Russell Wilsonin vaihtoskenaariot: Neljä järkevää joukkuetta

Kirjailija: Eric D. Williams
FOX Sports NFL -kirjoittaja

Jätettyään pois pudotuspeleistä vain kolmannen kerran Pete Carrollin toimikaudella, Seattle Seahawks ja pelinrakentaja Russell Wilson ovat kriittisessä vaiheessa franchising-yhtiölle, joka oli aikoinaan säännöllinen mestaruuden haastaja.

33-vuotiaana Wilsonilla on kaksi vuotta jäljellä sopimusta, joka sisältää kieltolausekkeen.

Cowherd: Wilson ei lopeta uraansa Seattlessa

Cowherd: Wilson ei lopeta uraansa Seattlessa

Colin Cowherd selittää, miksi Russell Wilson ei lopeta uraansa Seahawksissa ja jakaa pelinrakentajan kolme parasta kohdetta.

Wilsonin edustustolta ilmestyi kuitenkin viime vuonna raportteja, että hän suostuisi vaihtamaan oikeaan joukkueeseen.

Risteyksessä Seahawksin pitäisi hyväksyä Wilsonin vaihtopyyntö ja luoda uudelleen lista pyrkiessään palaamaan Carrollin mestaruussuunnitelmaan, joka laadittiin hänen ottaessaan joukkueen hallintaan vuonna 2010. 70-vuotias mies allekirjoitti äskettäin uuden sopimuksen valmentajakseen. seuran kaudelle 2025.

Kyllä, Wilson auttoi johtamaan tämän sarjan paikkoihin, joissa se ei ollut koskaan ollut, mukaan lukien peräkkäiset Super Bowl -esiintymiset ja vino voitto Denver Broncosista Super Bowl XLVIII:ssa. Seahawks voitti myös neljä NFC Westin mestaruutta Wilsonin johdolla, ja QB:llä on 9-7 kauden jälkeinen ennätys Seattlen kanssa.

Mutta Wilson ei ole pelannut parasta jalkapalloaan viime aikoina. Seahawks on voittanut yhden pudotuspeliottelun viimeisen viiden kauden aikana, kun hyökkäys siirtyi enemmän pass-first-lähestymistapaan hyödyntääkseen Wilsonin kykyä heittää syvää palloa.

“Et voi laittaa hintalappua viiden parhaan QB:lle”

Colin Cowherd käsittelee huhuja Eaglesista keskustelemassa Russell Wilsonin vaihdosta ja siitä, mitä QB voisi saada vastineeksi.

Vuoden 2021 runkosarjan viimeiseen otteluun osallistuessaan Wilson oli ajanut keskimäärin 7,3 jaardia yritystä kohden 25 edellisen aloituksen aikana, kun se oli 8,3 YPA:ta 25 aloituksessaan The Athleticin mukaan. Wilsonin passer-luokitus putosi 110,6:sta 97,4:ään, ja hänen liikevaihdonsa lähes kaksinkertaistui 11:stä 20:een samalla ajanjaksolla.

Tietysti hän pelasi murtuneella sormella heittokädessään, mikä varmasti vaikutti hänen syöttökykyynsä. Seahawks aloitti viime kauden lukemin 3-8, minkä jälkeen hän nousi 7-10:een, mikä on Seattlen ensimmäinen tappioennätys vuoden 2011 jälkeen.

“Ainoa tapa [a trade] On järkevää, jos heillä on mahdollisuus palata takaisin pelinrakentajaksi”, sanoi Randy Mueller, pitkäaikainen NFL:n toimitusjohtaja, joka työskenteli Seahawksissa. “Ei mitään Geno Smithiä vastaan, mutta en usko, että se on vastaus. Joten en voinut harkita hänen siirtämistään, ellei meillä olisi jotain, johon voisimme toivoa.”

“Rukoilen, että olen takaisin” – Russell Wilson tulevaisuudestaan ​​Seattlessa

Seahawksin kauden viimeisen pelin jälkeen Russell Wilson sanoi toivovansa pysyä Seattlessa.

Mueller sanoi, että Wilson ei ole enää NFL:n huipputason pelinrakentajien joukossa, mutta Seattle voi silti voittaa hänen kanssaan. Sopimuksen tekeminen monimutkaisemmaksi on Wilsonin no-trade-lauseke ja mahdollisuus, että hän haluaa uuden sopimuksen jossain vaiheessa tänä vuonna.

