Johtiko LeBron Jamesin poissaolo dunk-kilpailun häviämiseen?

Obi Toppinin dunk-kilpailun voittanut slam sai haaleat suosionosoitukset Clevelandin yleisöltä. Kommenttitiimi merkitsi sen “selväksi siistiksi”.

Ja se näytti toimivan todisteena tapahtuman hupenevasta viihdearvosta.

Michael Jordanin ja Dominique Wilkinsin tähtivoima, Dwight Howardin korkealentoinen näytelmä sekä Aaron Gordonin ja Zach LaVinen valloittavat saagot ovat tulleet jäännöksiksi, jotka tällä kaudella on korvattu Toppinin ja Juan Toscano-Andersonin välisellä juoksulla.

Päivä sen valmistumisen jälkeen ESPN:n Stephen A. Smith kutsui vuoden 2022 kilpailua “kansalliseksi julmuudeksi”.

Kun tapahtuma menettää vetovoimansa ja kaipaa kipeästi tähtivoimaa, yksi merkittävä ja jatkuva poissaolo on vastannut tuota alaspäin suuntautuvaa kehityskulkua: LeBron James.

James ei ole koskaan kilpaillut dunkingissa 19-vuotisen uransa aikana. Ja “Skip Bayless Show” -ohjelmassa torstai-iltapäivällä Bayless väitti, että LeBronin ei-show’t ovat vaikuttaneet kilpailun himmenevään kiiltoon.

“Uskon, että dunk-kilpailun lopun alku, sellaisena kuin me tiesimme ja rakastimme sitä – minä elän sen vuoksi – tapahtui LeBronin ensimmäisten kolmen tai neljän vuoden aikana, kun hän jatkoi kieltäytymistä osallistumasta dunk-kilpailuun.”

LeBron James olisi voinut pelastaa Slam Dunk -kilpailun I The Skip Bayless Shown

LeBron James olisi voinut pelastaa Slam Dunk -kilpailun I The Skip Bayless Shown

Skip Bayless vastaa kuuntelijan kysymykseen, joka koski Los Angeles Lakersin tähti LeBron Jamesia ja hänen päätöstään olla osallistumatta Slam Dunk -kilpailuun.

NBA:n Slam Dunk -kilpailu keräsi aikoinaan liigan huippu-urheilijoita ja huippusuorittajia. Melkein jokainen suuri siipipelaaja – Jordan, Wilkins, Kobe Bryant, Vince Carter ja monet muut – ovat osallistuneet show’hun ainakin kerran.

Sellaisenaan Bayless väittää, että Jamesin kieltäytyminen testaamasta mainostettua urheilullisuuttaan tulisi ottaa huomioon hänen asemassaan kaikkien aikojen parhaiden pelaajien joukossa.

“Tämä on jälleen yksi syy, miksi LeBron on hylätty uudesta GOAT-keskustelusta”, Bayless sanoi. “Michael Jordan osallistui kolmeen dunk-kilpailuun, suuri Dominique Wilkins – Human Highlight Reel – teki neljä dunk-kilpailua. Clyde Drexler teki viisi. Dwight Howard teki neljä, Paul George teki kaksi, Kobe teki yhden. Ja LeBron ei tehnyt yhtään. “

James puhui dunk-kilpailusta poissaoloista vuonna 2012 FOX Sports Floridan haastattelussa ja huomautti, että hänellä oli suunnitelmia kilpailla dunk-kilpailun kruunusta usean kauden ajan, mutta hän osallistui All-Star Weekend -tapahtumaan “rakastui muutaman kerran” ja päätti olla osallistumatta. loukkaantumisvaara.

Lisäksi monet ovat väittäneet, että LeBronin ylivoimaiset, reunusta räjähtävät dunkit eivät käännysi hyvin dunk-kilpailumuotoon, joka palkitsee luovuudesta, hienostuneisuudesta ja koristeellisuudesta. Mutta Bayless ei osta tätä kehystä sanoen, että LeBronilla oli fyysiset ominaisuudet ja suhde liigaan hallitakseen kilpailua.

“[LeBron’s] kohokohta dunker, jopa nyt”, Bayless sanoi. “Eikö hän vielä nytkin kaata taloa irtautuneilla tomahawk-dunkeilla? LeBron, 20-, 21- tai 22-vuotiaana, olisi paennut dunk-kilpailua.

“Teoriani on ollut sama hänen vapaaheittonsa suhteen”, Bayless lisäsi. “Hän pelkää seisoa siellä yksin vapaaheittolinjalla, maailman katsoessa häntä, kädet tärisemässä. Se ei vain ole sitä, mistä hän on tehty. Ja mielestäni dunk-kilpailu seurasi samanlaisia ​​linjoja, koska se on pelottavaa siellä.”

Yleensä James pelkää vastustajia. Mutta jopa pelottavimmilla miehillä, kuten Bayless kertoo, on omat pelkonsa.


Hanki lisää National Basketball Associationista Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment