DOJ lisää työntekijöiden syytetyt laittomaan opioidien jakeluun ja terveydenhuoltopetoksista koilliseen Philadelphia-apteekkia vastaan ​​| USAO-EDPA

PHILADELPHIA – Yhdysvaltain syyttäjä Jennifer Arbittier Williams ilmoitti, että Yhdysvallat jätti muutetun siviilivalituksen apteekkari Todd Goodmania ja apteekin työntekijöitä Eric Pestrackia ja Lee Kampia vastaan ​​heidän väitetyin sekaantumisensa vuosia kestäneeseen opioidien ja muiden valvottujen aineiden laittomaan jakeluun ja järjestelmälliseen jakeluun. terveydenhuollon petos Philadelphiassa sijaitsevassa apteekissa Spivack, Inc., joka toimi aiemmin nimellä Verree Pharmacy. Nämä henkilöt lisättiin vastaajiksi aiemmin nostetussa oikeusjutussa Verreetä ja sen entistä omistajaa, apteekkari Mitchell Spivackia vastaan ​​samoista väitetyistä järjestelmistä. Muutetussa valituksessa haetaan edelleen siviilioikeudellisia seuraamuksia ja siviilivahingonkorvauksia, jotka voivat olla yhteensä miljoonia dollareita, sekä kieltomääräystä.

Oikeusjuttu, johon Goodman, Pestrack ja Kamp lisättiin, oli monivuotisen liittovaltiotutkimuksen huipentuma. Muutettu valitus väittää, että Verree Pharmacylla, Spivackilla, Goodmanilla, Pestrackilla ja Kampilla oli velvollisuus jakaa opioideja ja muita valvottuja aineita vain tarvittaessa. Sen sijaan Yhdysvallat väittää, että Verree ja nämä henkilöt jakelivat huumeita, vaikka he kohtasivat lukuisia punaisia ​​​​lippuja, jotka viittaavat väärinkäytöksiin – kuten opioideja äärimmäisinä annoksina, vaarallisia opioidien yhdistelmiä ja muita “cocktail”-lääkkeitä, joita riippuvuuden kanssa kamppailevat suosivat. liialliset käteismaksut lääkkeistä, räikeästi väärennetyt reseptit ja muut merkit siitä, että pillereitä on käytetty laittomiin tarkoituksiin.

Muutettu valitus väittää, että Verree – joka oli suurin oksikodonia ostava vähittäisapteekki Pennsylvaniassa – on ollut valtakunnallinen ja alueellinen poikkeava valvottujen aineiden poikkeavissa ostoissa, jakelussa ja laskutuksessa. Välttääkseen pillereitä myyneiden lääkejakelijoiden tarkastelun Verree väitti Spivackin kautta antaneen vääriä lausuntoja säilyttääkseen legitiimiyden julkisivun ja pitääkseen apteekin varastossa sen voiton kannalta kriittisillä pillereillä. Tämän julkisivun takana muutettu valitus väittää, että Spivack nosti miljoonia dollareita apteekista, kun yleisö kärsi seurauksista, mukaan lukien yksi potilas, joka sai yliannostuksen ja kuoli Spivackin jakamien Verree Pharmacy -pullojen vieressä.

Yhdysvaltojen muutettu valitus väittää myös, että Verree, Spivack, Goodman, Pestrack ja Kamp osallistuivat laajaan terveydenhuollon petosjärjestelmään, joka sisälsi vilpillisiä laskutuksia lääkkeistä, joita ei todellisuudessa jaettu. Järjestelmän väitetty kulmakivi oli apteekin työntekijöiden sisäisessä tietokonejärjestelmässään käyttämä koodi: “BBDF” tai “Bill But Don’t Fill”. Verree, Spivack, Goodman, Pestrack ja Kamp väittivät käyttäneen BBDF:ää keinona kattaa tappionsa muista lääkkeistä ja edistää apteekin laittomia voittoja väittäen valheellisesti vakuutusyhtiöille, mukaan lukien Medicarelle, että he olivat jakaneet lääkettä potilaalle itse asiassa he eivät olleet. Muutetun valituksen mukaan tämä hienostunut petos – jonka yksi työntekijöistä myönsi tutkijoille – johti merkittäviin tappioihin Medicarelle ja muille liittovaltion ohjelmille.

Kanteen tarkoituksena on määrätä Verreelle, Spivackille, Goodmanille, Pestrackille ja Kampille siviilioikeudellisia seuraamuksia ja vahingonkorvauksia valvottuja aineita ja vääriä vaatimuksia koskevien lakien mukaisesti. Jos Verree, Spivack, Goodman, Pestrack ja Kamp todetaan vastuullisiksi, he voivat saada jopa 68 426 dollarin siviilioikeudelliset rangaistukset jokaisesta laittomasta reseptistä, jopa 23 607 dollaria siviilioikeudellisia seuraamuksia jokaisesta liittovaltion terveydenhuoltoohjelmille esittämänsä väärästä väitteestä ja kolminkertaiset vahingot. väitetyt terveydenhuoltopetokset liittovaltion ohjelmia vastaan. Tuomioistuin voi myös määrätä kieltomääräyksen estääkseen vastaajia tekemästä muita valvottavien aineiden rikkomuksia.

Jos yleisöllä on tietoa Verree Pharmacysta tai muista terveydenhuollon petossyytöksistä, henkilöiden tulee ottaa yhteyttä HHS-OIG:n vihjelinjaan numeroon 800-HHS-TIPS.

Tapausta tutkivat Drug Enforcement Administrationin Philadelphia Field Division, Pennsylvanian osavaltion viraston täytäntöönpano- ja tutkintavirasto, HHS-OIG ja Pennsylvanian oikeusministeri Office of Personal Management Officen lisäapuna. ylitarkastaja, puolustusministeriön terveysvirasto ja puolustusrikostutkintapalvelu. Siviilitutkintaa ja oikeudenkäyntiä hoitavat Yhdysvaltain apulaissyyttäjä Anthony D. Scicchitano ja tilintarkastajat Dawn Wiggins ja George Niedzwicki.

Muutettu valitus sisältää vain väitteitä, jotka Yhdysvaltojen on todistettava, jos asia etenee oikeudenkäyntiin.

Leave a Comment