UFC Fight Night -ennusteet – Islam Makhachev vs. Bobby Green: Taistelukortti, kertoimet, aloitusaika, suora lähetys

Islam Makhachev ja Bobby Green kohtaavat lauantai-iltana UFC Fight Night -tapahtumassa viisi kierrosta kaaoksen tittelillä. Makhachev on kampanjassa UFC-mestaruuskilpailussa, kun taas Green astuu lyhyellä varoitusajalla mukaan suunnitelmiin UFC Apexissa Las Vegasissa, Nevadassa.

Makhachev (21-1) on päättänyt poistaa kaikki epäilykset siitä, että hän on seuraava jonossa UFC:n kevyensarjan mestaruuteen. Suunniteltu ottelu Beneil Dariushin kanssa piti monet tittelin eliminaattorina. Dariush joutui lopettamaan ottelun loukkaantumisen vuoksi, ja nyt optiikka on erilainen. Voitto millään tavalla ei välttämättä riitä varmistamaan Makhacheville tittelinsä voittoa Charles Oliveira vs. Justin Gaethje. Makhachevin on osoitettava tahtonsa Greenille, lyhyen varoitusajan sijaiselle, joka tunnetaan lähinnä nyrkkeilystään. Makhachev, hallitseva nappaja, lähtee yhdeksän taistelun sarjaan viidellä maalilla.

“Tietenkin, koska siitä tulee minun 10 ottelun voittoputki, ja uskon todella, että tämä on avainasemassa mestaruusottelussa”, Makhachev sanoi toimittajille keskiviikon mediapäivässä. “Uskon, että Oliveira voittaa Justin Gaethjen ja [it will be] 11 voittosarja vs. 10 voittosarjaa. Tästä tulee suuri taistelu kaikille faneilleni.

“Minun täytyy lopettaa Bobby Green, ensimmäinen kierros, ja teen sen.”

Etkö saa tarpeeksi nyrkkeilyä ja MMA:ta? Hanki kamppailuurheilun maailman uusimmat tiedot kahdelta alan parhaalta. Tilaa Morning Kombat Luke Thomasin ja Brian Campbellin kanssa parhaan analyysin ja perusteellisten uutisten saamiseksi.

Greenillä (29-12-1) on mahdollisuus tehdä suuri käänne MMA:n historiassa. Hän on suuri altavastaaja matkalla lauantai-iltaan. Green otti ottelun kahden viikon varoitusajalla kolmen kierroksen taistelun jälkeen helmikuussa. 12 UFC 271:ssä täysin erilaista vastustajaa vastaan ​​ja haluaa mieluummin seisoa ja vaihtaa kuin voittaa taistelun menetelmästä riippumatta. Klassinen nykyajan ottelu hyökkääjä vastaan. Grappler, Greenillä on kädet täynnä Makhachevin kanssa.

“Islamin kanssa hän tekee mitä tekee, mutta rehellisesti sanottuna se on aika tylsää”, Green sanoi taistelua edeltävässä tiedotteessa. “Kukaan ei halua nähdä sitä. Kukaan ei välitä. Nukahdan katsoessani hänen tappelujaan, ja sitten kuuluu “Oi, siellä on maali.” He voivat näyttää joukon viimeistelyjä, mikä on siistiä, mutta se oli [sleepy] ja tylsää ja se oli laimeaa.

“Joten se on todellinen testi, joka tekee jonkun tylsän, jännittävän. Kuinka voin tehdä sen? Voinko tehdä sen? Voinko vetää sen perseestäni? Luulen, että pystyn siihen… Siitä tulee hauskaa. Siinä kaikki Haluan varmistaa, että se on hauskaa.”

Tässä on UFC Fight Nightin taistelukortti: Makhachev vs. Vihreä Caesarsin urheiluvedonlyönnin uusimmilla kertoimilla.

UFC Fight Night -kortti, kertoimet

Islam Makhachev -900

Bobby Green +600

Kevyt

Misha Cirkunov -120

Wellington Turman +100

Keskisarja

Ji Yeon Kim-170

Priscila Cachoeira

Naisten kärpäspaino

Arman Tsarukyan-220

Joel Alvarez +180

Kevyt

UFC Fight Night -katselutiedot

Päiväys: helmikuuta 26 | Aloitusaika: klo 19 ET
Vuokraus: UFC Apex – Las Vegas, Nevada
TV/Streami: ESPN+

Ennustus

Islam Makhachev vs. Bobby Green: Tämä on pahin skenaario Greenille tyylien yhteensopivuuden kannalta. Kiitokset hänelle siitä, että hän otti taistelun lyhyellä varoitusajalla, mutta epäilen, että Green voisi päihittää Makhachevin jopa täydellä harjoitusleirillä. Green, hänen oman tunnustuksensa mukaan, houkuttelee enemmän jännittäviä taisteluja kuin mestaruuskilpailuja. Taisteluurheilu tarvitsee Greenin kaltaisia ​​taistelijoita, mutta tämä ohjaava periaate ei useinkaan vastaa sitä, mitä vaaditaan urheilun korkeimmalla tasolla. Makhachevin hyökkäävä kamppailu on vaikea pulma ratkaista. Nyrkkeilyyn keskittynyt taistelija, joka on kiinnostunut enemmän viihdyttämisestä kuin voittamisesta millä tahansa välttämättömällä tavalla, ei ole vastaus Makhachevin arvoitukseen. Makhachev on vaatinut, että ensimmäisen kierroksen maali on välttämätön. Ottaen huomioon lyhyen varoitusajan pariliitoksen, odotan Makhachevin ottavan lisäaikaa ja lukevan Greenin ajoituksesta. Valinta: Makahchev SUB2:n kautta

Leave a Comment