SC:n lainsäätäjät harkitsevat osavaltion terveysministeriön jakamista

COLUMBIA, SC (WCSC) – Etelä-Carolinan terveys- ja ympäristövalvonnan osastolle (DHEC) osoitetut vastuut ovat laajoja osavaltion pandemiatoimien koordinoinnista elintarviketurvallisuuslupien myöntämiseen ja patojen säätelyyn.

Päämäärä osavaltion lainsäätäjät ovat luonnehtineet noin 3 500 työntekijän osasto, joka on raskas ja toisinaan tehoton, ja vaikutusvaltaisen osavaltion senaattorin pyrkimys hajottaa DHEC on siirtymässä Etelä-Carolinan senaatin läpi.

“[It’s] henkilökunnan, lääketieteellisen komitean jäsenten ja ihmisten, joihin tämä vaikuttaa, monien, monien tuntien tulos, Sen. Harvey Peeler, R – Cherokee ja senaatin rahoituskomitean puheenjohtaja sanoi lainsäädännöstä. Peeler on S.2-esityksen pääsponsori, jonka tukijoina ovat republikaanit ja demokraatit.

S.2 hajottaa DHEC:n ja perustaa kaksi uutta kabinettitason virastoa: käyttäytymis- ja kansanterveysministeriön ja ympäristöpalvelujen osaston.

Käyttäytymis- ja kansanterveys ottaisi DHEC:n terveysvastuun hoitaakseen mielenterveysosaston sekä alkoholin ja muiden huumeiden väärinkäyttöpalveluiden osaston, jotka molemmat lakkaisivat olemasta.

DHEC:n ympäristönvalvontatehtävä siirtyisi ympäristöpalveluosastolle, joka ottaisi haltuunsa myös luonnonvaraministeriön nykyisen vesivaraosaston.

Samaan aikaan kaksi DHEC:n muista nykyisistä tehtävistä, veteraanien hoitokotien ja elintarviketurvallisuusohjelmien valvonta, siirtyisi osavaltion veteraaniasioiden ministeriölle ja maatalousministeriölle.

“Mielestäni se on loistava työtuote, kun pystymme keskittymään alueisiin, jotka tarvitsevat keskittymistä, ja mahdollisuuksia tuoda ihmisiä, samanmielisiä, palveluita, kuten käyttäytymisterveyspalveluja”, senaatin presidentti Thomas Alexander, R – Oconee, sanoi.

Saatuaan myönteisen mietinnön senaatin alivaliokunnalta viime viikolla, lakiesitys saattaa saada ensimmäisen suuren äänestyksensä heti torstaina, jolloin senaatin lääketieteellisen valiokunnan on määrä käsitellä tätä lainsäädäntöä ja useita muita esityslistallaan olevia lakiehdotuksia. S.2 tarvitsee edelleen edustajainhuoneen ja hallituksen hyväksynnän. Henry McMaster astuu voimaan.

Jos siitä tulee laki, kuten tällä hetkellä kirjoitetaan, koko siirtymä on saatava päätökseen 30.6.2023 mennessä.

DHEC sanoi lausunnossaan: “Olemme valmiita työskentelemään kumppaneidemme ja työntekijöidemme kanssa muuttaaksemme rakennettamme, jos tästä tai jostakin muusta lakiehdotuksesta tulee laki, ja lopullisena tavoitteena on varmistaa, että täytäntöönpano on mahdollisimman saumatonta. palvelemamme ihmiset ja työntekijämme.”

DHEC:tä valvovan hallituksen uusi puheenjohtaja kertoi lainsäätäjille aiemmin tässä kuussa, että hän uskoo lakiehdotuksen olevan hyvä idea, mutta hän haluaisi lisätietoja jaon vaikutuksista, kuten siitä, kuinka paljon se maksaisi tai säästäisi valtio taloudellisesti.

S.2 hajottaisi myös tämän hallituksen yhdessä valtion mielenterveyskomission kanssa.

Tekijänoikeus 2022 WCSC. Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment