Webinaari naisten paviljongista Expo 2020 Dubaissa: “Kun naiset viihtyvät, ihmiskunta kukoistaa”

24 päivänäth Helmikuussa 2022 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pääkonsulaatti isännöi yhteistyössä Hongkongin yliopiston sukupuolitutkimusohjelman kanssa verkkotapahtumaa “Naiset tekevät vaikutuksen Lähi-idässä luomaan paremman maailman”, joka keskittyi ensimmäiseen – Laatuaan naisten paviljonki Expo 2020 Dubaissa, erityinen paviljonki, jota isännöi yhdessä Cartier.

Tilaisuus alkoi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien virkaatekevän pääkonsulin Shaikh Saoud Almuallan avauspuheenvuorolla, joka vahvisti Yhdistyneiden arabiemiirikuntien sitoutumisen naisten voimaannuttamiseen viitaten maan viime vuosina saavuttamiin merkittäviin saavutuksiin, mukaan lukien sukupuolten tasa-arvon saavuttaminen parlamentissa vuonna 2021 ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ottaminen mukaan. 9 naisministeriä hallituksessa. Siksi on sopivaa, että Expo 2020 Dubaissa on erityinen naisille omistettu paviljonki, kun otetaan huomioon Yhdistyneiden arabiemiirikuntien johdon pitkäaikainen tuki naisille ja tytöille yhteiskunnassa.

Naisten paviljongin johtaja Nourah Gargash ja Cartierin (MENA) Women’s Pavilion -projektin johtaja Lana Farouki veivät yhteisesityksessään yleisön virtuaalikierrokselle Paviljonkiin, joka sijaitsee kestävän kehityksen alueella ja kantaa Motto “Kun naiset menestyvät, ihmiskunta kukoistaa”. Tämä iskulause pohjautuu yksinkertaiseen mutta syvälliseen ajatukseen, että sukupuolten tasa-arvo on keskeinen osa kestävää kehitystä ja että naisten voimaannuttaminen luo heijastusvaikutuksen, joka hyödyttää koko yhteisöä – myös miehiä, naisia ​​ja lapsia.

Naisten paviljongin vierailijat viedään kerronnalliselle matkalle, joka alkaa Immersive Roomista, jossa nähdään palkitun ohjaajan Nadine Labakin lyhytelokuva “Women of Wonder” ja sitten läpi Achievements Room, jossa naisten vaikutukset läpi historian esitetään galaksina. tähtikuvioista – tähdistä, jotka ovat loistaneet valonsa sivilisaatiolle. Kokemus jatkuu sitten Challenges Roomissa, joka esittelee sellaisia ​​kysymyksiä kuin poliittisen osallistumisen puute, sukuelinten silpominen, köyhyys ja COVID-19:n vaikutukset, jotka ovat uhanneet kumota vuosikymmeniä jatkuneen edistyksen, ennen kuin huipentuu Solutions Roomiin ja Tribute Roomiin. jotka tarjoavat toivoa ja kutsuvat vieraita olemaan osa liikettä.

Panelistit panivat merkille, kuinka mukaansatempaava näyttely, joka VR:ää ja muita medioita hyödyntävien taiteellisten installaatioidensa kautta on lisännyt inhimillistä kosketusta ja antaa kävijöille mahdollisuuden osallistua tavallisten naisten arkeen normaaliin elämään sekä kokea energiaa ja tunteita. ylivoimaisesti positiivinen vastaus. Lukemattomat miehet, naiset ja nuoret innostuivat kysymään, mitä he voisivat tehdä muuttaakseen, ja juuri tämän vaikutuksen Naisten paviljonki toivoo saavuttavansa. Saavutettavuuden maksimoimiseksi Naisten paviljongin kulttuuriohjelma Majlisin (arabiaksi “salonki”) kautta on isännöinyt monia inspiroivia ja osallistavia keskusteluja, erityisesti Naiset Arabiassa/Islam -sarjassa, jossa pyrittiin käsittelemään haitallisia stereotypioita.