“On niin monia muuttujia”, Mueller sanoi. “Hän pitää kortit hallussaan. Jos hän ei halua tulla kaupaksi, hänen ei tarvitse suostua mihinkään.”

Wilsonilla on sopimusta jäljellä 51 miljoonaa dollaria. Jos Seahawks siirtyisi hänestä ennen kesäkuun 1. päivää, he vaativat 26 miljoonan dollarin kuolleiden rajoitusten maksun, joka on merkittävä, mutta ei mahdoton omaksua.

Ramsilla oli viime kaudella 34 miljoonaa dollaria dead cap -maksuja, mukaan lukien 22,2 miljoonaa dollaria Jared Goffin vaihdosta ja hänen sopimuksestaan ​​Detroit Lions -sopimuksessa Matthew Staffordin kanssa.

Haluaako Carroll tunnustaa sen julkisesti tai ei, Seahawks rakentaa uudelleen, aivan kuten silloin, kun entinen USC-valmentaja otti yli kymmenen vuotta sitten. Ja vaikka Wilson ei ehkä enää sijoittuisi pelin viiden parhaan QB:n joukkoon, hänen kauppa-arvonsa ei todennäköisesti nouse korkeammaksi kuin tällä välikaudella, varsinkin kun useat joukkueet haluavat epätoivoisesti parantaa pelinrakentajaa.

Seahawks voisi säästää 11 miljoonaa dollaria, jos Wilson ei enää ole listalla. Ja Carroll tarvitsee lahjakkaan, nuoren pelinrakentajan uskomuksessaan Seattlen kulttuuriin, aivan kuten Wilson oli vuosikymmen sitten.

Seahawksilla on kuusi valintaa tämän vuoden draftissa, joista yksi on toisella kierroksella, yksi kolmannella, kaksi neljännellä, yksi viidennellä ja yksi seitsemännellä. Joukkue voisi käyttää enemmän luonnospääomaa tälle vuodelle ja vuonna 2023, kun se uudistaa listaa jahtaakseen puolustavia Super Bowl -mestareita erittäin kilpailukykyisessä NFC Westissä.

Vaikka Wilson pääsi eroon Seahawksin mainitsemisesta sosiaalisessa mediassa, hän on omalta osaltaan sanonut kaikki oikeat asiat.

“Tavoitteeni on voittaa lisää Super Bowleja”, hän sanoi lähellä viime kauden loppua. “Ja suunnitelmani on voittaa heidät täällä. Se on niin yksinkertaista.”

Ja Carroll on vähätellyt kaikki huhut QB-kaupankäynnistä.

– Kulissien takana käymämme keskustelut eivät ole sopusoinnussa huhujen kanssa, hän sanoi toimittajille tammikuussa. “OK? Selvä. Ei ollenkaan. Olemme puhuneet. Olemme olleet yhdessä ja yhteydessä koko tämän kauden ajan. Ja siksi on helppo hylätä ne tällä hetkellä.”

ESPN:n Adam Schefterin mukaan Wilsonin agentti Mark Rodgers sanoi viime vuonna, että hänen asiakkaansa halusi jäädä Seattleen, mutta jos Seahawks haluaisi vaihtaa hänet, hän harkitsisi siirtymistä Dallas Cowboysiin, New Orleans Saintsiin, Las Vegas Raidersiin tai Chicagon karhut.

The Cowboys and the Bears esiintyy pelinrakentajana Dak Prescottin ja Justin Fieldsin kanssa. Raidersilla on Derek Carr, mutta uusi valmentaja Josh McDanielsissa. Saints tarvitsee pelinrakentajan, hyökkäävä maaliguru Sean Payton erosi äskettäin valmentajan tehtävästä.

Muita liigassa olevia joukkueita QB-paikalla ovat muun muassa Miami Dolphins, Detroit Lions, Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Houston Texans, Indianapolis Colts, Tennessee Titans, Tampa Bay Buccaneers, Philadelphia Eagles, Washingtons San Francisco Commanders, Carolina. 49ers, New York Giants ja Denver Broncos.

Se on melkein puolet NFL:stä.

FOX Betin urheilukauppiaan Dylan Brossmanin mukaan Broncos on todennäköisimmin Wilsonille vaihtava joukkue, jonka jälkeen tulevat Steelers ja Commanders.

