Ihmisten palveleminen on Jumalan palvelusta

Tänään kuitenkin kokoontumme eri seurakunnista. Suurin asia, joka pitää meidät yhdessä, on se, että olemme yhtä Kristuksessa. Tämä on ihanne, johon hallintomme on aina pyrkinyt. Keskitymme palvelemaan yhtenäistä kansaa väristä, uskonnosta, etnisistä ja heimoista riippumatta.

Näin ollen tämä kirkkokuntien välinen palvelu edustaa sitä, mitä hallitusmme edustaa – yhtenäisyyttä ykseyden kanssa, joka synnyttää yhteenkuuluvuutta.

Olemme valinneet palvella Jumalaa, ja se on viisas valinta. Tiedämme ketä palvelemme ja olemme sitoutuneet palvelemaan häntä. Matteuksen 6:24:n Raamatun mukaan kukaan ei voi palvella kahta herraa. Näin ollen et voi palvella Jumalaa ja mammonaa.

Panokseni palveluaiheeseen on melko yksinkertainen. Meidän kaikkien täytyy palvella Jumalaa. Siitä ei ole epäilystäkään. Mutta miksi meidän todella tarvitsee palvella Jumalaa? Kun palvelemme ihmisiä hyvin, se on myös tapa palvella Jumalaa. Siksi ihmiskunnan palveleminen on myös Jumalan palvelusta. Sen parempaa palvelua ei ole olemassa.

Joten kristittyinä, jotka ovat valinneet palvella, ei ole suurempaa palvelua kuin se palvelu, jonka tarjoatte kanssaihmisillenne.

Nyt haluan siirtyä kristittyjen rooliin ja velvollisuuksiin, jotka palvelevat Jumalaa poliittisella alalla. Mielenkiintoista kyllä, kuulun tähän kategoriaan. Mutta kysymys kuuluu: kuinka hyvin me palvelemme? Kuinka hyvin parannamme ihmisten määrää?

No, hallintoni TEEMAT Agenda oli huolellisesti laadittu vastaamaan ihmisten tarpeita. Laivan kapteenina minua ohjaa aina se tosiasia, että Jumala on asettanut meidät tänne ihmiskunnan hyväksi. Tiedän, että toimikautemme on määräaikainen, ja olen aina tietoinen siitä. Siksi olemme todellakin tehneet ihmisistä hallintomme perustan. Totuus on, että ilman ihmisiä ei voi olla hallitusta.

Lagos on kansakunnan taloudellinen ja kaupallinen hermokeskus; asukkaiden matka-ajan parantaminen metropolin sisällä on välttämätöntä. Se on mielestäni ihmiskunnan palvelusta. Ironista kyllä, jotkin umpikujasta, joita ihmiset saattavat kohdata metropolissa, ovat sivutuotteita päätöksestämme kehittää teitämme uudelleen.

Työskentelemme useilla teillä yhtä aikaa. Rakennamme teitä Kosofessa, Molebissa, Demurinissa ja Church Streetissä (tässä; missä olemme). Rakennamme teitä myös mm. Ogudu GRA:ssa, Mile 2:ssa, Festacissa, Ikorodussa, Agegessa, Badagryssa, Alimoshossa, Victoria Islandissa, Ikoyissa, Barigassa, Lekissä, Agbadossa, Ebute-Mettassa ja Ijussa.

Pyrimme helpottamaan ihmisten työmatkaa. Se on ihmiskunnan ydinpalvelu, koska liikenne on avainasemassa ihmisen olemassaolossa. Tämä selittää, miksi työskentelemme ympäri vuorokauden toteuttaaksemme unelmamme rautatieliikenteestä metropolin sisällä. Jumalan armosta tänä vuonna unelmamme junaliikenteestä näkee päivänvalon.

Tämän avulla ihmiset voivat kulkea helposti Ijun Agbadosta Ebute-Mettaan 15-20 minuutissa. Sitä pidämme tärkeänä palveluna ihmiskunnalle.

Huomaa, että olemme hyvin tietoisia siitä, että työskentely useilla teillä samanaikaisesti voi olla vaikeaa sekä meille että ihmisille, mutta se on hinta, joka meidän kaikkien on maksettava paremmasta huomisesta. Kuten sanotaan, kivusta on hyötyä.

Emme rakenna vain teitä; Rakennamme myös lapsillemme upouusia kouluja, jotta he voisivat kilpailla muiden lasten kanssa muualta maailmasta. Ottaen huomioon koulutuksen merkityksen, kannustamme lapsiamme, erityisesti koulun ulkopuolella olevia, palaamaan kouluun. Yhdenkään lapsen ei tarvitse olla poissa koulusta. Annetaan lapsemme takaisin kouluun, koska heille on riittävästi tilaa ylä- ja alakouluissamme.

