TERVEYDENHUOLTOTIEDOTUS: toteaa Nix Maskingin CDC:n helpottamiseksi

Yhdysvaltain terveysviranomaiset laskivat kynnystä Covid-19-suojaussuosituksiin, mikä on merkki siitä, että liittovaltion hallitus on siirtymässä pandemiaan reagoinnissaan uuteen vaiheeseen, jossa etusijalle asetetaan sairaaloiden ja haavoittuvien ihmisten suojelu infektioiden laajamittaisen ehkäisyn sijaan.

Yhdysvaltain tautien valvonta- ja ehkäisykeskukset esittelivät perjantaina uuden kolmiportaisen järjestelmän paikallisten Covid-19-riskien määrittämiseksi. Viranomaisten mukaan alueilla, joilla viruksen aiheuttamat riskit ovat alhaiset, useimmat ihmiset voivat kulkea ilman maskeja julkisissa sisätiloissa, kuten ravintoloissa tai ostoskeskuksissa.

Keskiriskisillä alueilla, joilla viruksella on jonkin verran vaikutusta terveydenhuoltojärjestelmään, ihmisten, joilla on mahdollisesti lisääntynyt vakavan Covid-19:n riski, tulee uusien ohjeiden mukaan ottaa yhteyttä lääkäriin maskauksesta. Alle kolmasosa väestöstä asuu korkean riskin alueilla, joilla naamioita pitäisi vaatia julkisissa sisätiloissa, verrattuna 82 prosenttiin aiemman järjestelmän aikana. Suositukset koskevat myös kouluja, ensimmäinen päivitys koulun ohjeisiin heinäkuun jälkeen. Vaikka CDC oli aiemmin suositellut maskeja kaikille kouluille, päivitetty suositus koskee vain korkean riskin alueilla.

Uudet suuntaviivat tulevat voimaan, kun Yhdysvallat selviytyy nopeasti leviävän omikronimuunnoksen aiheuttamasta Covid-19-infektioiden huimaavasta huikasta ja nopeasta laskusta. Tapausten vähentyessä nopeasti, monet osavaltiot ovat jo höllentäneet peittelyohjeita, kun taas CDC on joutunut kritiikin kohteeksi siitä, ettei se ole luonut nopeammin uutta lähtökohtaa lieventämistoimille koko maassa. Vaikka aikaisempi riskijärjestelmä keskittyi pääasiassa tapauksiin, CDC ottaa nyt huomioon taudin vakavuuden ja paikalliset terveysresurssit. Valkoisen talon lääketieteen neuvonantaja Anthony Fauci sanoi, että rokotteet ja hoidot ovat antaneet USA:lle paremmat mahdollisuudet helpottaa mandaatteja.

Presidentti Joe Biden käsittelee todennäköisesti kehittyvää pandemiavastausta unionin tila -puheessaan huomenna. Uudet lääkkeet, kuten Pfizerin Paxlovid, voivat estää sairaalahoidon tai kuoleman 90 %:lla tartunnan saaneista korkean riskin potilaista. Myös Novavaxin ja Sanofi-GlaxoSmithkline-kumppanuuden proteiinipohjaiset rokotteet, jotka saattavat olla rokotteita epäröiville hyväksytympiä, ovat lähestymässä markkinoita. Lue lisää Fiona Rutherfordilta.

Lisää löystyvistä naamioista:

Lisää pandemiasta:

Kukkulalla tapahtuu

Demokraatit julkistivat “Ei yllätyksiä” koskevan lain testeistä: Housedemokraatit julkistivat perjantaina lain, jolla pidennetään ilmaista Covid-19-testausta kansanterveyden hätäjulistuksen päätyttyä ja “varmistetaan, että potilaat eivät saa yllättäviä lääkelaskuja” testeistä. Lasku talon energia- ja kauppajohtajalta Frank Pallone (DN.J.) ja House Education and Labor johtaja Bobby Scott (D-Va.) käyttäisi samoja suojauksia kuin vuonna 2020 säädetyssä No Surprises Actissa. “Meidän on annettava kuluttajille varmuus siitä, että tämä suoja pysyy voimassa myös tulevina kuukausina”, Scott sanoi. Lue lausunto tästä.

