Brookfield kaatuu Heartland Christianille | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

COLUMBIANA – Turnauskoripallo voi olla erittäin jännittävää. Heitä kotijoukkue voittamaan viimeisen sekunnin laukauksella täpötäynnä yleisön kanssa, ja se voi olla varsin kiehtovaa.

Vain 17 sekuntia jäljellä ja kolmanneksi sijoittunut Heartland Christian perässä lukemin 56-54, vanhempi Stephen Barnes sai syötön Nick Garzanichilta avaimen yläosassa ja ajoi koriin. Hän laittoi pallon vanteeseen tasatakseen pelin ja oli myös tungosta tässä prosessissa. Hän tyhjensi rauhallisesti vapaaheiton ja voitti Lions-ottelun 57-56 14. Brookfieldistä

“Ajattelin ehdottomasti, että minun on tehtävä tämä, olipa mitä tahansa.” Barnes huomautti vapaaheiton osumisesta. “Ajattelin tavallaan, että se olisi pelin voittaja.”

“Että Nate Garzanich saisi vanhemman lukemaan ja syöksyi hänelle suoraan rahasta, pelin myöhässä ja kaikessa linjassa. Ja Barnes lopetti vasemmalla kädellään ja väkijoukolla. He tulevat muistamaan tämän loppuelämänsä.” Lionien valmentaja Josh Scott sanoi.

Lionien puolustus sinetöisi lopulta kilpailun, koska Warriorsilla oli viimeinen mahdollisuus voittaa peli. Kun Warriors yritti syöttää pallon yhdelle avainpelaajalleen Isaiah Jonesissa tai David Pawlowskissa, pallo poikkesi ja TeAndre Craig otti lopulta sen kulmasta. Mutta kun hän kääntyi päästäkseen pois viimeisen sekunnin laukauksesta, viimeinen summeri soi, kun leijonanpenkki ja cheerleaderit hyökkäsivät kentälle.

“Meillä oli se paikka, jossa tiesimme, minne aiomme mennä, ja jos ei, aiomme löytää Davidin (Pawlowski) takapuolelta. He tuplasivat Jesajan. Kiitokset heille, he tekivät lopussa vielä muutaman ämpärin ja suorittivat hieman paremmin. Warriorsin valmentaja Shawn Hammond sanoi.

Leijonien voitosta teki vielä tunteellisempi se, että he taistelivat takaisin 16 pisteen kolmannen neljänneksen alijäämästä. Se oli myös ensimmäinen kerta koulun historiassa, kun lionsohjelma voitti osion mestaruuden.

“Tämä on uskomatonta,” Seniorilionit Jonathan Bertovich huudahti. “Teimme kovasti töitä tämän hetken eteen valmentamisesta pelaajiin asti. Olen sanaton juuri nyt.”

”Tällaista ei ole koskaan tapahtunut koulun historiassa lohkon voittamiseen. On aivan uskomatonta, että pystyn tekemään tämän.” Barnes lisäsi.

Tappio oli erityisen sydäntäsärkevä Warriorsille, joka päätti kauden lukemin 11-12, koska he johtivat noin 23 minuuttia kilpailua, mutta hävisivät lopussa. Se varjosti myös Jonesin mahtavaa suorituskykyä. Hän teki pelien ennätyksen 20 pistettä, joista 15 ensimmäisellä puoliajalla auttoi Warriorsia rakentamaan johtoaan.

”En voi sanoa tarpeeksi senioreista David Pawlowskista, TJ Lavertysta ja TeAndre Craigista. He leikkivät peppunsa pois.” Hammond huomautti. “Meistä tuntui hyvältä päivästä, ja olen ylpeä miehistäni.”

Warriors johti ensimmäisen erän lopussa 15-6 ja puoliajalla 33-22. Warriors David Pawlowskin ryöstön ja luopumisen jälkeen kolmannen neljänneksen kohdalla 4:57, heillä oli hallitseva 41-25-johto lionien yli.

Mutta lionit jatkoivat tappiota, kun he päättivät kolmannen neljänneksen 8 pisteen jälkeen 48-40. Bertovich löi kaksi peräkkäistä kolmosta kehyksen viimeisen 30 sekunnin aikana edistääkseen lionien nousua.

Mutta ehkä pelin todellinen käännekohta tuli 6:16 neljännellä neljänneksellä, kun Jones pyörähti ympäri ja nappasi Garzanichin kyynärpäällä temppeliin. Jones sai syytteen teknisestä ja lionit muuttivat vapaaheitot leikatakseen alijäämän vain 4:ksi tilanteessa 48-44.

Lionit ottaisivat ensimmäisen johtonsa kilpailussa, kun ottelua oli jäljellä vain 1:11, kun ironisesti Garzanich naulitti kolmion vasemmasta kulmasta ja nosti lionit 54-53. Warriors ottaisi uudelleen etusijan 55-54 Jonesin vapaaheiton ja Lavertyn ämpärin jälkeen. Se asettaisi sitten Barnesin pelin voittajan.

Voitto vie 19-5 lionit Division IV piirin semifinaaliin maanantai-iltana Struthers Field Housessa. Lionit kohtaavat toiseksi sijoitetun Lowellville Rocketsin klo 19.00.

sports@vindy.com

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment