Kyle Larson voitti, Tyler Reddick pettynyt Fontanaan

Tekijä: Bob Pockrass
FOX Sports NASCAR -kirjoittaja

FONTANA, Kalifornia – Uusi auto, sama Kyle Larson.

Vuoden 2021 NASCAR Cup -sarjan mestari voitti vain vuoden 2022 toisessa kilpailussa, ensimmäisellä kaudella NASCARin uudella Next Gen -autolla, koska hän osoitti, että sillä ei ole väliä, millä autoversiolla hän ajaa – hän voi ajaa sillä nopeasti ja eteen. .

VIIMEISYYDET: Kyle Larson torjuu Austin Dillonin ja voittaa Fontanassa

VIIMEISYYDET: Kyle Larson torjuu Austin Dillonin ja voittaa Fontanassa

Puolustava Cup-sarjan mestari Kyle Larson torjuu Austin Dillonin ja voittaa Fontanassa!

Aloittaen kentän takaosasta aamutarkastuksissa havaitun sytytysongelman vuoksi, joka vaati Hendrick Motorsports -tiimin tekemään muutoksia, kun autot olivat takavarikoituina, Larson työskenteli järjestelmällisesti kentän läpi haastaakseen 200-luvun viimeisen puoliskon. sylis, 400 mailin tapaus 2 mailin Kalifornian ovaalissa.

Hänellä oli valitettava kontakti joukkuetoverinsa Chase Elliottin kanssa matkan varrella, kun hän liukui Elliottiin, kun Elliott yritti ohittaa johtoaseman myöhään tapahtumassa. Siitä tulee mielenkiintoisia tiimikokouksia, mutta kaikki suuret organisaatiot ovat tottuneet käsittelemään sitä.

“[We] pystyimme ajamaan sinne melko nopeasti, ja sitten täytyi vain säätää autoomme sieltä”, Larson sanoi. “Me panimme itsemme peliin alusta alkaen, ja meidän piti vain ottaa se irti ja tehdä hyviä päätöksiä, molemmat varikkolaatikossa ja ratin takana.”

Etsitkö lisää NASCAR-sisältöä? Tilaa FOX Sports NASCAR -uutiskirje Bob Pockrassin kanssa!

Tässä kolme takeawaya Fontanasta:

Larson edelleen vakaa

Larson voitti 10 kilpailua viime vuonna (11 laskettuna all-star-kilpailuun), joten ei ole yllätys, että hän voittaisi taistelun Austin Dillonin ja Daniel Suarezin kanssa neljän kierroksen vihreän lipun juoksusta maaliin Elliott-pyöräytyksen jälkeen.

“Uudelleenkäynnistykset olivat hulluja”, Larson sanoi. “Koko juoksut olivat hulluja.

“Ehdottomasti villi, mutta siistiä saada voitto täällä Kaliforniassa ja toivottavasti päästä pienelle sarjalle.”

Kalifornialaisella on merkittävä fanijoukko, ja hän pystyi miellyttämään häntä päivänä, jolloin hän ei ollut varma siitä. hän ei kokenut saaneensa mahtavaa lauantaipäivää harjoitusten karsintaistunnossa.

“[My crew] teki joitakin hyviä muutoksia, minusta tuntuu kuin yhdessä yössä automme yleisen oikean laadun kanssa, mikä antoi minulle enemmän luottamusta siihen, mitä kilpa-autolle tapahtuu”, Larson sanoi.

FONTANA KOHOKOHDAT: Kyle Larson, Daniel Suarez ja Austin Dillon taistelevat voitosta I NASCAR FOXilla

FONTANA KOHOKOHDAT: Kyle Larson, Daniel Suarez ja Austin Dillon taistelevat voitosta I NASCAR FOXilla

Katso, kuinka Kyle Larson vastustaa Austin Dillonia voitosta NASCAR Cup -sarjassa Fontanassa!

Dillon, Suarez lähellä piti

Austin Dillon sijoittui toiseksi ja Daniel Suarez kolmanneksi, ja he saattoivat hymyillä läheltä piti -tilanteen jälkeen. Kumpikaan kuljettaja ei ole taistellut säännöllisesti voitoista, joten yhdistelmässä oleminen oli heille positiivista.

Dillon yritti tehdä liikettä viimeisellä kierroksella ohittaakseen Larsonin, mutta se ei vain riittänyt.

“Jokosin häntä vastaan [Turn] 4”, Dillon sanoi. “En tiedä, olisiko minun pitänyt juosta pohjaa [lane]. Voisimme todella päästä käännökseen 1 melko hyvin ja pyörittää pohjaa paremmin kuin jotkut kaverit. Mutta, mies, se oli hauska kilpailu.”

Suarezilla oli myös hauskaa, ja hänen tiiminsä teki myös hyviä säätöjä, jotka saivat hänen autonsa parhaimmillaan kilpailun myöhässä.

“Luulin, että minulla on se”, Suarez sanoi. “Minusta tuli vähän liian tiukka. Luulin, että pystyisin pitämään hänet loitolla… En vain saanut tarpeeksi. Minusta tuntuu, että pitkällä aikavälillä pystyin pysymään hänen kanssaan, mutta lyhyellä aikavälillä minulla ei vain ollut tarpeeksi mehua.

“Se on osa sitä. Aiomme oppia ja palata vahvempina.”

Daniel Suarez kuvailee, mitä hän ajatteli neljästä viimeisestä kierroksesta

Daniel Suarez kuvailee, mitä hän ajatteli neljästä viimeisestä kierroksesta

Daniel Suarez kuvailee, mitä hänen päässään liikkui viimeisen neljän kierroksen aikana Fontanassa.

Reddick vahva, mutta määrä

Tyler Reddick johti uransa huipulla 90 kierrosta – hän johti 73 kierrosta kahden ensimmäisen Cup-vuotensa aikana – ennen kuin rengasrikko päätti hänen päivänsä. Hän kertoi jälkeenpäin, ettei tiennyt, ajoiko hän johonkin tai vahingoittiko renkaan sivuseinämän rakennetta esiliinalla tekemällään liikkeellä.

“Yritys ja pelkkä toteutus [of] koko tiimilläni… näytin supersankarilta”, Reddick sanoi.

Mutta hänellä oli myös outo kehitys, jossa hänen vasen jalkansa puutui. Hän sanoi uskovansa sen johtuvan siitä, että hänen jalkansa lihasmassa on kasvanut, mutta hän sanoi sen olevan “pään raapiminen”, koska hänen mielestään vyönsä eivät olleet liian kireät.

“Se on kauhea tunne”, Reddick sanoi. “Jalkasi nukahtaa, ja se on juuri siellä, missä pakaralihakseni on istuimen pohjassa, enkä voi käyttää jarruja. En tiedä kuinka kovaa painaa tai ei mitään.”

Tyler Reddick jalkansa tunnottomuudesta kilpailun aikana

Tyler Reddick jalkansa tunnottomuudesta kilpailun aikana

Tyler Reddick puhui jalkansa tunnottomuudesta Fontanan kilpailun aikana ja siitä, miksi se oli hänelle hämmentävää.

Bob Pockrass on viettänyt vuosikymmeniä käsittelemään moottoriurheilua, mukaan lukien viimeiset 30 Daytona 500 -sarjaa. Hän liittyi FOX Sportsiin vuonna 2019 työskenneltyään ESPN:ssä, Sporting Newsissa, NASCAR Scene -lehdessä ja The (Daytona Beach) News-Journalissa. Seuraa häntä Twitterissä ja Instagramissa @bobpockrass. Etsitkö lisää NASCAR-sisältöä? Tilaa FOX Sports NASCAR -uutiskirje Bob Pockrassin kanssa!


Ota enemmän irti NASCAR Cup -sarjasta Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.


tässä ketjussa

NASCAR - CUP - Wise Power 400 - 27.2.2022 NASCAR – CUP – Wise Power 400 – 27.2.2022

Leave a Comment