Kammion lattiat: Eduskunnan on määrä käsitellä tänään useita esityksiä, mukaan lukien:

  • Opiskelijoiden itsemurhatietoisuus: Osavaltioiden, paikallisten ja heimojen koulutusvirastojen olisi pantava täytäntöön koulujen politiikkaa opiskelijoiden itsemurhatietoisuuden ja ennaltaehkäisykoulutuksen saamiseksi saadakseen tiettyjä liittovaltion mielenterveysrahastoja S. 1543:n mukaisesti. Senaatti hyväksyi lain äänestyksellä 14. joulukuuta. Katso lisätietoja kohdasta Michael Smallbergin ja Naoreen Chowdhuryn BGOV Bill Summary.
  • NIH:n ja FDA:n säätiöt: Liittovaltion rahoitusta Reagan-Udall-säätiölle elintarvike- ja lääkehallinnolle ja säätiölle National Institutes of Healthin lisättäisiin S. 1662:lla. Senaatti hyväksyi lain äänestyksellä 24. kesäkuuta. Parlamentti hyväksyi samanlaisen lain (HR 3743) joulukuussa. Katso lisää Adam M. Taylorin BGOV Bill Summarysta.
  • Meth Emerging Drug Threat: Kansallisen huumevalvontapolitiikan viraston olisi luotava metamfetamiinille S. 854:n mukainen uusien uhkien torjuntasuunnitelma. Toimenpide nimeäisi metan “uusi huumeuhkaksi” ONDCP:tä säätelevien lakien mukaisesti, mikä koskee huumeita, joissa on uusia tai lisääntynyt. käyttö tai kysynnän tai tarjonnan nopea kasvu. Senaatti hyväksyi toimenpiteen ääniäänestyksellä 13. joulukuuta. Katso lisätietoja Christina Banoubin BGOV Bill Summarysta.
  • Myrkyllisille altistuneiden veteraanien edut: Myrkyllisille aineille altistuneet veteraanit olisivat laajentaneet pääsyä veteraaniasioiden osaston terveydenhuoltoon ja työkyvyttömyyskorvauksiin HR 3967:n muokatun version mukaisesti. Toimenpide nopeuttaisi hyötyjä veteraanien palovammoihin, joita armeija on käyttänyt pitkään. hävittää lentopetrolin, lääkejätteen ja jätteen. Republikaanit vastustivat lakiesitystä valiokunnassa vedoten kustannuksiin ja muihin huolenaiheisiin. Katso lisää Brittney Washingtonin ja Michael Smallbergin BGOV Bill Summarysta.

Samaan aikaan senaatin demokraatit ajavat tänään lainsäädäntöä suojellakseen aborttioikeuksia, jotka ovat pitkään vaarassa. Lainsäätäjät äänestävät klo 17.30 esityksestä sulkea tai rajoittaa keskustelua ehdotuksesta edetä parlamentin hyväksymään lakiin (HR 3755) kodifioimiseksi. Roe v. kahlata ja luoda liittovaltion oikeus aborttiin. Lakiehdotuksen ei odoteta keräävän 60 ääntä, jotka ovat välttämättömiä filibuster-uhan torjumiseksi, Nancy Ognanovich raportoi.

Mitä muuta tietää

Opioidi lupaus osoittautua hankalaksi FDA:n johtajalle, jota Pharma Ties on kiusannut: FDA:n toimia opioidikriisin torjumiseksi seurataan tiukemmin Robert Califfin johdolla viraston johdossa, kun uusi komissaari pyrkii voittamaan viipyvät huolet entisistä teollisuussuhteistaan. Califf on sitoutunut johtamaan opioidimääräysten “täydellistä tarkistusta” toimikautensa varhaisessa vaiheessa, mikä hänen mukaansa sisältää viraston merkintäprosessin arvioinnin ja sen, kuvaavatko varoitukset tarkasti turvallisuusriskejä. Toimiakseen tehokkaan viraston on kuitenkin varmistettava, ettei ulkopuolinen vaikutus pääse tielle. Lue lisää Celine Castronuovolta ja Ian Lopezilta.

