Veteraanien terveyshallinnon on investoitava parhaaseen omaisuuteensa: työntekijöihin

Tässä julkaisussa esitetyt mielipiteet ovat kirjoittajan omia eivätkä välttämättä heijasta Military.comin näkemyksiä. Jos haluat lähettää oman kommenttisi, lähetä artikkelisi osoitteeseen mielipiteet@military.com harkittavaksi.

Dr. Steven L. Lieberman, MD, on terveydenhuollon apulaissihteeri, joka suorittaa Veterans Health Administrationin terveysasioista vastaavan alisihteerin delegoitavia tehtäviä.

Maamme terveydenhuoltojärjestelmä on kahden viime vuoden aikana kohdannut ennennäkemättömiä haasteita. Henkilökohtaisten suojavarusteiden puutteesta ja vuodekapasiteetin rajoituksista työntekijöiden loppuunpalamiseen meidän kaikkien on täytynyt olla joustavia ja joustavia reagoidaksemme, pelastaaksemme ihmishenkiä ja suojellaksemme potilaitamme ja henkilökuntaamme.

Pandemia on ollut erityisen haastava veteraaneille. Iän, lääketieteellisten sairauksien ja muiden tekijöiden vuoksi monet veteraanit ovat erityisen alttiita sairaalahoidolle ja COVID-19-kuolemille. Tämä on haastavaa Veterans Health Administrationille ja yli 380 000 työntekijällemme. VHA on Yhdysvaltojen suurin integroitu terveydenhuoltojärjestelmä, jossa noin 9 miljoonaa veteraania on kirjoilla Veterans Affairs -osaston terveydenhuoltoon 171 terveyskeskuksessa ja yli 1 200 avohoitokeskuksessa valtakunnallisesti.

Lisäksi VHA toimii turvaverkkona maan terveydenhuoltojärjestelmälle kansanterveyden hätätilanteissa, kuten pandemian aikana. Tuhannet terveydenhuollon työntekijämme ovat rohkeasti ilmoittautuneet vapaaehtoiseksi tarjoamaan hoitoa VA:n ja ei-VA:n terveydenhuoltolaitoksissa koronaviruksen leviämisen aikana eri puolilla maata.

VHA on suunniteltu johtavaksi laadukkaaseen terveydenhuoltoon ja innovatiivisiin biolääketieteellisiin ratkaisuihin, joka vastaa nopeasti ja luovasti terveydenhuoltoympäristön uusiin haasteisiin. Silti tärkein voimavaramme ovat työntekijämme, jotka tarjoavat veteraaneille oikea-aikaisen pääsyn ansaitsemaansa maailmanluokan terveydenhuoltoon.

Kerta toisensa jälkeen olen nähnyt VHA:n työntekijöiden voittavan merkittäviä haasteita palvellessaan Amerikan veteraaneja. Pandemian aikana ne eivät heikentyneet tai hidastuneet. Sen sijaan he vahvistuivat ja löysivät tehokkaampia tapoja hoitaa veteraaneja silloin, kun he sitä eniten tarvitsivat. Koska VA on integroitu terveydenhuoltojärjestelmä, työntekijät surivat kokeneiden potilaiden kuolemaa, joiden kanssa he ovat saattaneet työskennellä vuosikymmeniä. Suruttaessa potilaiden menetystä yhdessä kollegoiden, perheenjäsenten ja ystävien kanssa he joutuivat usein huolehtimaan altistuneista tai sairaista ja työkyvyttömistä työtovereista, mikä tarkoitti pidempiä työpäiviä ja myöhempiä öitä.

Tämä joustavuus ei ole poikkeus VHA:n työntekijöiden keskuudessa; se on sääntö.

Etutyöntekijöiden poikkeuksellisen kysynnän vuoksi palkat ja kannustimet ovat nousseet historiallisen korkealle yksityisellä terveydenhuoltosektorilla. Mutta ne pysyvät samoina VHA:ssa lakien vuoksi, jotka rajoittavat sen, kuinka paljon voimme maksaa erinomaisille työntekijöillemme. Vaikka työvoiman pysyvyysaste on korkea, 90 %, meidän on tehtävä paremmin. Meidän on investoitava ja huolehdittava ihmisistä, jotka välittävät kansakuntamme veteraaneista. Nyt on aika toimia, muuten kohtaamme vakavia henkilöstöhaasteita lähitulevaisuudessa.

Maan suurimpana terveydenhuollon työntekijöiden työnantajana investoiminen työntekijöihimme on yksi parhaista tavoista edistää veteraanien ja kansakunnan terveyttä ja hyvinvointia. Valkoisen talon ponnistelujen ansiosta, jotka nostivat liittovaltion vähimmäispalkan 15 dollariin tunnissa, taloudenhoitoapulaisten, ruokapalvelutyöntekijöiden ja monien muiden VA:n johtajien palkat ovat nousseet.

Meidän on jatkettava, minkä vuoksi kehotamme kongressia hyväksymään RAISE-lain ja muun lainsäädännön, jonka avulla voimme maksaa hoitohenkilökunnallemme, lääkäreillemme ja sairaanhoitajillemme heidän todellisen arvonsa. Kongressin ja Valkoisen talon tuella siirrymme myös luopumaan bonusrajoista ja lisäämään säilyttämiskannustimia. Luomme uusia mahdollisuuksia edetä VHA:ssa, nopeuttamme rekrytointi- ja perehdytysprosesseja, nostamme lastenhoitotukirajoja ja maksimoimme työaikataulujen ja -paikkojen joustavuuden mahdollisuuksien mukaan.

Sen lisäksi, että olemme sitoutuneet tekemään VHA:sta erittäin luotettavan organisaation, investoimme inhimilliseen infrastruktuuriimme edistääksemme kannustavaa, monimuotoisuutta, täyttymystä ja tyytyväisyyttä tarjoavaa työpaikkaa. VHA:n Reduce Employee Burnout and Optimize Organisation Thriving eli REBOOT-työryhmä kehittää innovatiivisia suosituksia työolojen parantamiseksi, työ- ja perhe-elämän tasapainon edistämiseksi sekä työuupumusten vähentämiseksi etulinjan työntekijöidemme palautteen perusteella.

VHA ylläpitää veteraaniemme luottamusta (tällä hetkellä yli 93 % reagoinnistamme COVIDiin) henkilökuntamme ansiosta. Olen päivittäin inspiroitunut työntekijöidemme lujuudesta ja sitoutumisesta. He ovat tukeneet Amerikan terveydenhuoltojärjestelmän etulinjoja viime vuosisadan merkittävimmän terveyshaasteen aikana. Olipa kyseessä huoltohenkilökunnan antelias työ, potilashoitotiimiemme luova yhteistyö tai pappiemme henkinen opastus, VA:n julkiset virkamiehet ovat huippuosaamisen esikuva.

Pandemia on rasittanut ja stressannut meitä kaikkia. Nämä haasteet ovat kuitenkin vahvistaneet uskoani terveydenhuollon ammattilaistemme tärkeyteen. Tänään meillä on uusia terapeuttisia läpimurtoja tarjotaksemme hoitoa useammalle potilaille kuin koskaan ennen. Lääketieteen tulevaisuus lupaa paljon; että potentiaali riippuu vahvasta ja voimaantuvasta työvoimasta. Investoimalla työntekijöihimme investoimme veteraanien ja kansan terveyteen. VHA on ylpeä voidessaan näyttää tietä.

Näytä koko artikkeli

© Copyright 2022 Military.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia ei saa julkaista, lähettää, kirjoittaa uudelleen tai jakaa uudelleen.

Leave a Comment