Kymmenen Floridan asukasta syytteeseen 67 miljoonan dollarin terveydenhuoltopetoksesta, pankkipetoksesta, takaiskusta ja rahanpesuohjelmasta | Ostotarjous

WASHINGTON – Kymmenen Floridan asukasta nostettiin syytteeseen, joka avattiin tänään Floridan eteläosassa heidän väitetyistä rooleistaan ​​67 miljoonan dollarin terveydenhuoltopetoksessa, sähköisessä petoksessa, takaiskussa ja rahanpesuohjelmassa, johon sisältyi väärien ja vilpillisten väitteiden esittäminen Medicarelle. lääketieteellisesti tarpeettomat geenitestit ja kestävät lääketieteelliset laitteet.

Daniel M. Carver, 35, Coral Springs; Thomas Dougherty, 39, Royal Palm Beachistä; ja John Paul Gosney Jr., 39, Parklandista, riippumattomien kliinisten laboratorioiden ja markkinointiyhtiöiden omistajia ja johtajia, syytettiin kumpaakin salaliitosta terveydenhuoltopetoksista, terveydenhuoltopetoksista, salaliitosta maksaa ja saada terveydenhuollon potkut ja romut, rahanpesun ja rahanpesurikosten maksaminen ja vastaanottaminen.

Galina Rozenberg, 39, ja Michael Rozenberg, 58, molemmat Hollywoodista, pidätettiin helmikuussa. 6, yrittäessään nousta Moskovaan suuntautuvalle lennolle. Kutakin syytettiin yhdestä salaliitosta terveydenhuoltopetoksen, terveydenhuoltopetoksen ja rahanpesun salaliitosta. Galina Rozenbergiä syytettiin myös muista rahanpesurikoksista.

Louis Carver, 30, Delray Beachistä; Timothy Richardson, 29, Lantana; Ethan Macier, 22, Coral Springs; ja Jose Goyos, 35, West Palm Beachistä, saivat kumpikin syytteen salaliitosta terveydenhuoltopetoksista, terveydenhuoltopetoksista, salaliitosta rahanpesusta ja rahanpesurikoksista. Ashley Cigarroa, 29, North Lauderdalesta, sai syytteen yhdestä salaliitosta terveydenhuoltopetokseen ja terveydenhuoltopetokseen.

Syyte väittää, että syytetyt ovat tammikuun 2020 ja heinäkuun 2021 välisenä aikana lähettäneet Medicaren edunsaajille lääketieteellisesti tarpeettomia geenitestejä ja kestäviä lääketieteellisiä laitteita. Vastineeksi lääkäreiden määräyksistä tällaisia ​​testejä ja laitteita varten syytetyt maksoivat telelääketieteen yrityksille potkut ja romut. Syyte väittää lisäksi, että syytetyt väärensivät Medicaren ilmoittautumislomakkeita salatakseen tiettyjen laboratorioiden todelliset omistajat ja johtajat ja esittivät Medicarelle vääriä ja vilpillisiä väitteitä.

Syytettyjen odotetaan esiintyvän liittovaltion tuomioistuimessa helmikuun alussa. 28. Liittovaltion syytteet salaliitosta terveydenhuollon petosten tekemiseksi ja sähköisten petosten tekemiseksi, salaliitosta rahanpesuun ja rahanpesuun ovat kumpikin tuomittava enintään 20 vuoden vankeusrangaistukseen. Terveydenhuollon petosten ja takapotkun vastaisten rikkomusten enimmäisrangaistus on 10 vuotta. Salaliitosta maksaa ja saada potkut on tuomittava enintään viiden vuoden vankeusrangaistukseen. Liittovaltion käräjäoikeuden tuomari päättää tuomion, kun hän on ottanut huomioon Yhdysvaltain tuomiosäännöt ja muut lakisääteiset tekijät.

Apulaisoikeusministeri Kenneth A. Polite Jr. oikeusministeriön rikososastosta; Apulaisjohtaja Luis Quesada FBI:n rikostutkintaosastosta; Erikoisagentti George L. Piro FBI:n Miami Field Officesta; ja erityisagentti Omar Pérez Aybar Yhdysvaltain terveys- ja ihmispalveluministeriön yleistarkastajatoimistosta (HHS-OIG) ilmoittivat asiasta.

HHS-OIG Miami Region ja FBI:n Miami Field Office tutkivat tapausta.

Oikeudenkäynnin asianajajat Patrick J. Queenan ja Reginal Cuyler Jr. rikososaston petososastosta nostavat syytteen. Yhdysvaltain apulaissyyttäjä Sara Michele Klco Floridan eteläosasta käsittelee omaisuuden takavarikointiasioita.

Petososasto johtaa Health Care Fraud Strike Force -joukkoja. Perustamisestaan ​​maaliskuussa 2007 lähtien Health Care Fraud Strike Force, joka ylläpitää 15 lakkojoukkoa, jotka toimivat 24 liittovaltion piirissä, on vaatinut yli 4 600 vastaajaa, jotka ovat laskuttaneet yhteisesti liittovaltion terveydenhuoltoohjelmia ja yksityisiä vakuutuksia noin 23 miljardia dollaria. Lisäksi HHS Centers for Medicare ja Medicaid Services, jotka työskentelevät yhdessä HHS-OIG:n kanssa, ryhtyvät toimiin lisätäkseen vastuullisuutta ja vähentääkseen vilpillisten palveluntarjoajien läsnäoloa.

Kaikkien lääkäreiden tai lääketieteen ammattilaisten, jotka ovat olleet tekemisissä petollisen telelääketieteen tai geenitestauksen markkinointisuunnitelmien kanssa, tulee soittaa ilmoittaakseen tästä toiminnasta FBI:n vihjelinjaan numeroon 1-800-CALL-FBI.

Syyte ja tiedot ovat vain väitteitä, ja kaikkia syytettyjä oletetaan syyttömiksi, kunnes heidän syyllisyytensä on todistettu kiistattomasti oikeudessa.

Leave a Comment