Caroline-terapeutti keskittyi mustien miesten mielenterveyteen | Paikallisuutiset

Gary “Trey” Taylor epäröi aluksi jatkaa kliinisen terapian lisenssiään.

Caroline Countyn syntyperäinen aloitti uransa mielenterveyspalveluissa 11 vuotta sitten Snowdenin johdolla Fredericksburgissa ja myöhemmin hänestä tuli kriisiterapeutti Rappahannockin alueen yhteisöpalvelulautakunnassa.

Mutta Taylorin ensisijainen intohimo pysyi poistamalla mielenterveydestä keskustelemisen leimautumisen mustien yhteisössä, erityisesti mustien miesten keskuudessa.

Hän perusti mielenterveystietoisuusryhmän nimeltä Goodfellaz Project, jossa mustat miehet kokoontuivat keskustelemaan erilaisista mielenterveyteen liittyvistä asioista tuomitsemattomassa ympäristössä.

Projekti alkoi suurella menestyksellä, mutta joutui pitämään virtuaalisia kokoontumisia kahden istunnon jälkeen COVID-19-pandemian alkaessa, ja innostus hiipui.

“Ilmeisesti tarve oli olemassa”, Taylor sanoi. “Mustat miehet alkoivat sanoa: “Tarvitsen apua.” ”

Ihmiset lukevat myös…

Taylor haki lisenssiään alalla, kun hän huomasi mustien miesterapeuttien puutteen Interstate 95 -käytävällä Pohjois-Virginiasta Richmondiin.

Lopulta hän saavutti tavoitteensa ja avasi yksityisen vastaanoton Ladysmith Business Parkissa viime kesäkuussa.

Taylorilla on 30 asiakasta eri puolilta osavaltiota, joista suurin osa on mustia miehiä. He keskustelevat kaikesta sosiaalisen oikeudenmukaisuuden vaikutuksista heidän psyykeensä ja siirtymiseen elämään aviomiehenä ja isänä.

Taylor sanoi, että vastaus on ollut ylivoimainen, ja hän on joutunut keskeyttämään uusien asiakkaiden vastaanottamisen samalla kun keskimäärin 15-17 istuntoa viikossa.

“Tiesin, että siitä tulee kiireinen, koska tiesin, että siellä oli aukko”, Taylor sanoi. “Mutta on kohtia, joissa se tulee vain aaltoina.”

Taylor sanoi aikovansa avata yksityisen vastaanoton, koska mahdollisuus auttaa mustia miehiä paranemaan kliinisellä tavalla oli liian merkityksellinen ohitettavaksi.

Hän sanoi, että Goodfellaz-projektin vastaus oli inspiraatio. Hän oppi, että vaikka muillakin ryhmillä on ongelmia, mustat miehet “ovat hieman monimutkaisempia”.

Hän sanoi, että monille muiden mustien miesten kuoleman jatkuva todistaminen katuväkivallan tai poliisin julmuuden vuoksi voi olla emotionaalinen laukaisin. Hän sanoi, että työvoiman liikkuminen vähemmistönä on myös haaste. Hän on työskennellyt auttaakseen useampia mustia miehiä oppimaan viestimään tunteistaan ​​huolimatta siitä, että joillekin ei ole koskaan opetettu, että se on OK tehdä niin.

“Sitten on vihapala”, Taylor sanoi. “Viha on aina raskasta. Mutta viha minua kohtaan mustana miehenä voi olla masennuksen tai ahdistuksen sivutuote. Joten he voivat itse asiassa olla masentuneita tai heillä on ahdistuneisuusongelmia, mutta se tulee ulos vihana. Käsittelemme myös valituksia. Panostat kaiken siihen, kuinka on olla musta mies Amerikassa, ja se on se, mitä kohtaat jokaisessa istunnossa. Siksi sanoin, että mustat miehet ovat hieman ainutlaatuisempia, koska sinun täytyy joskus hyökätä kaiken sen kimppuun kerralla. Se on kuin, mistä aloitamme ensin?”

Taylor sanoi, että hän yrittää kuoria takaisin niin monta kerrosta kuin mahdollista yhden tunnin aikana. Hän laatii strategisia hoitosuunnitelmia, jotka käsittelevät mielenterveysongelmien taustalla olevia syitä. Hän aloittaa keskustelut usein kevyellä keskustelulla urheilusta, uusimmasta Marvel-elokuvasta tai muista henkilökohtaisista kiinnostuksen kohteista.

Taylor on autojen ja tennarien ystävä, joten se herättää usein keskustelua.

“Meille veljinä on tarpeeksi vaikea saada meidät puhumaan tunteistamme joka tapauksessa”, Taylor sanoi. “Joten sinun täytyy kiertää – noin vähän. Jos tulet hermostuneeksi ja ahdistuneeksi siitä, mitä tapahtuu, haluan varmistaa, että tuon sinut alas, jotta voit kunnolla puhua ja saada asiat ulos… Luulen, että joskus tällä alalla näemme ihmiset asiakkaina ja potilaina, mutta olen aina nähnyt heitä ihmisinä, jotka käyvät läpi joitain ongelmia elämässään ja tarvitsevat apua.”

Taylor kirjoitti kirjan nimeltä “You Good Fam?”, jossa käsiteltiin mustien miesten mielenterveyttä. Hänellä on toinen kirja, “Refresh: Journey to Find Peace”, joka ilmestyy lokakuussa.

Hänen intohimonsa mielenterveyttä kohtaan siirtyy hänen tehtäväänsä diakonina Oxford Mount Zion -baptistikirkossa Ruther Glenissä. Taylor sanoi, että hän sisällyttää uskon käytäntöönsä vain, jos asiakas vie keskustelun siihen suuntaan.

Hänen pastorinsa, pastori. Duane Fields Sr. sanoi, että Taylor murskaa mielenterveysongelmien leimautumista mustien yhteisössä ja kirkossa. Fields sanoi, että jokaiselle mustalle miehelle, joka hakee terapiaa, “se on lisäetu, kun katsot pöydän toiselle puolelle ja näet jonkun, joka näyttää sinulta.”

“Mielenterveys mustien yhteisössä ja kirkossa on aina ollut tabu”, Fields sanoi. “Hän on tuonut sen päivänvaloon. Hän on tehnyt siitä avoimen vuoropuhelun… Aina kun meillä on konferenssi tai johtajuuden kehittäminen, varmistamme, että lisäämme siihen mielenterveyspalan.”

Taylor ja hänen vaimonsa Shauniece valvovat Millennials-palvelua kirkossaan. Taylor on myös pitänyt mielenterveystyöpajoja. Hän tarkistaa Fieldsin ennakoivasti varmistaakseen, että hän on henkisesti hyvässä paikassa eikä ole loppuunuutumisen partaalla.

“Sanon aina, että henkinen, fyysinen ja henkinen kaikki toimivat käsi kädessä”, Taylor sanoi. ”Vain siksi, että saatat olla masentunut tai ahdistunut käsitteleessäsi jonkin tyyppistä mielenterveysongelmaa, se ei tarkoita, etteikö Jumala voisi käsitellä ja käsitellä sitä. Se ei myöskään tarkoita, ettet tarvitse terapeuttia, jos uskot Jumalaan. Voit tehdä molemmat. Tiedän, että Jumala asetti terapeutit auttamaan meitä. Olen elävä todiste siitä.”

Taft Coghill Jr: 540/374-5526

tcoghill@freelancestar.com

.

Leave a Comment