Sports Digest: Windy City Bullsin paras Maine Celtics, 110-99

KORIPALLO

Devon Dotson teki 27 pistettä ja nappasi 13 levypalloa, kun Windy City Bulls voitti Maine Celticsin toisena peräkkäisenä päivänä ja voitti sunnuntaina Hoffman Estatesissa Illinoisissa 110-99.

Marko Simonovic lisäsi Windy Cityyn 22 pistettä ja 12 levypalloa, Ethan Thompson 20 ja Kerwin Roach 13 pistettä.

Brodric Thomas teki 23 pistettä ja nappasi 10 levypalloa Mainessa, joka on hävinnyt kolme putkeen. Eric Demers, Deonte Burton ja Deng Adel keräsivät kukin 17 pistettä Celticsille. Chris Clemons keräsi 12 pistettä, 10 syöttöä ja kahdeksan levypalloa.

GOLF

PGA TOUR: Sepp Straka palaa Georgiaan muutaman viikon kuluttua. Hän on matkalla Mastersiin tehtyään valtavan paluun voitettuaan Honda Classicin Palm Beach Gardensissa Floridassa.

Straka, joka jäi viidellä lyönnillä viimeiselle kierrokselle, nappasi birdie-sateessa viimeisellä reiällä ja voitti Shane Lowryn yhdellä laukauksella tullakseen ensimmäiseksi itävaltalaiseksi voittajaksi PGA Tourin historiassa. Hän ampui 4-alle 66-vuotiaan tuloksen 10 alle ja ansaitsi 1,44 miljoonaa dollaria.

Lowry ampui kolmannen peräkkäisen kierroksen 67, hänen yhdeksän alle yhteensä tällä viikolla tulossa yksi vajaa. Ensimmäisen kierroksen johtaja Kurt Kitayama (68) oli yksin kolmannella alle 8, ja Daniel Berger – joka johti turnauksessa kuudella laukauksella 19 reikää jäljellä – yksinkertaisesti hajosi sunnuntaina, ja hänen 74. kierroksensa jätti hänet 7 alle. viikko ja kolme laukausta Strakan takana.

TOUR-MESTARI: Miguel Angel Jimenez pelasi turnauksen toisen hole-in-one-ottelunsa ja päätti 7-alle 65-vuotiailla voittaakseen Cologuard Classicin Tusconissa, Arizonassa.

Jimenez aloitti viimeisen kierroksen kahden laukauksen johdolla ja pääsi birdie-eagle -lähtöön Tucson Nationalissa. Hallitseva Charles Schwab Cupin mestari Bernhard Langer leikkasi johdon kolmeen birdiellä par-5:n 12. sijalla, mutta Jimenez seurasi yksi omasta ryhmässä takana.

58-vuotias espanjalainen päätti kaikki toiveet myöhäisestä rallista ässällä 186 jaardin par-3 14:nnellä, jotta hän vastaa avauskierroksen sijalla 7 olevaan ässään. Jimenez päätti neljällä suoralla parilla päästäkseen 18-vuotiaaksi alle 198-vuotiaaksi ja voittaen toisen kerran kolmessa PGA Tour Champions -kilpailussa tällä kaudella.

Langer ampui 65 ja vastaa Woody Austinista (66) alle 14-vuotiaana. Jerry Kelly sijoittui neljänneksi sen jälkeen, kun 70 sai hänet 11 alle.

RALLIAUTOILU

INDYCAR: Scott McLaughlin johti 49 kierrosta 100 kierroksesta, mutta hänen oli kestettävä hallitseva IndyCar-mestari Alex Palou viimeisten kierrosten aikana varmistaakseen voiton IndyCarin kauden avauskilpailussa Pietarissa, Floridassa.

