On aika päästää median jäsenet takaisin ammattiurheilun pukuhuoneisiin

”Uskon, että pienen etäisyyden luominen voi olla järkevämpää lähitulevaisuudessa. Mielestäni on myös vähän anakronismia, että toimittajia on huoneessa, jossa pelaajat pukeutuvat”, Silver sanoi. “En ole varma, jos suunnittelisimme järjestelmää tyhjästä tänään, sanoisimme, että tule seisomaan pelaajien viereen heidän pukeutuessaan, ja tämä on oikea foorumi haastatella heitä.”

Tämä on suhdetoimintaa. Pukuhuone on yhteinen alue, jossa urheilijoiden ja median jäsenten välisiä suhteita luodaan ja vaalitaan. Siellä tehdään urheilujournalismin varsinaista työtä.

Ei mennä koko Upton Sinclairin päällenne, rakkaat lukijat, mutta peseytymättömien mediajoukkojen on annettava palata pukuhuoneeseen. Ihmisten välinen yhteydenpito urheilijoiden kanssa on hyödyllistä kaikille, eikä se aiheuta suurempaa terveys- tai turvallisuusriskiä kuin sisäruokailu tai Super Bowliin osallistuminen suljetulla stadionilla, jossa on 70 047 fania.

Urheilijoiden ja median edustajien väliset keskustelut pukuhuoneessa ovat inhimillistä molemmille osapuolille. Urheilijoiden tulee tietää ja kokea, että jokainen vuorovaikutus toimittajan kanssa ei ole transaktiota. Joillakin parhaista vuorovaikutuksista, joita minulla on koskaan ollut pukuhuoneessa, ei ollut mitään tekemistä sen päivän kuulustelujen kanssa. Ne tarjosivat tilaisuuksia olla tekemisissä pelaajien kanssa, jakaa yhteisiä kiinnostuksen kohteita tai oppia lisää heidän taustoistaan.

Se voi olla kiinnostuksen jakamista tiettyyn TV-ohjelmaan, musiikillisesta mausta keskustelemista tai asuntolainan saamisprosessin myötätuntoa, kaikki todelliset keskusteluaiheet.

Toiseksi pääsy pukuhuoneeseen on välttämätöntä tiedon ja havainnoinnin kannalta. Se tuottaa kimpaleita, jotka lisäävät ymmärtämistämme urheilulajeista ja niitä harrastavista ihmisistä. Tarinan ydin voi olla peräisin jostain pelaajan kaapissa näkyvästä sisällöstä tai jopa siitä, miten kaapit sijaitsevat ja osoitetaan.

Toimittaja, jolla on teknisiä X:n ja O:n kysymyksiä, voi odottaa kysyäkseen noita selityksiä. Eräs entinen Patriotsin puolustava puolustaja, joka on edelleen aktiivinen NFL:ssä, oli erinomainen selittämään kattavuussäännöt ja naamiot. Nämä vuorovaikutukset ovat kadonneet viimeisen kahden vuoden aikana.

Vaikka he eivät ehkä tunnusta sitä, on myös tiettyjä kysymyksiä, joita pelaajat pystyvät selvästi paremmin vastaamaan sivussa, toisin kuin kameran ääressä toimittajia täynnä olevassa virtuaalisessa huoneessa tai todellisessa huoneessa podiumilla.

Zoomit ja tiedotustilaisuudet eivät sovellu pukuhuoneen työskentelyyn.

Ymmärsin. Meitä on helppo vihata, pyykkilogiikan vihollisia. Entinen Patriots-turvallisuus Brandon Meriweather kysyi kerran ryhmältä toimittajia, ovatko he varttuneet joukkueen seurassa. Parafraasilla: “Miksi se ei sitten lue niin?”

Olemme vihaisten fanien kohteita. Mutta olemme kanava näiden kahden ryhmän välillä, jotka löytävät joskus yhteisen sävelen halveksunnassaan.

Sosiaalisen median läsnäolo ja yleisyys on mahdollistanut pelaajien siirtymisen suoraan kuluttajiin. Mutta urheilijat ja heidän huoltajansa eivät voi tarjota ainoaa versiota tarinastaan ​​samasta syystä, koska kirurgit eivät leikkaa itseään. Heillä on näkökulmaongelma. Median jäsenet ovat todellinen sosiaalisen median suodatin, jota on käytettävä viesteihin (katso: Brown, Antonio).

Pukuhuoneessa oleminen ei ole aina miellyttävää. Minua on uhkailtu, kirottu, naurettu, huomiotta jätetty.

