5 Fort Worth TX -ravintolaa tarvitsevat seurantatarkastuksia

Viisi Fort Worth -ravintolaa vaati seurantatarkastuksia sen jälkeen, kun kaupungin terveystarkastajat havaitsivat yli 30 rikkomusta niiden yrityksissä helmikuun välisenä aikana tehdyissä tarkastuksissa. 6 ja helmikuuta 19, Star-Telegramin kaupungilta keräämien tietojen mukaan.

Tuona ajanjaksona tarkastetuista 173 ravintolasta eniten haittoja oli Wicked Butcherilla osoitteessa 512 Main St., 36 helmikuussa. 9 tarkastus. Kaupungin tietojen mukaan tarkastajat havaitsivat rikkomuksia, kuten väärin säilytettyä ruokaa, asiakkaille puuttuvaa varoitusta raa’an tai vajaakypsennetyn lihan nauttimisen riskeistä, väärin varastoituja puhdistuskemikaaleja, vaurioituneen seinän ja roskia sisäänkäynnin lattialla. jäähdytin.

Helmikuussa 14, kaupunki sanoi, Wicked Butcher sai pisteet 9 haittaa seurantatarkastuksessa. Fort Worthin tarkastusraporteissa pisteet edustavat haittojen määrää, ja mitä pienempi pistemäärä on, sitä parempi.

“Wicked Butcher ylläpitää korkeimpia huippuosaamisen standardeja ravintolatoiminnassa ja keittiössä”, Wicked Butcherin pääjohtaja Demetrius Anagnostis sanoi sähköpostitse lähetetyssä lausunnossa. “City of Fort Worthin tarkastuksessa 9. helmikuuta saatiin pisteet, jotka olivat poikkeavuus ravintolassamme. Käsittelimme ongelmia välittömästi. Emme anna anteeksi virheitä. Välittömästi seuraava uudelleentarkastus johti 91 pistemäärään ja vain 9 vähennystä.

“Meillä on vuoden 2019 avaamisesta lähtien korkeat arvosanat, jotka osoittavat toimintamme korkeimmalla tasolla”, ravintolan lausunnossa todetaan. “Yhteisö voi myös tarkastella tarkastuksiamme seuraavasta linkistä, josta olemme saaneet pisteet 96 ja 90 (4 ja 10 haittaa): My Health Department – City of Fort Worth Texas Consumer Health.”

Kaikkien Fort Worthissa sijaitsevien yritysten, jotka saavat vähintään 30 haittaa, on välittömästi korjattava vakavimmat ongelmat ja korjattava loput 48 tunnin kuluessa.

Muita ravintoloita, joiden piti korjata vakavia ongelmia, olivat The Waterford at Fort Worth, eläkeyhteisö, joka tarjoilee ruokaa osoitteessa 6799 Granbury Road, 35 rikkomuksella; Swad osoitteessa 8333 Sohi Drive 33 rikkomuksella; King Wok osoitteessa 1229 Woodhaven Blvd. 31 rikkomuksella; ja Dos Juaniton meksikolainen ruoka osoitteessa 1950 Hemphill St. 30 rikkomuksella.

Kaikki ravintolat läpäisivät jälkitarkastukset myöhemmin. Dos Juanitolla oli 9 haittaa seurannassa helmikuussa. 21.

Terveystarkastajat havaitsivat 17 ravintolan jääkoneissa “mustan orgaanisen materiaalin” tarkastuksissa. Nämä ravintolat löytyvät Star-Telegramin tarkastustulosluettelosta, jotka ovat haettavissa ravintolan nimen ja avainsanojen mukaan sekä lajiteltavissa pistemäärän mukaan.

Tässä ovat Fort Worthin kaupungin rajojen sisällä olevien ravintoloiden tarkastuspisteet ja rikkomukset helmikuulle. 6. – helmikuuta 19., 2022. Pisteet perustuvat huononemisjärjestelmään. Kun kokonaismäärä ylittää 30, ravintolan on ryhdyttävä välittömästi korjaaviin toimenpiteisiin havaittujen kriittisten rikkomusten osalta, minkä jälkeen on 48 tuntia aikaa ryhtyä korjaaviin toimiin kaikkien muiden rikkomusten osalta. Hae ravintolatarkastuksia kirjoittamalla avainsana tai ravintolan nimi. Voit myös lajitella pistemäärän mukaan.

Aiheeseen liittyviä tarinoita Fort Worth Star-Telegramista

James Hartley on uutistoimittaja Fort Worth Star-Telegramissa. Hän on intohimoinen tositarinoista, elokuvista, baseballista ja hyvästä kuumasta teestä. Voit ottaa yhteyttä Jamesiin Twitterissä @ByJamesHartley tai Instagramissa @JamesTakesPhotos. | Haluatko Jamesin kaltaisten toimittajien auttavan sinua pysymään ajan tasalla yhteisöstäsi? Voit auttaa Star-Telegramia tarjoamaan edelleen upeita paikallisia, liike-, poliittisia, urheilu- ja kulttuuriuutisia ostamalla digitaalisen tai painetun tilauksen jo tänään.

.

Leave a Comment