Aloittelija Devlin DeFrancesco, kierroksen viimeinen auto, keskeytti McLaughlinin viimeisellä matkalla radan ympäri, mikä antoi Paloulle mahdollisuuden katsoa ohimennettä. Palou ei päässyt tarpeeksi lähelle, ja McLaughlin seurasi DeFrancescoa maaliviivan yli saadakseen Team Pensken toisen voiton.

Palou sijoittui toiseksi Chip Ganassi Racingille ja Hondalle, ja Will Power, joka aloitti Pensken joukkuetoverinsa McLaughlinin rinnalla eturivissä, oli kolmas nostaen Chevrolet-parin palkintokorokkeelle.

JALKAPALLO

MAAILMAN CURIIN KULKU: FIFA sai Euroopan mailta nopean vastareaktion, koska se ei heti karkottanut Venäjää MM-karsinnoista ja vain määräsi maan pelaamaan ilman lippua ja hymniä puolueettomilla paikoilla liiton – Venäjän jalkapalloliiton – nimellä.

Protestoimalla FIFA:n vastausta Venäjän hyökkäykseen Ukrainaan Puola ilmoitti edelleen kieltäytyvänsä pelaamasta maata MM-kisojen pudotuspelien välierissä, joka on määrä pelata 24. maaliskuuta.

“FIFA:n tämänpäiväinen päätös on täysin mahdoton hyväksyä”, Puolan jalkapalloliiton puheenjohtaja Cezary Kulesza twiittasi. ”Emme ole kiinnostuneita osallistumaan tähän esiintymispeliin. Asenteemme säilyy ennallaan: Puolan maajoukkue EI PELA Venäjän kanssa, oli joukkueen nimi mikä tahansa.

FIFA Bureaun yksimielisessä päätöksessä, jossa mukana kuusi alueellisen jalkapalloliiton presidenttiä, todettiin, että Venäjän lippua ja hymniä ei voida yhdistää joukkueeseen, joka pelaa nimellä “Venäjän jalkapalloliitto (RFU).”

LIIKACUP: Liverpool voitti ensimmäisen kotimaisen finaalinsa kymmeneen vuoteen voitettuaan Chelsean rangaistuspotkukilpailulla 11-10 ja voitti Liigacupin.

Kaikki 10 rangaistuspotkua oli tehty ennen kuin maalivahdit ottavat vuoronsa, ja Kepa Arrizabalaga epäonnistui Liverpoolin vastineen Caoimhin Kelleherin maalin jälkeen.

Ottelu päättyi 0-0 120 minuutin jälkeen Wembleyllä, jossa ennen ottelua osoitti solidaarisuutta Ukrainan kansalle Venäjän hyökkäyksen jälkeen.

Liverpoolin viimeinen kotimainen cup-finaalimenestys oli vuoden 2012 liigacup Kenny Dalglishin johdolla. Liverpool on voittanut Mestarien liigan vuonna 2019 ja Valioliigan vuonna 2020 Juergen Kloppin johdolla.

VALIOLIIGA: Marcelo Bielsa erotettiin Leedsin managerista, kun toinen raskas tappio pudotti joukkueen kahden pisteen päähän Valioliigan putoamisvyöhykkeestä.

Leeds ilmoitti aikovansa julkistaa argentiinalaisen valmentajan seuraajan maanantaina.

4-0-tappio kotona Tottenhamille tuli seitsemän päivän jaksossa, jossa Leeds voitti myös Manchester Unitedin 4-2 ja voitti 6-0 Liverpoolissa.

MLS: Javier “Chicharito” Hernandez teki maalin 90. minuutilla ja antoi LA Galaxylle 1-0-voiton MLS Cupin puolustavasta New York City FC:stä Carsonissa, Kaliforniassa, molempien joukkueiden runkosarjan avausottelussa.


Käytä alla olevaa lomaketta vaihtaaksesi salasanasi. Kun olet lähettänyt tilisähköpostiosoitteesi, lähetämme sähköpostin palautuskoodilla.

” Edellinen

Seuraava ”

Leave a Comment