Habitat for Humanity tarjoaa moniperheen kehitystä

ST. PETERSBURG, Fla. — Elinkustannukset Tampa Bayssä kasvavat eksponentiaalisesti vuokraamisesta asunnon ostamiseen. Nyt paratiisin hinta pakottaa yhden suuren voittoa tavoittelemattoman asuntojärjestön harkitsemaan uudelleen tulevaisuuden hankkeitaan.

Habitat for Humanity ehdottaa useita kaupunkiasuntojen kehityshankkeita auttaakseen useampia perheitä saavuttamaan amerikkalaisen asunnon unelman.

Ikyama Graham otti omistukseensa kotinsa Pinellas Parkin Tellor Estatesissa maanantaina. Se merkitsi hänen ja hänen kahden lapsensa satojen hikoilutuntien, 25 asunnonomistuskurssin ja sitoutumisen vakauteen päättymistä.

“Vihdoin onnistuin. Sinä tiedät? Tämä on minun ja lasteni. Tämä on ikuinen kotimme”, hän sanoi katsoessaan taloaan.

WFTS

Se on erityinen virstanpylväs, jonka Habitat for Humanity auttaa saavuttamaan 70 perhettä tänä vuonna. Organisaatiolla on kuitenkin edessään ainutlaatuisia haasteita.

“Tulevaisuus on jännittävä. Tulevaisuus on myös hullu. Toimitusketjuun liittyvien ongelmien, merkittävästi kohoavien kodin materiaalien kustannusten ja maan puutteen vuoksi se on haaste jokaiselle kodille, jota yritämme kehittää”, toimitusjohtaja Mike Sutton selitti.

Keskimäärin Habitat for Humanity maksaa 30 000 dollaria omakotitalon rakentaminen nyt verrattuna esipandemiaan.

Habitat for Humanity toivoo kaupunkiasuntojen auttavan heitä rakentamaan perheille enemmän koteja pienemmällä maa-alalla. Aivan kuten heidän omakotitalonsa, perheet ottaisivat kaupunkiasunnon omistukseensa ja joutuisivat sijoittamaan oman pääoman tunteja ansaitakseen korottoman asuntolainansa.

Habitat for Humanityn uusin moniperhekehitysehdotus jätettiin juuri Pietarin johtajille tässä kuussa. He ehdottavat 44 Pelican Place -nimisen kolmikerroksisen kaupunkiasuntojen rakentamista Tangerine Plazan lähelle kaupungin eteläosaan. Jos valitaan, kehitys olisi 18th Avenue South ja 21st Street Street. Pietarin johtajat etsivät tontille useita kohtuuhintaisia ​​asuntoja sisältäviä suunnitelmia, mutta Habitatin ehdotus on ainoa, joka keskittyy omistusmalliin.

multifamily-developments-ST.-PETE-PROPOSED-PROJECT-HABITAT-FOR-HUMANITY.jpg

Asuinympäristö ihmiskunnalle

Habitat for Humanity ehdottaa 44 Pelican Place -nimisen kolmikerroksisen kaupunkiasuntojen rakentamista Tangerine Plazan lähelle Pietarin eteläosaan.

Jos Habitat for Humanity voittaa tarjouksen, yksiköitä rakennetaan ja myydään niille, jotka ansaitsevat 80 % tai alle alueen mediaanituloista. Kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asuntolainan kuukausittaiset maksut (mukaan lukien verot, vakuutukset ja HOA-maksut) olisivat keskimäärin 1 211 dollaria.

Habitatin ehdotuksen mukaan asunnonomistajille tarjotaan tavanomainen 30 vuoden 0 % korkolaina. Habitat poistaisi yksityisen asuntolainavakuutuksen (PMI) ja vaatisi 1 000 dollarin sulkemiskustannuksia.

Habitat for Humanity työstää myös ehdotusta rakentaa 60 kaupunkiasunto Largoon Martin Luther King Jr. Avenuen 1700-kortteliin.

multifamily-developments-Largo-PROPOSED-PROJECT-HABITAT-FOR-HUMANITY.jpg

Asuinympäristö ihmiskunnalle

Habitat for Humanity työstää ehdotusta rakentaa 60 kaupunkiasunto Largoon Martin Luther King Jr. Avenuen 1700-kortteliin.

He neuvottelevat myös Clearwaterin kaupungin kanssa 25 rivitalon rakentamisesta 2,5 hehtaarin tontille.

”Habitat on varmasti menossa eri suuntaan moniperheen suhteen, meidän on pakko. Jotta voisimme jatkaa tavoittelemamme perheiden määrää vuosittain palvella, meidän on löydettävä erilaisia ​​tapoja tehdä se. Olemme todella innoissamme näistä mahdollisuuksista Largossa, Clearwaterissa ja Pietarissa”, Sutton sanoi.

Habitat for Humanity auttaa 100:aa Pinella- ja Pasco-perhettä työskentelemään asunnonomistajina. Tämän lisäksi he saavat 250 kyselyä kuukaudessa heidän ohjelmistaan ​​kiinnostuneilta perheiltä. He auttavat jatkuvasti useampia perheitä keräämään luottoa ja tekemään muita muutoksia, jotka auttaisivat heitä pääsemään Habitat for Humanityn apuun.

Graham sanoi olevansa onnekas kuuluessaan niiden joukkoon, joiden ei enää tarvitse huolehtia vuokrasta tai siitä, missä hän ja hänen lapsensa asuvat tulevaisuudessa.

”Tiedän, että se tulee olemaan minulle suuri vastuu, mutta olen valmis. En edes ajatellut, että minusta tulisi asunnonomistaja, koska tiesin, että markkinat olivat niin korkeat ja minulla ei luultavasti olisi varaa siihen tai luottoni ei sallinut sitä, joten tämä on mahtavaa, hän sanoi.

.

Leave a Comment