Seahawks GM John Schneider ja Carroll eivät kiirehdi vaihtamaan Wilsonia, joten he voivat olla harkittuja ja odottaa parasta tarjousta. Raporttien mukaan Schneider välitti Bearsin laillisia tarjouksia viime kaudella.

Sen, minkä Detroit sai viime vuonna Ramsin kanssa Staffordin kanssa tehdystä kaupasta, olisi pitänyt olla Seahawksin lähtökohta Wilsonin luopumiselle: kaksi ensimmäisen kierroksen valintaa, kolmannen kierroksen valinta ja aloituspiste.

Nämä ovat kuitenkin neljä joukkuetta, joilla on järkevintä Seahawksin kauppakumppaneita.

Denver Broncos

Denver siirtyi puolustusguru Vic Fangiosta ja palkkasi Green Bay Packersin entisen hyökkäyskoordinaattorin Nathanial Hackettin joukkueen päävalmentajaksi. Hackett oli Aaron Rodgersin läheinen ystävä hänen ollessaan Green Bayssa, joten Mile High City saattoi suunnata kohti Hackett-Rodgersin kokousta.

Wilson olisi kuitenkin hyvä kakkospalkinto Broncosille.

Wilson on pelannut länsirannikon järjestelmässä koko NFL-uransa, joten siirtyminen Hackettin versioon hyökkäyksestä ei olisi vaikeaa. Ja Wilson antaisi Denverille mahdollisuuden kilpailla pinotussa AFC Westissä, johon kuuluvat Patrick Mahomes, Justin Herbert ja Carr pelinrakentajana.

Bucsin kerrotaan tekevän “tonnia työtä” Russell Wilsonin parissa

Bucsin kerrotaan tekevän a

Colin Cowherd keskustelee todennäköisyydestä, että Russell Wilson korvaa Tom Bradyn Tampassa, ja sitten erittelee mahdolliset skenaariot molemmille joukkueille.

Las Vegas Raiders

Josh McDaniels saisi pelinrakentajan, joka on voittanut Super Bowlin Wilsonissa, mutta vastineeksi hänen olisi luovuttava Pro Bowl -kaliiperisesta QB:stä Carrissa. Wilsonilla ja hänen vaimollaan Ciaralla on sesonkiajan koti San Diegossa, lyhyen lentomatkan päässä Vegasista.

Raiders on kuitenkin kuulemma halukas tarjoamaan Carrille uuden sopimuksen, joten ehkä McDaniels uskoo, että hänellä on jo pitkän aikavälin vastaus QB:ssä.

Philadelphia Eagles

Eaglesilla on kolme ensimmäisen kierroksen valintaa tämän vuoden luonnoksessa ja pelinrakentaja, joka johti heidät pudotuspeleihin Jalen Hurtsissa. Jotkut ovat jopa verranneet Hurtsia Wilsonin nuorempaan versioon. Huomion arvoinen: Eagles GM Howie Roseman harkitsi Wilsonin valintaa vuoden 2012 draftin kolmannella kierroksella, ennen kuin Seattle nappasi hänet numerolla 75.

Hurtsin lisäämisen myötä Carroll voisi palata voittosuunnitelmaansa: niukka puolustus, vahva juoksupeli, joka asettaa peli-toimintasyöttöjä suurelle vastaanottajalle, kuten DK Metcalfille, ja huolehtii jalkapallosta.

Washingtonin komentajat

Rosemanin tavoin silloinen Carolina-valmentaja Ron Rivera piti Wilsonia mahdollisena varmuuskopiona (Cam Newtonille) vuoden 2012 luonnoksen kolmannella kierroksella, mutta hävisi Seahawksille.

Commanders on rakentanut tukevan puolustuksen, jota johtaa yksi liigan parhaista puolustavista etunosista. Mutta he tarvitsevat lisää johdonmukaisuutta ja pelikykyä pelinrakentajapaikalta. Wilson varttui läheisessä Virginiassa, joten Washington olisi eräänlainen kotiinpaluu.

Eric D. Williams on raportoinut NFL:stä yli kymmenen vuoden ajan, kattaen Los Angeles Ramsin Sports Illustratedille, Los Angeles Chargersin ESPN:lle ja Seattle Seahawksin Tacoma News Tribuneen. Seuraa häntä Twitterissä @eric_d_williams.


Hanki lisää National Football Leaguesta Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment