Community Care Alliance ja Collaborative Health Systems -kumppani parantavat Medicaren terveydenhuollon toimittamista Coloradon maaseudulla

GRAND JUNCTION, Väri. ja TAMPA, Fla., 1. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — Community Care Alliance (CCA), vastuullinen hoitojärjestö (ACO), joka palvelee maaseutua Coloradoilmoitti tänään, että se tekee yhteistyötä Collaborative Health Systemsin (CHS), väestön terveydenhuoltopalveluorganisaation kanssa laajentaakseen arvopohjaista hoitoa Colorado.

Sopimuksen myötä luodaan uusi yhteisyritys nimeltä Collaborative Choice Healthcare, joka kattaa maaseudun terveydenhuoltokäytännöt, kriittisen pääsyn sairaalat ja maaseudun terveydenhuoltojärjestelmät tyypillisesti alipalveluissa. Länsi Colorado ja Moab, UT yhteisöjä. Yhteisyritys pyrkii parantamaan laadukkaita tuloksia ja alentamaan terveydenhuoltokustannuksia maaseudulla asuville Medicaren edunsaajille Colorado yhteisöjä jakamalla terveydenhuollon IT-infrastruktuuria, rakentamalla väestön terveydenhallintaohjelmia ja muita hoidon optimointistrategioita. Collaborative Choice Healthcare toimii vuonna Colorado.

Maaseudun ACO-palveluntarjoajat tekevät yhteistyötä arvopohjaisessa hoidossa
CCA – ACO, joka keskittyy perusterveydenhuoltoon, erikoishoitoon ja kriittisiin sairaaloihin – perustettiin vuonna 2015 Western Healthcare Alliancen (WHA) toimesta, 31 maaseutusairaalan ja terveydenhuoltoorganisaation verkostosta. Länsi Colorado ja Moab, UT joka auttaa jäseniään yhteistoiminnallisilla ratkaisuilla ja maaseudun terveydenhuoltoon keskittyvillä resursseilla.

“Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä CHS:n kanssa, joka jakaa sitoumuksemme varmistaa, että terveydenhuolto pysyy paikallisena ja kohtuuhintaisena, ja samalla palkitsemme palveluntarjoajia, jotka tekevät yhteistyötä ja parantavat maaseutuyhteisöjemme terveystuloksia”, sanoi Angelina SalazarWestern Healthcare Alliancen toimitusjohtaja.

Uuden yhteisyrityksen kautta CHS tarjoaa CCA:lle käyttökelpoista dataa ja analytiikkaa, strategista kasvusuunnittelua, hoidon koordinointia ja markkinajohtajuutta paikallisten terveydenhuoltopalvelujen laajentamiseksi ja vahvistamiseksi. Yhdessä organisaatiot operoivat Medicare ACO:ita ja suoria sopimusyksiköitä (DCE) sekä tekevät arvopohjaisia ​​hoitosopimuksia Medicare Advantage -organisaatioiden kanssa.

“Tämä kumppanuus CHS:n kanssa on sopusoinnussa tavoitteemme kanssa auttaa palveluntarjoajakumppaneitamme menestymään arvopohjaisissa hoitojärjestelyissä, jotka palkitsevat heitä maaseudun asukkaidemme hoidon laadun ja terveystulosten parantamisesta”, sanoi Dave Ressler, CCA:n hallituksen puheenjohtaja ja Aspen Valley Hospitalin toimitusjohtaja. “Teimme perusteellisen arviointiprosessin ja uskomme, että CHS on oikea organisaatio tuomaan menestystä ylläpitämällä tervettä väestöä koko maaseudulla. Colorado parempaa hoitoa pienemmillä kustannuksilla.”

Collaborative Health Systems on lähes vuosikymmenen ajan auttanut terveydenhuollon tarjoajia navigoimaan ja menestymään arvopohjaisissa malleissa, kuten Medicare Shared Savings Program (MSSP), Next Generation ACO Model, Direct Contracting ja Medicare Advantage (MA). Vuodesta 2012 lähtien yritys on perustettu yli 475 miljoonaa dollaria kokonaisnettosäästöt Medicare-ohjelmalle CHS Partner ACO -yhteistyön kautta. Lisäksi viimeisimmällä 2020 MSSP- ja NextGen Performance -vuodella Collaborative Health Systemsin tukemat ACO:t saavuttivat Medicaren palvelumaksun laatupisteet 97 %, ja sen tarjoajat saivat 29 miljoonaa dollaria yhteisissä säästöissä.

“Olemme Collaborative Health Systemsillä sitoutuneet parantamaan laadukkaita tuloksia ja tuottamaan kustannussäästöjä palveluntarjoajakumppaneidemme kanssa”, sanoi Anthony Valdés, Collaborative Health Systems -yksikön johtaja. “Odotamme innolla yhteistyötä CCA:n kanssa parantaaksemme laatua, alentaaksemme kustannuksia ja auttaaksemme Colorado lääkärit viihtyvät arvopohjaisessa hoidossa.”

Lisätietoja CCA:sta on osoitteessa https://www.wha1.org/community-care-alliance/. Lisätietoja Collaborative Health Systemsistä on osoitteessa https://www.collaborativehealthsystems.com/.

Tietoja Community Care Alliancesta (CCA)
Western Healthcare Alliancen (WHA) jäsenet perustivat Community Care Alliancen (CCA) vuonna 2015 tarjotakseen väestön terveydenhuollon infrastruktuurin maaseudun sairaaloiden ja palveluntarjoajien yhteisöille, jotta he voivat oppia ja menestyä uudessa terveydenhuoltoympäristössä. CCA kokoaa jäseniä missä tahansa arvopohjaisen hoidon toimituksen kirjossa, ja se tarjoaa palveluja ja koulutusresursseja, joiden avulla maaseudun jäsenet voivat luoda sairaanhoitokoteja toteuttamalla hoidon koordinointia ja kroonisen hoidon hallintastrategioita potilaiden tehokkaan hallinnan avulla. Lisätietoja on osoitteessa https://www.wha1.org/community-care-alliance/.

Tietoja yhteistoiminnallisista terveysjärjestelmistä
Collaborative Health Systems (CHS) on johtamispalveluorganisaatio, joka tekee yhteistyötä riippumattomien perusterveydenhuollon lääkäreiden kanssa heidän siirtyessään arvopohjaisiin malleihin. Sen peruskäsitys on, että perusterveydenhuollon lääkärit pystyvät parhaiten vaikuttamaan terveydenhuollon laatuun ja kustannuksiin. CHS tarjoaa kattavaa tukea lääkärikumppaneilleen tarjoamalla hallintapalveluita, riskisopimuksia ja väestön terveyteen liittyviä valmiuksia, mukaan lukien käyttökelpoisia tietoja ja muita työkaluja hoidon koordinoinnin ja hoidon puutteiden korjaamiseksi. CHS tarjoaa lisäpalveluita turvatakseen ja toimittaakseen edullisia arvoon perustuvia sopimuksia kaupallisten ja muiden terveyssuunnitelmien kanssa. CHS hallinnoi tällä hetkellä kolmea suoraa sopimusyksikköä, seitsemää MSSP ACO:ta, Care Transformation -organisaatiota ja kolmea itsenäistä ammatinharjoittajayhdistystä. CHS on Centene Corporationin, johtavan monikansallisen terveydenhuoltoyrityksen, kokonaan omistama tytäryhtiö, joka on sitoutunut auttamaan ihmisiä elämään terveellisempää elämää.

LÄHDE Collaborative Health Systems

.

Leave a Comment