Olemme parantaneet opetusympäristöä. Koulutamme myös opettajia teknologian avulla opetuksen parantamiseksi. Onneksi tulokset vastaavat jo alan investointejamme. Viime vuonna läpäisyprosentti julkisissa lukioissamme nousi 39,78 prosentista 79,64 prosenttiin.

Emme kuitenkaan lepää airoillamme, koska tiedämme, että kansamme ansaitsee vain parasta. 8. helmikuuta 2022 National Universities Commission leimasi valtuutuksensa kahden erikoistuneen yliopiston perustamisesta Lagosin osavaltioon. Tämä tarkoittaa, että meillä on nyt kaksi uutta valtion yliopistoa lapsillemme.

Jatkamme työtä kansamme hyväksi, kunnes täytämme kaikki vaalilupauksemme. Tämä on meidän käsityksemme mukaan todellisen palvelun ydin. Haluamme ihmisten tuomitsevan meidät tekemiemme perusteella.

Viimeisten kahden ja puolen vuoden aikana yli 58 000 kotitaloutta on pelastettu köyhyydestä erilaisilla sosiaalisilla interventioohjelmillamme, joissa naiset ovat saaneet käteissiirtoja ja hankkineet taitoja. Lisäksi 2 704 Lagosin asukasta, joiden toimeentulon COVID-19 häiritsi, tuettiin käteisellä.

Vastaavasti 500 naista autettiin kutakin N20 000:lla yhteistyössä liittovaltion humanitaaristen asioiden ministeriön Rural Women Grants -apurahojen kanssa; 250 naista vahvistettiin maissin ja maniokin vuorovaikutustyöpajassa, jossa esiteltiin käytännön tietoa.

Lisäksi 1 050 maaseudun naiselle annettiin intensiivistä koulutusta, jonka tavoitteena oli lisätä heidän tuotantoaan maataloustuotannossa ja samalla tarjota edunsaajille tasa-arvoinen pääsy markkinoille.

Yli 25 000 lagosilaista sai koulutusta erilaisissa taidoissa, kuten tekstiilisuunnittelussa, kampaajassa, parturissa, kosmetologiassa, valokuvauksessa, kenkä- ja nahkatyössä, muotisuunnittelussa, laatoitus-, sisustus- ja Ankaran käsityössä muun muassa taitojen hankintakeskuksissamme.

Kahdeksantoista erinomaista oppilasta keskuksista tuettiin myös N100 000 dollarilla kutakin moraalin kohottamiseksi. COVID-19:n helteessä keskusten opiskelijat valmistivat 500 000 kasvonaamaria julkiseen käyttöön. Kesäkuusta 2019 lähtien keskuksista on valmistunut yli 6000 harjoittelijaa.

Samoin yli 27 000 lagoslaista on hyötynyt CodeLagos-ohjelmasta, jonka tarkoituksena on tehdä koodauskoulutuksesta ja -teknologiasta lagosialaisten saatavilla. Ohjelmassa oli yhteensä 611 fasilitaattoria, jotka myös saivat toimeentulonsa ohjelmasta.

Samoin yli 18 000 asukasta on valtuutettu Lagosin osavaltion työllisyysrahaston kautta nopealla ja edullisella lainalla mikro-, pienille ja keskisuurille yrityksille aloittaakseen, rakentaakseen, laajentaakseen ja luodakseen vaurautta ja työpaikkoja asukkaille.

Olemme yhtä menestyksekkäästi tukeneet 1 835 yritystä 939,97 miljoonalla eurolla ja pelastaneet 10 005 suoraa työpaikkaa ja 40 020 välillistä työpaikkaa MSME Recovery Fundin kautta. Lisäksi perustettiin N1 miljardin rahasto, joka on suunnattu matkailun, vieraanvaraisuuden, viihteen, taiteen ja kulttuurin yrityksille, ja sitä voidaan käyttää sekä lainoina että apurahoina.

  • Otteita Lagosin osavaltion kuvernöörin Sanwo-Olun vastauksesta Nigerian kristillisen yhdistyksen järjestämässä uskontojen välisessä jumalanpalveluksessa apostolisessa kirkossa LAWNA:n alueellisessa päämajassa Ketu, Lagos 19. helmikuuta 2022

Copyright PUNCH.

Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia ja muuta tällä verkkosivustolla olevaa digitaalista sisältöä ei saa kopioida, julkaista, lähettää, kirjoittaa uudelleen tai jakaa uudelleen kokonaan tai osittain ilman PUNCHin etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

Ottaa yhteyttä: [email protected]

Leave a Comment