On kyseenalaista, että monet veljistäni kaipaavat pukuhuoneilmiöitä, joissa toimittajat ovat ryhmittyneet yhteen kuin hummeri äyriäissäiliössä ja henkilökohtainen tila kuolee. On vaikea jättää väliin pyörittäjämansetti, joka tuntuu Bret Saberhagenilta sen jälkeen, kun hän on rasittanut kommentteja.

On täysin harhakäsitys, että median jäsenet nauttivat pukuhuoneissa löhöilystä. Ne, jotka peittivät Rajon Rondoa, menettivät kokonaisia ​​päiviä elämästään odottaen, että salakavala vartija pukeutuisi, tulisi ulos ja puhuisi. Rondo oli alkuperäinen Celtics Time Lord.

Toimittajat eivät halua nähdä urheilijoita, miehiä tai naisia, missään riisuttuina. Emme ole kuin Cowboysin tiimin henkilökunta, joka vaeltelee cheerleaderien pukuhuoneeseen. Kotona pelaajilla on usein erillinen alue, jossa he voivat pukeutua pelin jälkeen. Siksi Silverin kommentit olivat perusteettomia.

NFL Players Associationin puheenjohtaja ja Cleveland Brownsin keskus JC Tretter on ilmaissut samanlaisia ​​tunteita pukuhuoneen alastomuudesta ja alastomuudesta.

“Uskon, että kunnioitamme suuresti median roolia liiketoiminnassamme ja työtä, jota heidän on tehtävä”, sanoi Tretter Super Bowlissa. “Mutta olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että on aika päästä eroon siitä hankaluudesta, että ihmiset ovat alueella, jolla kaverit muuttuvat. Minusta se on jotain hieman arkaaista.”

Ehkä on olemassa tapa tehdä pukuhuonetilanne mukavammaksi niille pelaajille, jotka tuntevat olonsa epämukavaksi, mutta eikö se ole median kieltäminen kokonaan.

Lisäksi mitä tekemistä sillä on COVID-turvallisuuden kanssa?

Nolla.

“Ymmärrämme JC:n huolet ja kysymykset pukuhuoneessa olemisesta ja uskomme, että voimme parantaa prosessia. Mutta se alkaa pukuhuoneen oven avaamisesta uudelleen kaikille tiedotusvälineille”, Pro Football Writers Associationin puheenjohtaja Lindsay Jones sanoi.

“Sukupolvien ajan suurin osa raportoinnista tapahtui siellä. Siellä ihmissuhteet rakennetaan, ja sitä on kaivattu kovasti kahden viime kauden aikana.

Pidä NFL:ää mukavana pääsyn palauttamisen kanssa. Tiedottaja Brian McCarthy vastasi sähköpostitse: “Odotamme palaavan pukuhuoneisiin pääsyyn COVIDia edeltäneiden vuosien tapaan, tietysti odotellaan mitä tahansa uutta yleiseen turvallisuuteen liittyvää kehitystä.”

Major League Baseball on samassa veneessä. Se aikoo avata klubitalot uudelleen tällä kaudella, kun on kausi.

NBA kuulostaa siltä, ​​että se pyrkii kuvittelemaan uudelleen pääsyn pukuhuoneisiin, päätellen Silverin seurantalausunnosta, joka viittaa siihen, kuinka puolueet “voivat parhaiten edetä pandemian jälkeen”.

Se on eufemismi pukuhuoneen pääsyn poistamiseen.

NHL ei ole sitova. Liigan tiedottaja John Dellapina sanoi, että mitään sisällöllistä keskustelua median pääsypolitiikasta ei ole tapahtunut. NHL:n tulee kunnioittaa sen maan sääntöjä, joka on liigan sielu ja Kanadan seitsemän joukkueen koti.

Pääsy pukuhuoneeseen on suunnilleen niin kaukana elämästä ja kuolemasta kuin se on. Perspektiivi on välttämätön pandemiassa, joka on muuttanut koko elämämme ja tappanut lähes 6 miljoonaa ihmistä.

Mutta olisi häpeällistä, jos mikä tahansa urheiluliiga tai ammattiliitto käyttäisi pandemiaa peitteenä potkaistakseen toimittajat pois pukuhuoneesta.

Pukuhuoneen pääsyn ei pitäisi olla COVID-uhri.


Christopher L. Gasper on Globen kolumnisti. Hänet tavoittaa osoitteesta christopher.gasper@globe.com. Seuraa häntä Twitterissä @cgasper.

Leave a Comment