Oak Orchard Healthin toimitusjohtaja kertoo, kuinka organisaatio tavoitti COVIDin hyökkäyksen | Huipputarina

ALBION – Mary Ann Pettibon Oak Orchard Healthista, jonka Health Resources and Services Administration valitsi äskettäin puhumaan kansallisessa konferenssissa.

Yksi kolmesta valitusta toimitusjohtajasta, hänen aiheensa keskittyi siihen, kuinka Oak Orchard Health käytti American Rescue Plan (H8F) -rahoitusta pitääkseen yhteisön terveenä pandemian aikana.

Oak Orchardin näkö- ja hammaslääkäripalvelut suljettiin välittömästi maaliskuussa 2020 ja kaikki ei-hätäkäynnit peruttiin. Vaikka he siirtyivät nopeasti etäterveyteen, käynnit vähenivät 60 prosenttia kyseisessä kuussa, ja näistä käynneistä 72 prosenttia oli vaihdettu puhelimeen.

“Eli siis maaliskuun 2020 alussa, kun maamme alkoi saapua paljon maatyöläisiä”, Pettibon kertoi esitelmässään. “Tarjoamme kuljetuspalveluita paitsi kaikille potilaillemme, myös siirtolais- ja kausityöntekijöillemme.”

Tuona aikana Oak Orchardin kuljetuspalvelut olivat kuitenkin hyvin rajalliset. Monet siirtotyöläiset eivät aja autoa, eivätkä he ole oikeutettuja kuljetuskustannusten kattaviin vakuutuksiin.

He luottivat Oak Orchardin kykyyn tarjota heille kuljetus. Siksi otettiin käyttöön uusia menettelyjä pakettiautojen ja seulojen työntekijöiden desinfioimiseksi korkeissa lämpötiloissa.

Haasteitakin oli.

Äskettäin saapuneilla työntekijöillä ei ollut koulutusta COVID-19:stä ja suojatarvikkeista.

“Joten meidän tehtävämme oli mennä leireille ja jakaa henkilökohtaisia ​​suojavarusteita ja myös kouluttaa työntekijöitämme karanteeniohjeista ja sosiaalisesta etäisyydestä ja kaikesta, mitä tiesimme tuolloin pandemiasta”, hän sanoi.

Maaseutuyhteisöissä on myös Internet-yhteyden puute, mikä on valtava este Oak Orchardille edes tarjota kaikkia etäterveyskäyntejä, joita he haluaisivat tarjota. Tämän seurauksena heidän oli turvauduttava puhelinkäynteihin.

Esteiden murtamiseksi monet Oak Orchard -työntekijät tulivat itse asiassa siirtotyöläisväestöstä – mikä tarkoittaa, että he saattoivat olla henkilökohtaisessa yhteydessä äskettäin yhteisöön saapuviin työntekijöihin. Oak Orchard lähetti myös maanviljelijöille itselleen kirjeen, jossa hän selitti palveluluettelonsa ja kuinka he voisivat työskennellä yhdessä pandemian hallinnassa.

Vuoden 2020 lopussa rokote tuli saataville. Oak Orchard antoi maatilan työntekijöille rokotteita koskevaa koulutusta, ja maatiloilla järjestettiin kuusi COVID-rokoteklinikkaa.

“Jatkamme työskentelyä maataloustyöntekijöidemme kanssa ja jatkamme koulutusta COVID-rokotteisiin ja testaukseen”, Pettibon sanoi. “Ilmoitamme myös maatilatyöntekijöitä Families First Coronavirus Response Act -lain.”

30.9.2020 alkaen kaikki maataloustyöntekijät saavat yhden tunnin sairausajan jokaista 20 työtuntia kohden. Monet työntekijät eivät tienneet olevansa päteviä.

H8F-rahoituksen avulla Oak Orchard palkkasi sairaanhoitajia auttamaan rokotteiden antamisessa. He myös ottivat käyttöön puhelinkeskuksen, jossa on yhdeksän kokopäiväistä työntekijää auttamaan COVID-testien ja rokotusten ajoittamiseen liittyvissä puhelumäärissä.

Puhelinjärjestelmää päivitettiin vastaavasti puhelumäärien kasvun huomioon ottamiseksi, kun taas vahtimestarin apu turvattiin potilasalueiden täydelliseen desinfiointiin joka yö. Virkamiehet investoivat myös lisätietotekniikkalaitteisiin etätyövoiman majoittamiseksi.

Lisärahoitusta ostettiin lisää COVID-testaustarvikkeita, naamioita, käsineitä, kylpytakeita, N-95:itä, pleksilasisuojaimia sekä kannettavia generaattoreita viidelle paikkakunnalle, joissa rokotteita säilytettiin.

“Meidän oli todella parannettava turvallisuusprotokolliamme”, Pettibon sanoi puhuessaan opinnoistamme. “Ei vain henkilökunnallemme, vaan myös kaikille potilaille, joita palvelimme. Jotkut uusista käytännöistämme ja menettelyistämme keskittyvät työntekijöiden suojeluun, potilaan seulomiseen ja hoitoon, siivoamiseen ja desinfiointiin, hengitysprotokolliin jne.

Hän sanoi myös, että Oak Orchard tunnusti etäterveyspalvelujen arvon ja sen, kuinka ne voivat poistaa potilaiden hoidon esteitä. He oppivat myös, että nopea, käytännön muutos on ratkaisevan tärkeää.

“Meidän piti toimia nopeasti”, Pettibon sanoi. ”Meillä ei ollut paljon aikaa istua alas ja suunnitella ja ajatella. Kaiken koulutuksen ansiosta, jonka saimme keskuksista ja terveysosastoilta, meidän oli tehtävä päätökset hyvin, hyvin nopeasti hallitaksemme pandemiaa ja sitä, mitä alueellamme tapahtui.

Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

.

Leave a Comment