Terveydenhuoltosopimus pysyy vahvana Ukrainan sodan keskellä: Terveydenhuollon sopimusten teko käynnistyi kuumana tammikuussa, kun 274 ilmoitettua sopimusta ilmoitettiin tai suljettiin, mutta vauhtiin saattaa vaikuttaa Ukrainan sodan puhkeaminen. Epstein, Becker & Greenin Gary Herschmanin mukaan tammikuun luku sai lisäsysäyksen verotuksellisista syistä, jotka siirsivät joidenkin sopimusten päättymispäivää joulukuusta vuoteen 2022.

Odotukset ovat korkealla, että fuusiot ja yritysostot voisivat vuonna 2022 vastata tai ylittää viime vuoden ennätysvauhdin, jossa tehtiin yli 3 000 transaktiota, Herschman sanoi. Mutta Ukrainan sodan aiheuttamat maailmanlaajuiset levottomuudet sekä toimitusketjuongelmat, työvoimapula, inflaatio ja mahdolliset koronnostot aiheuttavat vastatuulia, jotka voivat hidastaa trendiä, hän sanoi. Washingtonin KPMG ja Chicagon FocalPoint Partners ovat laatineet Bloomberg Lawille kuratoidun luettelon vuoden alusta ja valikoiduista tammikuun liiketoimista. Lue lisää Christopher Brownilta.

Medicare Pilot Programme Revamp pyrkii vahvistamaan lääkärin roolia: Medicaren maksumallin uudelleensuunnittelu saa vaihtelevia arvioita alan ryhmiltä, ​​kannattajilta ja analyytikoilta, jotka arvioivat edelleen pyrkimyksiä yhdistää Trumpin hallinnon idea Bidenin hallinnon visioon ja prioriteetteihin. Centers for Medicare & Medicaid Services ilmoitti, että globaali ja ammattimainen suorasopimusmalli korvataan Accountable Care Organisationilla, joka toteuttaa tasapuolisuuden, saatavuuden ja yhteisön terveysmallin. Siirtyminen ACO REACH -malliin alkaa tammikuussa. 1, 2023. Lue lisää Tony Pughilta.

Lääkkeiden valmistajat saavat FDA:n vinkkejä potilaiden ilmoittamisen esteiden poistamiseen: Lääketieteen tutkijoiden tulee ottaa huomioon potilaiden fyysiset tai älylliset esteet kerätessään tietoja uusista lääketutkimuksista, FDA sanoi perjantaina antamassaan ohjeistuksessa. Viimeistelty asiakirja on toinen neljästä ohjeesta, kuinka kerätä potilailta ja heidän hoitajiltaan yksityiskohtaisempia tietoja tehokkaiden lääkevalmisteiden kehittämiseksi. Sarja on osa FDA:n sitoumusta parantaa potilaiden äänien integrointia lääketieteelliseen tutkimukseen. Lue lisää Celine Castronuovolta.

Perustulomaksujen mielenterveyshyödyt: Riippumaton analyysi perustulopilotista Washington DC:n epäedullisessa osassa, lisää kasvavaan joukkoon tutkimusta suorien käteissiirtojen hyödyistä apua tarvitseville yhteisöille. Urban Instituten, politiikan ajatushautomon, tutkimus korostaa aineellisia ja emotionaalisia parannuksia, joita nämä maksut voivat saada aikaan, varsinkin kun niitä tarjoaa luotettava yhteisöryhmä. “Aineettomat hyödykkeet, kuten luottamus, ovat ratkaisevan tärkeitä avun tarjoamisessa investoimattomissa paikoissa”, raportissa todetaan. Lue lisää Laura Blissilta.

Lisää otsikoita:

Avustuksella Nancy Ognanovich

Ota yhteyttä toimittajaan tästä jutusta: Brandon Lee Washingtonissa klo blee@bgov.com

Ota yhteyttä tästä tarinasta vastaaviin toimittajiin: Zachary Sherwood teki zsherwood@bgov.com; Giuseppe Macri teki gmacri@bgov.com; Michaela Ross teki mross@bgov.com

Leave a Comment