago Sun-Times. “Ei riitä, että hän on ollut Chicagon päässä 14 vuotta, ei riitä, että hän omistaa Bearsin ja heidän fanejaan, kuten hän kuului tällä kaudella maailmalle.

“Voi ei, ei edes lähellä tarpeeksi. Hän on kyynärpäällä tiensä elämääni niin monilla muilla tavoilla, että olen menettänyt määrän. En muista lähettäneeni kutsua hänelle tai hänen kyynärpäänsä.”

Tiistaiaamuna levisi yhä enemmän huhuja, että Rodgers käyttäisi esiintymistään “The Pat McAfee Showssa” julkistaakseen yksityiskohtia päätöksestään jalkapallon tulevaisuudesta. Edellisenä iltana hän julkaisi salaperäisen sosiaalisen median viestin, joka varoitti Twitterin salakuuntelijat. Yksi valokuvista oli kuva Randall Cobbista ja Davante Adamsista sekä aukko, jossa Rodgers normaalisti seisoisi.

Oooooooh (viitä pelottavaa musiikkia). Joo, ei siitä tullut mitään. Toistaiseksi.

Mitä tulee Rodgersiin, päädymme puhumaan asioista, jotka voisivat olla vain tarinoita hänestä eikä kenestäkään muusta NFL:n pelinrakentajasta. Ne eivät vain kuulu jalkapalloaiheisten keskustelujen normaaliin toiminta-alueeseen.

Esimerkiksi McAfeella kieliä lähetettiin heiluttelemaan 12 päivää kestäneestä puhdistuksesta, jonka Rodgers paljasti juuri suorittaneensa. Kesti vain vähän tutkimusta, jotta havaittiin, että Panchakarma-menetelmään kuuluu pakkooksentelu, nesteen syöksyminen sieraimiin ja, odota sitä, erityinen peräruiske, jossa öljyt työnnetään ylös… pysähdy, katso se, jos haluat tietää lisää. .

Keskustelu herätti myös keskustelua Shailene Woodleysta, Rodgersin entisestä morsiamesta heidän eroon asti viime viikolla. Silti Rodgers käytti ohjelmaa osoittaakseen hehkuvan kunnianosoituksen Woodleylle, antaen hänelle kunnian siitä, kuinka hän oli voittanut kahden vuoden aikana kaksi MVP-voittoa. Sitten eräs naisen ääni kuului Rodgersin segmentin taustallanauraen ja buumiin, yhtäkkiä ilmassa oli juoruja, jotka täyttivät sekä urheilusivut että viihdeblogit.

Aaron Rodgers sanoo, ettei hänellä ole päätöstä tulevaisuudestaan ​​Green Bayssä

Aaron Rodgers sanoo, ettei hänellä ole päätöstä tulevaisuudestaan ​​Green Bayssä

Colin Cowherd keskustelee Aaron Rodgersista ja siitä, jääkö hän eläkkeelle tällä offseasonilla. “Luulen, että Packers saavutti huippunsa, ja jos kysytte hänen aikalaisiaan ja kilpailijoitaan, he haluaisivat hänen jäävän Green Bayhin.”

Rodgers on ollut uutisissa eri aikoina harhaanjohtavista kommenteistaan, jotka koskivat hänen rokotusastettaan, hän ei pitänyt siitä, että urheilukirjoittaja kutsui häntä ääliöksi, joten hän kutsui kaveria pätkäksi, ja sitä ennen häntä yhdistettiin vaihtoon olla kokopäiväinen “Jeopardy!” isäntä.

Nämä eivät ole normaaleja tarinoita NFL-pelaajalle, ja jos olet ajatellut, että Rodgersin elämä tulee joskus parodiaan, et ole ainoa.

Mutta yksi asia on varma, se ei aio hidastua. Jonkinlainen päätös on todennäköisesti odottamassa, ja pian yksi NFL:n tärkeimmistä offseason päätöksistä vastataan.

Luuletko kuitenkin, että se on viimeinen, josta puhumme, vitsailemme, spekuloimme, oletamme ja pudistelemme vain päätämme siitä, mitä Aaron Rodgersin kanssa tapahtuu?

Älä luota siihen. Hän ei anna sen olla hiljaa, koska hän ei halua sitä. Eikä mekään – ja se on hyvä myöntää – mekään.

Martin Rogers on FOX Sportsin kolumnisti ja FOX Sports Insider -uutiskirjeen kirjoittaja. Voit tilata uutiskirjeen tästä.


Hanki lisää National Football Leaguesta Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment