Maine Voices: Mainen maaseudun perheet tarvitsevat mielenterveystukea

Lapset ja perheet tarvitsevat mielenterveystukea nyt enemmän kuin koskaan. Tuoreen mielipidemittauksen mukaan 87 prosenttia aikuisista on huolissaan COVID-19-pandemian vaikutuksista nuorten mielenterveyteen Yhdysvalloissa. Valtakunnallisesti sairaaloissa on lisääntynyt alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten määrä, jotka hakeutuvat ensiapuun mielenterveysongelmien vuoksi. Mainen maaseudulla, jossa on hieman yli 100 lasten mielenterveyssairaalapaikkaa, perheillä on vaikeuksia saada palveluita ja tukea lapsilleen.

Teetä Toiveikas tulevaisuus -kampanja17 kansallisen mielenterveysjärjestön koalitio julkaisi äskettäin raportin, jossa tarkastellaan valtion politiikkaa, joka tukee koulujen mielenterveysohjelmia ja -palveluita. Raportissa yksilöidään valtiot, jotka ovat sitoutuneet rakentamaan koulujen kulttuuria ja hoitojärjestelmää, ja kehotetaan investoimaan uusiin kouluihin perustuvaan lasten ja nuorten mielenterveystukeen eri puolilla maata.

Mainen tuloskortti kokonaisvaltaisesta mielenterveyshuollosta kouluissa on parhaimmillaankin ristiriitainen. Vaikka olemme edistyneet jonkin verran ottamalla yhteyttä yhteisökumppaneita ja lisäämällä mielenterveyskasvatusta perus-oppilas-opetussuunnitelmassa, koulujen mielenterveysalan ammattilaisia ​​on aivan liian vähän vastaamaan nykyisiin tarpeisiin, liian vähän rahoitusta koulujen mielenterveyspalveluihin Medicaid-kelpoisille opiskelijoille, emmekä kiinnitä läheskään tarpeeksi huomiota sellaisten politiikkojen ja käytäntöjen kehittämiseen, jotka edistävät turvallisia ja vieraanvaraisia ​​kouluja. Lisäksi äskettäinen UMaine-tutkimus osoittaa, että maaseudun koulupiirit tarjosivat huomattavasti vähemmän todennäköisemmin kuin esikaupunki- tai kaupunkialueet keskeistä mielenterveystukea ja -resursseja opiskelijoille ja vanhemmille pandemian ensimmäisenä vuonna.

Catharine Biddlen, Lyn Mikel Brownin ja minä Rural Vitality Lab -laboratoriossa tekemä äskettäinen tutkimus traumaresponsiivisesta koulutuksesta osoittaa vahvasti mielenterveystuen luovan laajentamisen ja uudelleenkuvittamisen tärkeyttä aliresurssoiduissa maaseutukouluissa Mainessa. Koulut, joiden kanssa työskentelimme, reagoivat paremmin traumoihin tekemällä yhteistyötä paikallisten lastenterapeuttien kanssa, kehittämällä useita tapoja saada opiskelijat mukaan omaan paranemiseensa ja auttamalla vastaamaan lasten ja perheiden perustarpeisiin. Kun lähestymme pandemian puhkeamisen kaksivuotispäivää, haluamme jakaa kolme keskeistä elementtiä, jotka tukevat nuorten paranemista tehokkaissa traumaresponsiivisissa kouluissa.

Ensinnäkin tällaiset koulut ovat ihmissuhteiltaan rikkaita. Ne ovat täynnä aikuisia, jotka kokevat itsensä tuetuiksi ja jotka mahdollistavat toivon tarjoamalla lapsille aitoja, elämää vahvistavia yhteyksiä. Empatia, myötätunto ja välittäminen ovat kaikkialla läsnä opiskelijoiden ja henkilökunnan välisessä päivittäisessä vuorovaikutuksessa.

Toiseksi tällaiset koulut tukevat opettajia, jotka arvostavat hyvin tutkittua yhteyttä voimaantumisen ja paranemisen välillä. He ottavat opiskelijat vakavasti oman kokemuksensa asiantuntijoina ja kutsuvat heidät aktiiviseen kumppanuuteen koulun muutoksessa. He osallistuvat opiskelijoiden kanssa kamppailemaan loukkaantumisen ja epäoikeudenmukaisuuden haastamiseksi.

Lopuksi, traumaresponsiiviset koulut tarjoavat oikeudenmukaisen pääsyn resursseihin ja mahdollisuuksiin, joiden avulla opiskelijat voivat oppia, kasvaa ja menestyä. He kysyvät: “Kuka ei menesty?”, “mikä politiikka – koulussa ja muualla – lisää epätasa-arvoa?” ja “mitä se vaatii, jotta se muuttuisi?” Ne ulottuvat koulun seinien ulkopuolelle tarjotakseen erityistä, kohdennettua tukea niille, joilla on vähemmän mahdollisuuksia ja resursseja.

Havaitsimme, että tällaiset suhteet rikkaat, opiskelijakeskeiset, tasa-arvoon keskittyvät maaseutukoulut edistävät opiskelijoiden sitoutumista ja yhteenkuuluvuutta, vähentävät poissaoloja ja kurinpitoongelmia ja lisäävät akateemista menestystä.

Ne ovat olleet vaikeat kaksi vuotta – erityisesti haavoittuvassa asemassa oleville opiskelijoille, heidän vanhemmilleen ja opettajilleen. Vaikka pyrimme koko vuoden pandemian ohitse, palataksemme “entiseen tapaan”, meidän on ymmärrettävä, että se, mikä oli, ei aina ollut tarpeeksi hyvää. Mainen koulujen on tehtävä parempaa työtä mielenterveyden tukena. Voimme oppia paljon kouluilta, jotka työskentelevät “uuden normaalin” rakentamiseksi – teemme yhteistyötä oppilaiden kanssa turvallisten ja vieraanvaraisten koulujen luomiseksi, kehitämme innovatiivisia lähestymistapoja mielenterveyden tukemiseen, jotka syventävät suhteita, ja rakennamme yhteisöllisiä kumppanuuksia eriarvoisuuden korjaamiseksi. Tänä kriisin aikana – täynnä sekä vaaroja että mahdollisuuksia – se on sekä eniten että vähintä, mitä voimme tehdä.

– Erityistä Press Heraldille


Käytä alla olevaa lomaketta vaihtaaksesi salasanasi. Kun olet lähettänyt tilisähköpostiosoitteesi, lähetämme sähköpostin palautuskoodilla.

” Edellinen

Seuraava ”

Leave a Comment