Habitat for Humanity laajenee palvelemaan koko Algoman aluetta

Sault Ste. Marie-osasto palvelee noin 70 prosenttia alueesta

Habitat for Humanity Sault Ste. Marie laajentaa toimintaansa palvelemaan koko Algoman aluetta.

He etsivät vapaaehtoisia yhteisöistä ympäri aluetta ja tutkivat mahdollisuuksia myös ReStoren toimipisteisiin.

Katso lisätietoja alla olevasta Habitat for Humanity -lehdistötiedotteesta.

Habitat for Humanity Sault Ste. Marie & Area (HFHSSMA) laajentaa Habitat Canadan luvalla palvelualueensa koko Algoman alueelle.
Vuodesta 2002 lähtien HFHSSMA on palvellut perheitä Sault Ste. Marie aina Heydeniin pohjoisessa ja Echo Bayhin idässä. Vaikka tämä alue kattaa noin 70 prosenttia Algoman väestöstä, voittoa tavoittelematon järjestö on tunnustanut, että koko Algomassa tarvitaan turvallisia, kunnollisia ja kohtuuhintaisia ​​asuntoja.

Verrattuna Sault Ste. Marie, Algoman piirin kotitalouksilla on alhaisemmat keskitulot, he käyttävät enemmän tuloistaan ​​suojaa ja niissä on enemmän kotitalouksia, jotka tarvitsevat suuria korjauksia.

”Habitatilla on tarjota perheille asianmukainen ja kohtuuhintainen asunto. Pandemian alkamisen jälkeen asunnonomistusohjelmamme hakemusten määrä on lisääntynyt. Asunnon saanti tulee vain muuttumaan haastavammaksi nykyisessä markkinatilanteessa. Alueemme laajentaminen koko Algoman alueelle antaa meille mahdollisuuden tarjota perheitä Sault Ste. Mariella on kohtuuhintainen asunto, mikä on nyt tärkeämpää kuin koskaan ennen”, toteaa Frank Bentrovato, Habitatin hallituksen puheenjohtaja.

Sault sijaitsee ainutlaatuisella paikalla TransCanada-moottoritien varrella, joten HFHSSMA:lla on hyvät mahdollisuudet auttaa vastaamaan asuntotarpeisiin ympäröivissä yhteisöissä ja palvelemaan maaseutualueiden väestöä, joilla on perinteisesti enemmän esteitä asumiselle, kuten tulokkaita, eläkeläisiä, yksinhuoltajia, ja ihmiset, joilla on esteettömyystarpeita. Näiden yhteisöjen palveleminen antaa Habitatille mahdollisuuden auttaa niitä, jotka kohtaavat risteäviä ja systeemisiä asumiseen liittyviä ongelmia.

Voittoa tavoittelematon järjestö on jo alkanut kehittää suhteita Algoman kaupunkeihin ja rohkaisee kaikkia yhteisöjä, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää Habitatista, ottamaan yhteyttä.

Habitat tutkii myös mahdollisuuksia kausiluonteisille pop-up ReStore -kohteille idässä ja pohjoisessa.

“Toivomme, että tämä laajennus auttaa meitä lisäämään tietoisuutta tehtävästämme, saamaan lisää sponsoreita ja lahjoittajia, tuomaan ReStoren iloa useammalle ihmiselle ympäri piiriä ja lopulta auttamaan useampia perheitä rakentamaan voimaa, vakautta ja omavaraisuutta kohtuuhintaisten asunnon omistus”, toteaa Chelsey Foucher, varainhankinta- ja markkinointikoordinaattori.

Kappalejärjestelmä tulee olemaan keskeinen osa Habitatin laajentumista. Luvut koostuvat palvelusuuntautuneista vapaaehtoisista, jotka suostuvat puolustamaan Habitat Homen (tai -kotien) rakentamista Sault Ste. Marie keräämällä varoja ja muodostamalla kumppanuuksia omissa yhteisöissään. Järjestö harkitsee myös peruskorjaus- ja korjausohjelmaa.

Habitat hakee tukea yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä kaikkialta Algoman alueelta, mukaan lukien vapaaehtoiset, vuokratilojen lahjoitukset pop-up ReStoresille, lahjoittamisesta kiinnostuneet ajoneuvoliikkeet sekä rakennusurakoitsijat ja tarvikekaupat, jotka ovat kiinnostuneita ryhtymään sponsoreiksi tai lahjoittajiksi. Luvun aloittamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä organisaatioon lisätietojen saamiseksi.

Habitat rekrytoi myös motivoituneita ja kokeneita henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita liittymään vapaaehtoiseen hallitukseensa kesäkuussa. Organisaatio hakee erityisesti sellaisia, joilla on kirjanpitäjän ammattitutkinto tai ammattitutkinto. Hallitus kokoontuu kuusi kertaa vuodessa, ja jokainen johtaja osallistuu vähintään yhteen valiokuntaan, jolla on aktiivinen rooli varainhankinnassa ja PR-toiminnassa. Kiinnostuneita henkilöitä kehotetaan lähettämään ansioluettelo ja saatekirje toiminnanjohtaja Katie Bluntille osoitteeseen executivedirector@habitatsault.ca.

Voittoa tavoittelematon järjestö on äskettäin valmistunut paritalorakennuksen Wellington Street Westiin ja on murtautumassa täysin esteettömään Blake Avenue -rakennukseen tänä keväänä. Jos haluat lahjoittaa tulevalle rakennukselle tai sponsoroida sitä, ota yhteyttä varainkeruu- ja markkinointikoordinaattoriin Chelsey Foucheriin osoitteessa marketing@habitatsault.ca.

Leave a Comment