Terveyskauppa kukoistaa edelleen vuosikymmenten jälkeen alueella – Port Arthur News

NEDERLAND — Maria Rangel tietää pari asiaa ravintolisistä — ja hänen pitäisi ensin olla työntekijänä ja sitten omistajana Mr. T’s Health Storessa Nederlandissa.

Rangel toi esiin pullon N-asetyylikysteiiniä tai lyhennettynä NAC:ta. Tämä tuote on yksi monista halutuista lisäravinteista, joilla on pitkä lista etuja. Toinen on Cellfood, jota käytetään hapettamaan ja ruokkimaan soluja ja jolla on antioksidanttivaikutus, hän selitti.

Ja on enemmän, paljon muuta.

Rangel oppi ammatin työskennellessään siellä ja täydentää tietojaan kirjoilla. Itse asiassa, jos sinulla on kysymys, mutta siellä olevilla ihmisillä ei ole vastausta, he voivat löytää sellaisen tai ohjata sinut paikan päällä olevaan lisäkirjapinoon.

Ensimmäinen Mr. T’s avattiin Templessä Teksasissa vuonna 1967, ja se on nimetty alkuperäisen omistajan Mr. Tallasekin mukaan. Betty Derese ja Joye Dyer työskentelivät siellä ja ostivat myöhemmin Tallasekin.

Brenda Derese, kahden naisen veljentytär, sanoi, että ensimmäinen paikallinen sijainti oli Gulfway Drivella Port Arthurissa, jossa se toimi vuosikymmeniä. Sitten tuli muutto Nederland Avenuelle 2000-luvun alussa.

Rangel astui lavalle vuonna 2003 ja oppi kaiken monista tuotteista, jotka auttavat ihmisiä saamaan ja pysymään terveinä. Hän otti yrityksen haltuunsa vuonna 2014.

Nainen nimeltä Ms Debbie oli äskettäin kiireisenä tiskin takana täyttämässä muovipusseja pähkinöillä ja muilla vastaavilla välipaloilla. Hän sanoi käyvänsä silloin tällöin ja auttavansa tarvittaessa.

“Se on paljon otettava huomioon, mutta mitä nyt, se on jännittävää, se todella on”, Debbie sanoi. “Autamme ihmisiä pysymään terveinä, ja kysyn heiltä “mihin tarvitset sitä”, koska minulla saattaa olla sama ongelma, ehkä neuropatia tai refluksi, ja voimme puhua siitä.”

Debbielle myymälässä työskentely on tapa auttaa muita ja kerätä tietoa.

“Ja tapaat siistejä ihmisiä käymässä läpi, varsinkin jos olet ollut täällä vuosia ja vuosia”, hän sanoi. “Teillä on ihmisiä, sukunimiä, jotka tulevat läpi. Tämä on legenda, tämä paikka on legenda.”

Liikkeen työntekijä Brenda Derese sanoi olevansa ylpeä siitä, että perheiden sukupolvet vierailevat terveyskaupassa.

“Niin monet ihmiset tulevat sisään ja sanovat, että äitini ja isäni kävivät Gulfwaylla, ja Marialle on kunnia saada vain palvella sukupolvia”, Derese sanoi.

Kaupan etutaskun lähellä on pöytä, jossa on lisätietosanakirja. Rangel siirtyi sivulle, jossa keltaisella korostettuna on tietoa NAC:sta hyödyllisistä käyttötavoista sekä varoituksia niille, joiden ei pitäisi ottaa lisäravintoa.

“Kirjat auttavat paljon”, Rangel sanoi, kun asiakkaalla on kysyttävää tuotteesta tai ongelmasta, jota hän ei tunne. “Katsomme kirjoja.”

Derese teki nopean kiertueen huoneessa korostaen joitain kysyttyjä tuotteita. Kolloidinen hopea, hän sanoi, auttaa pitkässä luettelossa vaivoja kurkku- ja poskiontelotulehduksista korvatulehduksiin, kynsien sieni-infektioista palovammoihin.

Siellä on aloe vera -tuotteita, joita voi nauttia vatsa-ongelmiin sekä voiteisiin ja shampoihin.

Yoder’s Good Health Recipe on Amish-tuote, jota kaupassa on ollut yli 50 vuotta, Derese sanoi. Se sisältää omenaviinietikkaa, hedelmämehuja ja 14 yrttiä ja maustetta.

Tuote on näkyvällä paikalla lähellä myymälän etuosaa.

Kun paikallinen klinikka alkoi jakaa lentolehteä, jossa oli luettelo lisäravinteista, joita suositellaan immuunijärjestelmän vahvistamiseksi ei-raskaana oleville aikuisille, herra T’s pani merkille ja varmisti, että heillä oli lueteltu lisäravinteet, joista osa sisältää NAC:ta, sinkkiä, kversetiiniä ja erilaisia ​​vitamiineja. .

Rangel toteaa, että hän etsii tuotevalikoimassaan tuotteita, joita ei löydy paikallisista ruokakaupoista tai apteekeista. Yksi tuotemerkki, Bluebonnet Nutritional Corporation, sijaitsee Sugarlandissa, hän sanoi.

Hän korosti muita tuotepulloja ja huomautti, että kyseinen yritys käyttää ruskeaa lasia, ei muovia, lisäravinteiden säilyttämiseen – mitä hän erityisesti etsii.

Mr. T’S Health Store, joka sijaitsee osoitteessa 2214 Nederland Ave. Nederlandissa, on avoinna maanantaista torstaihin klo 9-17 ja perjantaisin klo 9-18. He alkoivat hiljattain olla avoinna lauantaisin klo 10–14.

Leave a Comment