MLB:n työsulku: Neuvottelut jättävät molemmat osapuolet turhautuneiksi, neuvottelut kärjistyneet

Seuraavana päivänä sen jälkeen, kun sivuasiassa edistyttiin, baseballin omistajat ja pelaajat osoittivat jälleen lauantaina, mitä tapahtuu, kun he yrittävät koskettaa keskeisiä taloudellisia kysymyksiä: vihaa.

Molemmat osapuolet tekivät lauantaina pakettiehdotuksia, jotka johtivat niin paljon turhautumista, että itse neuvottelut liittyivät Opening Day -tapahtumaan vaarantuneena.

Pelaajat aloittivat päivän tekemällä kattavimman ehdotuksensa, joka sisälsi heidän ensimmäisen liikkeensä kilpailukykyisen tasapainoveron suhteen sen jälkeen, kun omistajat aloittivat työsulun 2. joulukuuta. He heijastivat omistajien aiempaa liikettä CBT:ssä: 2 miljoonaa dollaria kolmelle viidestä vuotta. Omistajat palasivat lisäämällä miljoona dollaria toiseen vuoteen ja pudottamalla ensimmäisen tason verokannan 50 prosentista 45 prosenttiin, mikä on edelleen yli 20 prosenttia, joka on vanhentuneen CBA:n mukainen. Osapuolet ovat kaukana toisistaan ​​sekä kynnyksissä että koroissa.

.

Leave a Comment