Julkisen ja yksityisen kumppanuuden rintamalla on ilmeistä, että tämä saumaton yhteistyö Expo 2020 Dubain ja Cartierin välillä oli seurausta yhteisistä arvoista ja yhteisestä intohimosta antaa naisille heidän ansaitsemansa valokeila. Lana Farouki korosti, että sitoutuminen naisiin on Cartierin brändifilosofian ja inspiraation keskiössä, ja nämä tavoitteet ilmenevät sen hyväntekeväisyyden ja naisyrittäjiä tukevan Women’s Initiativen kautta.

Webinaari päättyy toimintakehotukseen, sillä Naisten paviljonki ei pyri tarjoamaan vain passiivista katselukokemusta, vaan myös kutsuu kaikki käyttämään aikaa ja vaivaa osallistuakseen keskusteluun ja yhdessä parantamaan status quoa. naisista maailmanlaajuisesti. Kuten Nourah Gargash niin osuvasti ilmaisi: “Kun pöydän ympärillä on enemmän ihmisiä, sitä paremmin voimme löytää ratkaisuja”.

Tietoja kaiuttimista:

  • Avauspuheenvuoro: HE Shaikh Saoud Ali Almualla aloitti virallisesti virkaatekevänä pääkonsulina Hongkongin erityishallintoalueella marraskuussa 2021. Ennen Hongkongiin siirtymistään hän on toiminut useissa diplomaattisissa tehtävissä ulko- ja ulkoministeriössä. Yhteistyötä, ja hänellä on pitkä kokemus Aasian ja Tyynenmeren alueen maiden asioita koskevissa asioissa. Hän toimi asiamiehenä Arabiemiirikuntien suurlähetystössä Filippiinien tasavallassa heinäkuusta 2020 heinäkuuhun 2021. Hänen ylhäisyytensä on suorittanut BA-tutkinnon valtiotieteissä, Aasian-tutkimuksessa ja kansainvälisissä suhteissa Griffithin yliopistosta Brisbanessa, Australiassa.
  • Panelisti: Ms. Nourah Gargashilla on BA-tutkinto taiteen historiasta University College of London (UCL) ja School of African and Oriental Studies (SOAS). Valmistui vuonna 2018, hän aloitti työskentelyn Expo 2020 Dubaissa Women’s Pavilionissa yhteistyössä Cartierin kanssa. Hän oli projektissa keskeinen rooli Näyttelyn kävijämatkan, suunnittelun kehittämisen ja toimintasuunnitelmien kehittämisessä. Tällä hetkellä hän johtaa Vision and Journey Programming -streamia, joka isännöi näkyviä ja korkean tason puhujia Women’s Pavilion Majlisissa.
  • Panelisti: Lana Farouki syntyi Lontoossa ja varttui Washington DC:ssä, ja hänellä on kandidaatin tutkinto muotimarkkinoinnista. Hän on asunut Dubaissa viimeiset 12 vuotta, missä hän aloitti uransa Cartierin kanssa viestintäosastolla työskennellen avainprojekteissa, kuten Dubain oopperan avaamisessa. Vuodesta 2019 lähtien hän johti Naisten paviljongin projektia Cartierin puolella omistautuneen tiimin kanssa, joka työskenteli sisällön, kuraation, matkan ja ohjelmoinnin parissa.
  • Moderaattori: Tri Elizabeth LaCouture on Hongkongin yliopiston Gender Studies -ohjelman perustajajohtaja. Hän on naisten ja sukupuolen historioitsija nyky-Kiinassa ja kirjoittaja Asuminen maailmassa: perhe, talo ja koti Tianjinissa, Kiinassa. Dr. LaCouture opettaa HKU:ssa sukupuolitutkimuksen, kauneuden ja urakehityksen kursseja.
  • Opiskelijamoderaattori: Diaiana Mazaripova on viimeisen vuoden opiskelija Hongkongin yliopiston taiteiden tiedekunnassa. Hän on pääaineenaan sukupuolitutkimukset, ja hän on sivuaineilla ranskassa ja sosiologiassa, ja hän valmistui äskettäin HKU:n muslimiopiskelijoiden kokemuksia koskevan huippuprojektin. Daiana on kotoisin Kirgisiasta ja on HKU:n Muslim Students’ Associationin johtokunnassa.

Media tiedustelut:
(UAE:n pääkonsulaatti, HK) Strateginen tutkija Sofia Choi
Sähköposti: sofia.choi@mofaic.gov.ae

© Lehdistötiedote 2022

Leave a Comment