Supaman vierailee Sussex Schoolissa saadakseen esityksen osallisuudesta ja ihmisyydestä | Paikallisuutiset

Supaman, maailmankuulu Apsáalooke-hip-hop-artisti ja fantastinen tanssija, vieraili Sussex Schoolin opiskelijoiden ja henkilökunnan luona torstaina esityksessä, joka keskittyy osallisuuden ja ihmisyyden oppitunteihin.

Oppilaat täyttivät kuntosalin lattian, mutta istuivat hyvin vähän. Suurin osa heistä oli jaloillaan tanssimassa ja vuorovaikutuksessa Supamanin esityksen kanssa.

“Kun pääset pois mukavuusalueeltasi ja annat hyvien asioiden tapahtua, osoitat sitä kunnioitusta, osoitat sitä kunniaa, osoitat sitä ystävällisyyttä ja rakkautta ystävillesi ja perheellesi”, sanoi Supaman, joka tunnetaan myös. kuten Christian Parrish ottaa aseen.

Koko esityksensä aikana Supaman sisälsi oppitunteja, jotka koskivat intiaanien kulttuuria ja historiaa. Hän selitti opiskelijoille, että Yhdysvallat perustettiin maassa jo asuvien alkuperäiskansojen kansanmurhayritykselle.

“Mutta kuten näette, intiaanit ovat edelleen täällä ja etenevät hyvällä tavalla”, Supaman sanoi ja kysyi sitten, olivatko paikalla olevat opiskelijat syntyperäisiä.

Ihmiset lukevat myös…

“Katso ympärillesi, koska täällä on alkuperäisiä. Jokainen henkensä uhmaa järjestelmää, joka ei halunnut heitä tänne”, hän jatkoi. “Olet sitkeä, olet vahva, olet yhteydessä tähän maahan täällä.”

Sussex School kutsui Supamanin esiintymään keskusteltuaan siitä, kuinka he voisivat paremmin tutkia monimuotoisuuteen, osallisuuteen ja tasa-arvoon liittyviä kysymyksiä oppilaiden kanssa, sanoi koulun johtaja Joellen Shannon.

Aluksi hän suunnitteli, että kokemus suunnattaisiin yläkoulun opiskelijoille, mutta Supaman ehdotti, että koko koulu olisi mukana.

Sussex on itsenäinen koulu Missoulassa, jossa on koulutusmahdollisuuksia lapsille päiväkodista kahdeksaan luokkaan. Koulu keskittyy kriittisen ajattelun, luovuuden, rohkeuden ja kansalaisuuden kehittämiseen taiteen, ulkoilun ja ainutlaatuisen opetussuunnitelman avulla.

Supaman esitti opiskelijoille myös hienon tanssin koristeellisissa regalioissaan, jotka koostuivat värikkäistä lasihelmistä, kotkan höyhenistä, turkista ja hapsuista.

Koko kampuksellaoloaikansa hän rohkaisi yleisöä kääntymään naapureidensa puoleen ja tarjoamaan kohteliaisuuksia ja halauksia.

“Elämme hullussa maailmassa, tiedäthän. Meillä on sota meneillään, meillä on politiikkaa, teillä on pandemioita ja muuta sellaista”, Supaman sanoi opiskelijoille. “On tärkeää, että rakastamme toisiamme ja nautimme elämästä täysillä juuri nyt, koska meillä ei ole eilistä, meillä ei ole huomista, mutta sitä meillä on juuri nyt, tässä hetkessä.”

Myöhemmin hän kysyi opiskelijoilta, minkä genren musiikkia he nauttivat kuuntelemisesta. Kuultuaan, mitä he suosivat, hän kysyi, kuka tykkäsi kuunnella kaikenlaista musiikkia, koska he ovat hänen kaltaisiaan ihmisiä.

Hän rohkaisi oppilaita suhtautumaan avoimiin mieliin kaikenlaisten ihmisten kanssa, aivan kuten he ovat avoimia kuuntelemaan eri musiikkityylejä.

“Jos voit viettää aikaa ihmisten kanssa, jotka eivät näytä sinulta, vietä aikaa ihmisten kanssa, jotka eivät usko asioihin, joihin uskot, jotka eivät rukoile niin kuin rukoilet, vietä aikaa heidän kanssaan”, Supaman sanoi. ”Kun teet niin, avaat mielesi ja sydämesi toistensa ihmisyydelle. Olemme kaikki ihmisiä.”

Supaman esitti live-biidin kuntosalilla loop-asemallaan beat-boxaamalla ja luomalla äänellään erilaisia ​​ääniä. Kun biisi oli valmis, hän alkoi räpäyttää sitä.

Esityksen jälkeen hän jakoi tarinansa taiteilijana. Lopulta hän sai yhteyden Black Eyed Peasin Tabooon tehdäkseen yhteistyötä musiikkivideossa “Stand Up / Stand N Rock #NoDAPL” tukemaan protesteja Standing Rock -reservaatissa Dakota Access Pipeline -järjestelmää vastaan.

Musiikkivideo voitti MTV Video Music Award -palkinnon parhaasta sosiaalista viestiä sisältävästä videosta vuonna 2017.

Ennen lopettamistaan ​​Sussexissa hän kutsui seitsemän opiskelijaa yleisöstä liittymään lavalle tuottamaan biitin silmukkaasemaansa. Sen jälkeen hän kutsui kaikkia lavalla olevia opettajia esittelemään tanssiliikkeitään oppilaiden edessä.

Myles Livingston, kuudesluokkalainen Sussexissa, sai CD:n Supamanilta vieraillessaan koulussa. Livingston oli Supamanin fani ennen vierailuaan ja oli hyvin innoissaan esityksestä sinä päivänä.

“Se on aika siistiä, koska koulussani ei ole paljon alkuperäisamerikkalaisia, oli todella mahtavaa kuulla häntä”, Livingston sanoi.

Livingston on kotoisin Kalispel-heimosta ja on esittänyt ruohotanssia powwowsissa päiväkodista lähtien, hän sanoi.

“Olen niin tyytyväinen siihen, kuinka kaikki meni. Se soveltui todella kaikille lapsille, mikä on jotenkin kiehtovaa, että hän pystyi tekemään niin – herättämään niin pienten lasten kuin vanhempienkin opiskelijoiden kiinnostuksen”, Shannon sanoi.

Supaman julkaisee pian musiikkivideon kappaleelle nimeltä ”Alright”. Se luotiin yhteistyössä Montanan elokuvatoimiston kanssa, ja se on “Takaisin tulevaisuuteen” -teemainen video, hän sanoi.

Hänellä on myös uusi albumi nimeltä “Medicine Bundle”, ja hän on kiertueella. Hänellä on vaateliiketoiminta nimeltä Good Medicine Clothing.

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi reagoida.
Napsauta mitä tahansa reaktiota kirjautuaksesi sisään.

.

Leave a Comment