FTX lupaa jopa miljardin dollarin hyväntekeväisyysrahaston “inhimillisyyden parantamiseksi”

Lyhyesti

  • Johdannaisten pörssi FTX sijoittaa tänä vuonna vähintään 100 miljoonaa dollaria hankkeisiin, jotka auttavat ihmiskuntaa.
  • Pörssin toimitusjohtaja on suuri hyväntekeväisyys.

Kryptovaluuttapörssi FTX ilmoitti tänään mahdollisesta miljardin dollarin rahastosta, joka sijoittaa “kunnianhimoisiin hankkeisiin parantaakseen ihmiskunnan pitkän aikavälin näkymiä”.

“Future Fund”, joka on osa FTX:n filantrooppista haaraa FTX Foundation, sijoittaa tänä vuonna vähintään 100 miljoonaa dollaria, mutta sillä on potentiaalia sijoittaa miljardi dollaria, jos se näkee tarpeeksi projekteja, joista se pitää. mukaan FTX:n maanantain lausuntoon.

FTX on kiinnostunut sijoittamaan rahaa suuriin hyväntekeväisyysprojekteihin, jotka voivat skaalata massiivisesti. “Tekniset startup-yritykset alkavat pienistä ja skaalautuvat sitten nopeasti”, FTX sanoi. “Haluaisimme nähdä sen myös hyväntekeväisyydessä”, FTX sanoi.

Se etsii projekteja, jotka voivat turvallisesti edistää tekoälyä, minimoida biokemiallisen katastrofin riskin ja lopettaa maailmanlaajuisen köyhyyden – muun muassa.

“Kiinnostusalueitamme ovat tekoälyn turvallinen kehittäminen, katastrofaalisen bioriskin vähentäminen, instituutioiden parantaminen, talouskasvu, suurvaltasuhteet, tehokas altruismi ja paljon muuta”, se lisäsi maanantaina julkaisemassaan tiedotteessa.

FTX on suosittu kryptovaluutta- ja johdannaispörssi. Sillä on toiseksi suurin 24 tunnin futuurivolyymi Binancen jälkeen.

Johdannaisten kauppa eroaa spot-kaupankäynnistä (jossa ostetaan ja myydään kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia.) Johdannaisilla kauppiaat ostavat ja myyvät sopimuksia, jotka vetoavat kryptovaluutan tulevaan hintaan.

Hankkeilla on 21. maaliskuuta asti aikaa hakea ensimmäiselle rahoituskierrokselle. Sekä voittoa tavoittelemattomat että voittoa tavoittelemattomat organisaatiot otetaan huomioon, kunhan ne ovat linjassa FTX:n tehtävän kanssa.

FTX:n toimitusjohtaja Sam Bankman-Fried on tullut jonkinlainen julkkis kryptomaailmassa: hän oli viime vuonna paremmuusjärjestykseen kirjoittaja Forbes maailman rikkain 29-vuotias, omaisuudellaan 22,5 miljardia dollaria.

Ja hänen vaihtonsa, jonka harvat olisivat tunnustaneet vielä pari vuotta sitten, tunnetaan nyt hyvin – se sponsoroi useita suuria yhdysvaltalaisia ​​urheilujoukkueita, kuten NBA:n Miami Heatia ja Golden State Warriorsia. Se myös viime vuonna allekirjoitettu viiden vuoden sopimus Amerikan johtavan baseball-liigan MLB:n kanssa.

Huolimatta valtavasta varallisuudestaan ​​Bankman-Fried keskittyy yhä enemmän hyväntekeväisyyteen. Bankman-Friedin mukaan hän osallistuu ansaita antaa: altruismin muoto, jossa tietoisesti harjoitetaan paljon ansaitsevaa uraa lahjoittaakseen omaisuutensa hyväntekeväisyyteen.

“Kun Sam oli 20-vuotias, hän päätti ansaita niin paljon rahaa kuin pystyi lahjoittaakseen kaiken ansaitsemansa hyväntekeväisyyteen”, tämänpäiväisessä lausunnossa todettiin.

https://decrypt.co/94045/ftx-1-billion-philanthropic-future-fund-improve-humanity

5 parasta kryptouutista ja -ominaisuutta postilaatikossasi joka päivä.

Hanki Daily Digest saadaksesi parhaan Decryptin. Uutisia, alkuperäisiä ominaisuuksia ja paljon muuta.

Leave a Comment