Mitä terveysasiantuntijat sanovat alle 5-vuotiaiden lasten COVID-19-rokotteesta

Helmikuussa 11, FDA lykkäsi komitean kokousta keskustellakseen Pfizer/BioNTech COVID-19 -rokotteen hätäkäyttölupapyynnöstä kahdessa annoksessa kuudesta kuukaudesta 4-vuotiaisiin lapsille. Osana jatkuvaa toimitustaan ​​FDA:lle Pfizer ilmoitti virastolle uusista tiedoista käynnissä olevista kliinisistä tutkimuksista. Lykkäys tarkoittaa, että he odottavat tietoja kolmatta annosta ennen luvan jättämistä.

Tutkimuksista saadut tiedot viittaavat siihen, että tutkimuksessa mukana olevat lapset, jotka ovat kahdesta vuoteen alle viiden vuoden ikäisiä, eivät saa tutkijoiden toivomaa immuniteettitasoa kahdesta ensimmäisestä annoksesta. Kliiniset tutkimusryhmät antavat näille lapsille kolmannen annoksen, joka lasketaan osaksi ensisijaista sarjaa eikä tehostetta, ja odottavat tuloksia.

Tutkijat toivovat, että kliiniset tutkimukset osoittavat, että se on tehokas estämään vakavia sairauksia tässä ikäryhmässä. He odottavat, että tehokkuus saattaa olla alhaisempi omikroniversiolla, mutta kokonaistehokkuuden pitäisi olla korkea. “Jokainen rokotettu henkilö vähentää viruksen leviämisen mahdollisuutta, vaikka rokotteet eivät estäisi sitä täydellisesti”, sanoo Tara Smith, joka on professori Kent State Universityn kansanterveysyliopistossa, Changing Americalle lähettämässään sähköpostissa.

On paljon huolia siitä, että mahdollisimman monet ihmiset rokotetaan, koska tiedämme, että se on tärkeä väline reagoida ja estää jatkuvaa tartuntaa, epidemiologi sanoo. Delivette Castor Columbian yliopiston lääketieteen laitokselta. “Lasten kanssa se on monimutkaista, koska tiedämme, että sairauden vaikeusaste on ollut paljon pienempi lapsilla ja siksi vanhempien ja ihmisten painottama riski/hyöty on hieman erilainen, koska sairaus ei ole ollut yhtä vakava.”

“Minusta lasten rokotteet ovat ratkaisevan tärkeitä pandemian hallinnassa ja lasten saamisessa takaisin normaaliin elämään”, sanoo lastenlääkäri Janet Englund Seattlen lastensairaalasta, joka on yksi Pfizerin kliinisissä tutkimuksissa mukana olevista tutkijoista. /BioNTech-rokote lapsille.


Maamme on historiallisessa taistelussa koronavirusta vastaan. Lisää Changing America Facebookiin tai Viserrys syöte pysyäksesi ajan tasalla.


Ottaen kuitenkin huomioon, että rokotteen saaneiden 5–11-vuotiaiden nykyinen osuus on pieni, Smith sanoo, ettei hän ole varma, että nuoremman ryhmän lisääminen edistäisi viruksen leviämistä. endeemisyys. Se voi kuitenkin auttaa vanhempia tietämään, ovatko heidän lapsensa paremmin suojattu vakavilta sairauksilta. “On todella tärkeää varmistaa, että annamme tieteen leikkiä, että meillä on riittävästi tietoa, joka auttaa meitä ymmärtämään, onko kolmas annos tarpeeksi immunogeeninen lapsille, erityisesti lapsille, jotka ovat 2–5 vuotta vanhoja”, Castor sanoo.

Kolmannen annoksen tietoja kerätään edelleen, minkä jälkeen ne on analysoitava ennen kuin ne voidaan toimittaa FDA:lle hätäkäyttölupaa varten. “Joten, kuinka kauan se kestää? Tarkoitan, tiimini työskentelee 12 tuntia päivässä, kuusi päivää viikossa”, Englund sanoo. Hänen tiiminsä on yksi 40:stä kaksoissokkoutettujen kliinisten kokeiden parissa ympäri maailmaa. “Perheet ovat uskomattoman, uskomattoman reagoivia, kun he tulevat saamaan kolmannen annoksensa, vaikka he joutuisivat kaipaamaan työtä, koulua ja muuta sellaista”, hän jatkaa.

Smith sanoo, että viruksen poistamiseksi meidän on lisättävä massiivisesti aikuisten rokotuksia ympäri maailmaa jakamalla rokotteita ja teknologiaa kehitysmaiden kanssa. Mutta jos suuri määrä alle viisivuotiaita lapsia voidaan rokottaa, elämä voi palata normaaliksi, Englund sanoo. Ja sitä ihmiset todella haluavat.

Kuitenkin, jotta tämä saavutettaisiin suuressa mittakaavassa, joillekin ihmisille saattaa olla tarpeen muuttaa näkökulmaa. “Tällä hetkellä meillä on tapana ajatella vain sitä, kuinka se hyödyttää minua? Näin ei ole aina ollut. Ja niin ei minun mielestäni pitäisi olla. Meidän on myös mietittävä, kuinka voimme myös auttaa muita ihmisiä, Englund sanoo. “Ja mielestäni aloitat perheestäsi, ja se on melko tärkeää.”

Mutta ensin hän haluaa nähdä tiedot, ja meidän on odotettava sitä.


LUE LISÄÄ TARINAJA MUUTTAVASTA AMERIKASTA

FLORIDA HOUSE LÄÄKÄÄ LASKUN “ÄLÄ SANO GAY”.

LIA THOMAS PYÖHTÄI IVY LIGUE -MESTARIOT, ETSI NCAA:N FINAALEIHIN

FLORIDAAN OPISKELIJAILLE POISTETTAVAN LASKUN MUUTOS PERUUTU

OPETUSOSASTO POISTAA 415 MILJOONAN DOLLARIA LAIN 16 000 LAINAAJAN OPPILASLAINAVELKAA

VAIN 20 MINUUTTIA PÄIVITTÄITÄ HIRJOITTAA 70 VUOTTEEN KÄYTTÖÖN VOI PÄÄTTÄVÄT SYDÄNSAIraudet: TUTKIMUS


.

Leave a Comment