IU Health ilmoittaa paikallisista terveysinvestoinneista; kuluttajansuoja skeptinen – WISH-TV | Indianapolis News | Indianan sää

INDIANAPOLIS (WISH) – Indianapolisin terveydenhuollon kuluttajaasianajaja sanoi perjantaina, että Indiana University Healthin investointipäätökset voivat heikentää pyrkimyksiä alentaa hintoja.

Perjantaina IU Health ilmoitti sijoittavansa miljardi dollaria erilaisiin yhteisön terveyshankkeisiin. Puolet summasta käytetään terveyteen liittyvään yhteisön kehittämiseen Indianapolisissa sijaitsevan IU Health -pääkampuksen ympärillä. Toiset 400 miljoonaa dollaria kattaa sen tärkeimpiin painopisteisiin liittyvät innovaatiot ja 100 miljoonaa dollaria IU Health Community Impact Investment Fund -rahastoon.

Viranomaiset eivät kertoneet tarkemmin, kuinka he käyttäisivät rahat.

Menneisiin kuluihin on sisältynyt Ivy Tech Community Collegen hoitotyöohjelman laajentamisen rahoitus ja terveystieteiden koulutusapuraha Crispus Attucks High Schoolissa.

Hoosiers for Affordable Health Caren entinen Valkoisen talon talousneuvonantaja Al Hubbard sanoi olevansa pettynyt ilmoitukseen. Hän sanoi, että IU Healthin tavoitteet ovat kiitettävät, mutta rahat olisi parempi käyttää hintojen alentamiseen.

“IU Healthin vastuulla ei ole huolehtia muista terveydenhuollon ja potilaiden ulkopuolisista asioista”, hän sanoi. “Heidän tehtävänsä on tarjota terveydenhuoltoa ja sairaalahoitoa. Anna ihmisten pitää rahansa ja ihmiset voivat päättää, mihin sijoittavat ne ylimääräiset rahat.

Vuoden 2020 RAND Corp:n tutkimuksessa todettiin, että IU Health veloitti vakuutusyhtiöiltä 2,28 kertaa Medicaren keskimääräisen maksun sairaalapalveluista. Koko osavaltion keskiarvo oli 2,17. Avohoitopalveluista IU veloitti vielä enemmän, 3,82 kertaa Medicare-maksun. Osavaltion keskiarvo oli edelleen korkea, 3,58 kertaa Medicare.

Tammikuussa edustajainhuoneen puhemies Todd Huston ja senaatin presidentti Pro Tem Rodric Bray lähettivät kirjeen Indianan voittoa tavoittelemattomille sairaaloille, mukaan lukien IU Healthille, ja pyysivät kutakin toimittamaan suunnitelmansa hintojen alentamiseksi maan keskiarvoon vuoteen 2025 mennessä. Lainsäätäjät asettivat määräajaksi huhtikuun. 1.

IU Health on jo toteuttanut hintojen jäädyttämisen osana pyrkimyksiään alentaa hintoja. Hubbard sanoi pelkäävänsä perjantaina ilmoitetut aloitteet heikentävän näitä ponnisteluja.

Perjantain tiedotteessa Dennis Murphy, IU:n terveydenhuollon johtaja ja toimitusjohtaja, sanoi, että organisaation yhteisöinvestoinnit vähentäisivät kustannuksia ja parantaisivat yhteisöjä. Hän sanoi, että valtion on puututtava muuttujiin, jotka eivät ole lääkäreiden hallinnassa, auttaakseen sairaaloita laskemaan hintoja.

“Meidän on myös keskityttävä muihin terveydenhuollon kustannusten aiheuttajiin – kuten julkiseen terveydenhuoltoon ja tupakkaveroihin, terveydenhuoltopalvelujen käyttöasteisiin, vakuutuskustannuksiin – jos haluamme vakavasti hallita terveydenhuollon kustannuksia Indianassa”, hän sanoi. .

IU Health hylkäsi I-Team 8:n lisäkommenttipyynnön.

Leave a Comment