ASWA:n kevään 2022 uutiskirje – Sports Illustrated Alabama Crimson Tide -uutisia, -analyysiä ja muuta

Onko kenelläkään kiire?

Minä poika, minä poika.

Johtokunta on tehnyt paljon ylitöitä valmistautuessaan 50-vuotisjuhlaan, ja tällä pyritään saamaan kaikki vauhtiin.

• Vuosikongressi/palkintojuhla on sunnuntaina 12. kesäkuuta Birminghamissa. Vuosikongressin osa pidetään Alabama Sports Hall of Famessa. Olemme viimeistelemässä palkintojuhlapaikkaa, mutta toivomme saavamme sen valmiiksi lähipäivinä.

• Vuosittainen kirjoituskilpailu aukeaa virallisesti 1. maaliskuuta, ja kaikille ehdotuksille on asetettu kova määräaika 1. toukokuuta (ei poikkeuksia). Sääntöihin ei ole tehty suuria muutoksia viime vuodesta. Kilpailun tiedot ovat tämän uutiskirjeen lopussa, mutta ne löytyvät aina mukana ASWA:n verkkosivuilla olevien sääntöjen kanssa.

.

Leave a Comment