Rodney Willettin kolumni: Käyttäytymisterveyden tuki on molemminpuolinen prioriteetti | Kolumnistit

Kirjailija: Rodney Willett

Tnäinä päivinä on paljon helpompi löytää alueita, joilla demokraatit ja republikaanit ovat eri mieltä kuin olla samaa mieltä. Vaikka puolueen jakautuminen on ollut läsnä edustajainhuoneessa nykyaikaisen poliittisen puoluejärjestelmämme alusta lähtien, olemme viime aikoina saavuttaneet puolueiden välisen tyytymättömyyden crescendon.

Olemme kuitenkin onnekkaita, että edelleen on ongelmia, jotka voivat kattaa molempien osapuolten välisen kasvavan kuilun. Tämän lainsäädäntöistunnon aikana olen ollut ylpeä saadessani työskennellä molempien osapuolten yleiskokouksen jäsenten kanssa käsitelläksemme kasvavaa mielenterveyskriisiämme.

Pandemia pahensi jo olemassa olevia haasteita mielenterveysjärjestelmässämme. Päihteiden väärinkäytön ja yliannostuksen määrät nousevat pilviin, ja Yhdysvaltain yleiskirurgi julisti äskettäin, että olemme keskellä “nuorten mielenterveyskriisiä”.

Vuoden 2021 yleiskokouksen istunnossa toimin House Behavioral Health -alavaliokunnan puheenjohtajana. Jäsenemme, demokraatit ja republikaanit, olivat yksimielisiä etsiessään tapoja käsitellä kriisiä. Jokainen meistä toi pöytään omakohtaisia ​​kokemuksia ja äänestäjiemme kokemuksia.

Ihmiset lukevat myös…

Meillä, kuten melkein kaikilla virgiiniläisillä, on perheenjäseniä, ystäviä ja työtovereita, jotka ovat kamppailleet mielenterveytensä kanssa. Useat ongelmat olivat meille erityisen huolestuttavia COVID-pandemian keskellä, mukaan lukien henkilöstöpula valtion ylläpitämissä käyttäytymisterveyslaitoksissamme, mielenterveysongelmista kärsivien lasten määrä jyrkästi ja opioidikuolemien ennätyspiikki.

Yleiskokous (kahden osapuolen tuella) hyväksyi liittovaltion COVID-apurahojen myöntämisen osavaltion dollareiden lisäksi näiden ongelmien ratkaisemiseen. Pystyimme maksamaan bonuksia valtion toimitiloissamme henkilöstön säilyttämiseksi. Laajensimme Virginia Mental Health Access Program (VMAP) -ohjelmaa, jonka avulla lastenlääkärit voivat tarjota lapsille mielenterveyden etulinjan tukipalveluita.

Lisäsimme kouluohjaajien määrää auttamaan kouluun palaavia ja tukea tarvitsevia opiskelijoita. Ja vahvistimme yhteisöpohjaisten riippuvuustoipumiskeskusten rahoitusta.

Vaikka meillä on nyt uusi kuvernööri ja republikaanien johto edustajainhuoneessa, mielenterveyskriisin käsittelemisen jatkaminen on kaikkien osapuolten yhteinen prioriteetti. Työskentelemme edelleen kaksivuotisbudjettiprosessia lainsäätäjässä, mutta on syytä olla toiveikas, että jatkamme käyttäytymisterveysmenojen priorisointia.

Parlamentin määrärahakomitea on sisällyttänyt rahoituksen osaan hallituksen ehdottamia käyttäytymisterveysaloitteita. Ralph Northam lähtevässä talousarviossaan. Tämä sisältää täyden rahoituksen STEP-VA:n, osavaltion laajuisen aloitteen, jonka tarkoituksena on parantaa yhteisön käyttäytymiseen liittyviä terveyspalveluja, jotka ovat saatavilla kaikille Virginian osavaltioille.

Govt. Glenn Youngkin on sanonut, että hän jakaa nämä huolenaiheet käyttäytymisen terveyteen liittyvissä asioissa, ja odotan innolla työskentelyä terveys- ja henkilöstöministeri John Littelin kanssa, joka viimeksi toimi Magellan of Virginian, käyttäytymisterveyspalveluyrityksen, puheenjohtajana.

Lainsäädäntöpuolella työskentelen Delin kanssa. Anne Ferrell Tata, R-Virginia Beach, kantamaan House Bill 1203:a. Tämä loisi itsemurhien ehkäisyn koordinaattorin viran Virginian veteraanipalveluiden osastolle. Itsemurhakuolema vaikuttaa suhteettoman paljon veteraaneihin, ja luomalla tämän aseman liittovaltio voi keskittää enemmän huomiota ja resursseja apua tarvitsevien veteraanien auttamiseen.

Olen myös pääasiallinen suojelija Delin kanssa. Keith Hodges, R-Middlesex, perustaa kuvernöörin erityisneuvonantajan terveydenhuoltoalan työvoiman kehittämiseen. Tämä neuvonantaja työskentelee useissa valtion virastoissa ja raportoi suoraan kuvernöörille, mikä johtaa Virginian pyrkimyksiä houkutella ja pitää enemmän terveydenhuoltoalan työntekijöitä, mukaan lukien käyttäytymisterveyden alalla työskentelevät. Olen myös ehdottanut budjettimuutosta apurahaohjelman luomiseksi yksityisille ja julkisille käyttäytymisterveyden tarjoajille, jotta voidaan vastata palvelujen kysynnän jyrkälle kasvulle COVID-19-pandemian seurauksena.

Tiedän, että monet virgiiniläiset ovat kyllästyneet puolueelliseen riitelyyn ja että usein vain kaikkein erimielisimmistä lainsäädäntökysymyksistä raportoidaan tai ne jaetaan ystävien ja perheen kesken sosiaalisessa mediassa. Jos kuitenkin tarkastelet mielenterveysongelmia käsittelevää työtämme, huomaat, että meitä yhdistää paljon enemmän kuin erottaa.

Virginia voi ratkaista nämä ongelmat vain, jos se hyödyntää kaikkia resursseja ja palveluntarjoajia, yksityisiä ja julkisia, valtion ja paikallisia. Olen ylpeä saadessani olla osa tätä molemminpuolista pyrkimystä saavuttaa tuloksia asiassa, joka koskee melkein jokaista kansainyhteisön perhettä.

Rodney Willett, D-Henrico, edustaa Virginian edustajainhuoneen 73. piiriä, joka kattaa osia Henricon piirikunnasta ja Richmondin kaupungista. Hän on parlamentin terveys-, hyvinvointi- ja instituutioiden komitean jäsen ja parlamentin käyttäytymisterveyden alakomitean entinen puheenjohtaja. Ota yhteyttä häneen osoitteessa: DelRWillett@house.virginia.gov

.

Leave a Comment