Raportti: MO-lapset voivat menettää Medicaidin, kun kansanterveyteen liittyvä hätätilanne päättyy | Uutiset

(KMAland) – Uusi raportti osoittaa, että Medicaidiin ilmoittautuneet Missouri-lapset voivat olla vaarassa menettää kattavuuden, kun virallinen kansanterveyshätä COVID-19:lle päättyy.

Georgetownin yliopiston lasten ja perheiden keskuksen tutkijat varoittaa, että miljoonat lapset voivat menettää kattavuuden, kun osavaltioiden on tarkistettava kaikkien Medicaidiin ilmoittautuneiden kelpoisuus.

Normaalisti siellä on vuosittainen uusimisprosessi, mutta kongressi tarjosi jatkuvaa kattavuutta kansanterveyshätätilanteen aikana.

Joan Alker – Georgetown Centerin johtaja – sanoi, että kun tämä päättyy, lapset saattavat jäädä kelpoiksi perheen tulomuutosten tai hänen kutsumiensa menettelyllisten syiden vuoksi.

“Toisin sanoen perhe ei saa onnistuneesti päätökseen uusimisprosessia”, Alker sanoi. “Ehkä vain siksi, että uusimiskirje katosi postissa tai koska perheellä on vaikeuksia täyttää paperitöitä.”

Vaikka lapset kaikissa osavaltioissa ovat vaarassa menettää terveysturvan, raportti listaa Missourin yhdeksi suurimman riskin osavaltioista – Floridan, Georgian ja Texasin ohella.

Se antaa Missourille viisi “punaista lippua”, mukaan lukien se, että CHIP, lasten sairausvakuutusohjelma, on erillinen Medicaidista ja että osavaltio ei tarjoa 12 kuukauden jatkuvaa vakuutusta ilmoittautuneille lapsille.

Raportissa todetaan, että Missouri veloittaa myös vuosittaisen ilmoittautumismaksun – jopa niiltä, ​​joiden tulot ovat alle 200 prosenttia köyhyysrajasta tai noin 43 000 dollaria kolmihenkiselle perheelle.

Casey Hanson – Kids Win Missouri -yhteistyön johtaja – huomautti, että koska osavaltio on juuri laajentanut Medicaidia Affordable Care Act -lain mukaisesti, monet ihmiset ilmoittautuvat ensimmäistä kertaa. Ja siellä on ruuhkaa.

“Haluamme todella nähdä osavaltion varmistavan, että meillä ei ole kykyä pelkästään hoitaa Medicaid-laajennuksia, jotka yrittävät tulla nyt”, Hanson sanoi. “Mutta todella varmistamme, että olemme valmiita, kun meidän on jatkettava vuosittaisia ​​uusintoja, koska se tulee olemaan valtava muutos työtaakkaan ja siihen, mitä he käsittelevät.”

Hanson lisäsi tämän Medicaid ja muut avustusohjelmat käsitellään erillisissä kelpoisuusjärjestelmissä, mikä tarkoittaa, että tietojen päivittäminen yhdessä järjestelmässä ei välttämättä tarkoita, että niitä välitetään muille.

Se on huolestuttavaa, koska monet ihmiset vaihtoivat osoitteita pandemian aikana. Mutta hän sanoo, että Missouri alkaa käyttää teknologiaa paremmin, ja toivoo näkevänsä enemmän tavoittamista eteenpäin.

Kiitos, että luit kmaland.com-sivuston

Yritämme KMA:lla olla tarkkoja raportoinnissamme. Jos näet jutussa kirjoitus- tai virheen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse kmaradio@kmaland.com.

.

Leave a Comment