LeBron James puhdistaa ilmaa, sanoo olevansa sitoutunut Lakersiin pitkällä aikavälillä

Esitettyään sarjan hämmentäviä kommentteja ennen NBA:n vaihtoaikaa ja All-Star-viikonlopun aikana, LeBron James teki parhaansa asettaakseen ennätyksen suoraan tulevaisuudestaan ​​Lakersin kanssa perjantai-iltana.

Ehkä tärkeintä on, että 19-vuotias veteraani teki selväksi, että hän haluaa lopettaa uransa Los Angelesissa, jos mahdollista.

“Tämä on franchising, jonka kanssa näen olevani. Olen täällä. Olen täällä”, James sanoi, kun Lakers hävisi Clippersille 105–102 perjantai-iltana ESPN:n Dave McMenaminin mukaan. “Näen olevani purppuran ja kullan kanssa niin kauan kuin voin pelata.”

James, jolla on sopimus vielä kaudeksi ja josta tulee vapaa agentti vuonna 2023, kokee järkytyksiä NBA:ssa viime viikonlopun All-Star-juhlissa, kun hän kertoi. The Athletic että hän halusi viettää viimeisen vuoden liigassa pelaamalla vanhimman poikansa Bronnyn kanssa. Hän meni niin pitkälle kuin sanoi, että mikä tahansa joukkue valitsi Bronnyn, joka on tällä hetkellä lukion juniori ja joka ei ole draftissa ennen vuotta 2024, saattaa myös ostaa hänet.

.

Leave a Comment