Butte County tukee valtion mielenterveyslakia – Chico Enterprise-Record

OROVILLE – Butten piirikunnan hallintoneuvosto tuki tiistaina Kalifornian lakiesitystä, joka sallisi hallituksen elinten laajennetun valvonnan tahdosta riippumattomaan sitoumukseen ja konservatorioihin osavaltiossa.

Assembly Bill 2020 tekee joitain muutoksia sanamuotomääritelmiin mahdollistaakseen laajemman soveltamisalan kattamaan tietyt mielenterveystermit.

Lakiehdotuksen tekstin mukaan sana “vakava” muutetaan “tilaksi, jossa henkilö mielenterveyshäiriön seurauksena ei kykene tekemään tietoisia päätöksiä tai huolehtimaan omasta perushenkilöllisyydestään”. tarvitsee ruokaa, vaatteita, suojaa tai sairaanhoitoa ilman toisen henkilön merkittävää valvontaa ja apua ja koska henkilö ei kykene tekemään näitä tietoisia päätöksiä, hän on vaarassa saada huomattavia ruumiinvammoja, vaarallisen vakavan fyysisen sairauden pahenemisen. sairaus, merkittävä psykiatrinen heikkeneminen tai välttämättömien tarpeiden huono hallinta, joka voi johtaa ruumiinvammaan.”

Suurin osa Kalifornian koodista säilyy ennallaan tietyin muutoksin. Esimerkiksi silloin, kun laki toistaa yksilöitä, jotka eivät pysty huolehtimaan itsestään, kohtia on laajennettu tarkempiksi.

Kokoonpanomies James Gallagher on yksi lakiesityksen takana olevista lainsäätäjistä Butte Countyn käyttäytymisterveysjohtajan Scott Kennellyn avustuksella, mikä tekee lainsäätäjästä jonkin verran lähellä kotia.

Tiistain hallintoneuvoston kokouksessa hallituksen puheenjohtaja Bill Connelly esitti tukikirjeen.

“Se on erittäin vaikea ottaa esille”, Connelly sanoi. “Mutta on niitä mielisairaita, jotka eivät etsi palveluita, joita ikätoverit eivät tavoita ja lakia on muutettava, jotta yleisö ja itseään suojellaan riittävästi.”

Johtokunta hyväksyi kirjeen yksimielisesti valvojan Debra Luceron kanssa, joka muistutti asiaa koskevasta esityksestä, jossa selvitettiin, kuinka oikeudellisten ilmaisujen määritelmien muuttaminen voi auttaa koko prosessia, ja käsitteli myös joitain hänen kuulemiaan huolia lakiehdotuksesta.

“Ja se on kiistanalainen, koska aiemmin tätä on väärinkäytetty, ja ihmiset muistavat sen”, Lucero sanoi. “Ja se oli osa Behavioral Health Boardin huolta joistakin ihmisistä. Se on siis hieno viiva. Mutta “vakavasti vammainen” on todellakin määriteltävä, ja aion äänestää tämän puolesta.

Kennelly antoi lausunnon julkisen kommenttijakson aikana, joka tuki laskua sekä tukikirjettä.

“Sikäli kuin me seisomme, ja kiitän johtokuntaa siitä, että se äänesti asian eteenpäin viemiseksi, on se, että kaduilla näemme joka päivä kodittomia tai mielisairaita tai päihderiippuvaisia ​​ihmisiä, jotka kieltäytyvät saamasta hoitoa. ”, Kennelly sanoi. “Ja nuo ihmiset valitettavasti ajan myötä muuttuvat ankarammiksi ja pahemmiksi ja sitovat lainvalvontaviranomaisten, EMT:n ajan, (piirilakimiehen) ajan ja lopulta kuolevat, ja on kauheaa kuinka monta ihmistä olemme koskettaneet, mutta emme voineet. päästä hoitoon, josta luemme lehdistä, tai saamme puhelun perheenjäseneltä, joka sanoo, että tämä henkilö löydettiin kuolleena.”

Läänin arvioiden mukaan Butten piirikunnassa on vain noin 15-20 henkilöä, jotka täyttäisivät vakavan vammaisuuden kriteerit, kun laki hyväksytään.

Kennellyn mukaan lakiehdotus voisi auttaa lääniä sen lisäksi, että se antaisi läänille mahdollisuuden hallita enemmän prosessia, koska se sallii useampien henkilöiden majoittamista kadulle.

“Läänistä, halusimmepa siitä tai emme, on ryhdyttävä vuokranantajiksi ja omistettava rakennuksia, koska emme voi vakuuttaa vuokranantajia vuokraamaan joillekin asiakkaistamme”, Kennelly sanoi. “Siellä on edelleen (ei takapihallani), joka on hyvin elossa ja voi hyvin.”

Butten piirikunnan hallintoneuvosto kokoontuu yleensä klo 9.00 kuukauden toisena ja neljäntenä tiistaina sen kammioissa, jotka sijaitsevat osoitteessa 25 County Center Drive, Suite 205 Orovillessa. Kokoukset ovat ilmaisia ​​ja kaikille avoimia. Niiden, jotka eivät ole täysin rokotettuja, on käytettävä maskia rakennuksessa ollessaan.

Leave a Comment