MU Health Care isännöi ilmaista sydämen terveysseulontatapahtumaa | Uutiset

MU Health Care isännöi ilmaista sydämen terveysseulontatapahtumaa ARC:ssa Kolumbiassa lauantaina klo 7-10. Osallistujat pystyivät mittaamaan kolesteroliaan, verenpainetta, eteisvärinää ja painoindeksiä (BMI).

Kardiologi Mary Dohrmann, MD, sanoi olevansa erityisen iloinen tapahtuman onnistumisesta tänä vuonna, koska hän sanoi, että pandemia on estänyt ihmisiä hakemasta ennaltaehkäisevää hoitoa.

Hän sanoi myös, että tapahtuma on erityisen tärkeä Missourian puolivälissä, koska osavaltio on 11. sijalla Yhdysvalloissa sydänsairauksiin liittyvien kuolemien osalta. Dorhmann sanoi toivovansa, että tämä tapahtuma kouluttaa osallistujia siitä, kuinka hallittavia sydämen terveysriskejä voidaan vähentää.

“Luulen, että tällainen tapahtuma antaa ihmisille mahdollisuuden tietää, että he voivat olla vastuussa omasta terveydestään sen kautta, mitä he syövät ja mitä he tekevät”, Dohrmann sanoi. “Ja jos todella tarkastellaan terveellistä, määrätietoista elämää, se on oikeaa syömistä, aktiivisuutta, ahkeraa työtä ja sosiaalista sitoutumista.”

Tapahtuma tarjosi osallistujille myös mahdollisuuden oppia lisää sydämen terveydestä erilaisten koulutusasemien kautta. Nämä asemat keskittyivät yleiseen sydämen terveyteen, sydänlääkkeisiin, sydänkohtauksiin, sydämen terveelliseen kuntoilutekniikoihin, ravitsemusohjaukseen ja aivohalvauskoulutukseen.

Yhdellä näistä asemista harjoitusfysiologi Madeline Bostick puhui kolesterolin seurannan tärkeydestä.

“Kolesteroli on erittäin tärkeä, koska se voi johtaa plakin kertymiseen, mikä voi tukkia valtimomme”, Bostick sanoi. “Ja jos valtimomme ovat liian tukossa, verenpaineemme nousee. Ja jos verenpaineemme nousee, se voi aiheuttaa kaikenlaisia ​​ongelmia ja voi johtaa sydänsairauksiin.

Osallistujat saivat myös käytännön mahdollisuuden oppia suorittamaan elvytystoimintoa tarkasti ja painostamaan haavaa.

Dohrmann sanoi olevansa ylpeä kaikista MU:n vapaaehtoisista, jotka luopuivat lauantaiaamuna osallistuakseen tapahtumaan.

“He edustavat kaikkea hyvää MU:ssa, olipa kyse sairaanhoitajista, fysioterapeuteista, kouluttajista, sydämen kuntoutusohjelmamme henkilöistä ja vapaaehtoisista opiskelijoista”, Dohrmann sanoi. “Olemme kaikki iloisia, että kaikki ovat tulleet paikalle, koska vapaaehtoistyötä tekevien ihmisten on mielekkäämpää nähdä, että yhteisö tukee tätä.”

Tilaisuus päättyi “Heart & Sole Walk” -kävelyyn, jossa kunnioitettiin aiempia sydän- ja kuntoutuspotilaita ja -henkilöstöä.

.

Leave a Comment