Ennalta arvaamattoman kouluvuoden mielenterveysmaksu – Kukkulan laella

Valokuvaanimaatio sekaisin mielin. Kuva: Pixabay

Protestit, tulvat, kyberhyökkäykset, pommiuhkaukset, COVID-19. Odottamattomat tapahtumat, jotka ovat nousseet otsikoihin läpi lukuvuoden, ovat ehkä jättäneet jäännösvaikutuksia Howard-yhteisön jäsenten henkiseen hyvinvointiin. The Hilltop selvitti, missä määrin opiskelijoiden mielenterveyden vakautta on kyseenalaistettu.

CDC raportoi, että aikuisten ahdistuneisuus ja masennus olivat lisääntyneet 5,1 prosenttia elokuusta 2020 vuoden 2021 alkuun. Mental Health of America raportoi, että 15,08 prosenttia 12–17-vuotiaista nuorista ilmoitti kärsivänsä vakavista masennusjaksoista. Todisteet viittaavat siihen, että mielenterveyshäiriöt ovat lisääntyneet merkittävästi, kun opiskelijat valtakunnallisesti selviävät COVID-19-aikakaudesta.

Kuten Howardin urheilu- ja lääketieteellinen yleisurheilujohtaja Lyson Willis sanoi: “Jos olet toisen vuoden opiskelija, olet käsitellyt COVID-vuotta. Jos olet fuksi, menetit lukiovuotesi COVID-taudin vuoksi… Luulen, että tämän kaiken henkinen puoli vaikuttaa teihin, ja olen yllättynyt, että monet teistä seisovat ja ponnistelevat läpi ja sinnikkäät, koska se on paljon tekemistä 17, 18, 19, 20-vuotiaana.”

COVID-19-ympäristön lisäksi kampuksen opiskelijat ovat kokeneet kampuksella lukuisia muita stressiä aiheuttavia tapahtumia.

”Pääsit kampukselle tänä vuonna; teillä oli kyberhyökkäys, teillä oli kapina viime vuonna, nyt meillä on toistuvia pommiuhkauksia. Tämän maan kohonnut tila tuntuu siltä, ​​että olemme aina sisällissodan, sisällislevottomuuksien partaalla, Willis sanoi.

Tohtori Marcus Hummings, HU Counseling Servicesin väliaikainen johtaja, sanoi, että “maailmanlaajuisten ongelmien, ajankohtaisten poliittisten kysymysten, tämän maan ajankohtaisten yhteiskunnallisten ongelmien ja tämän kampuksen viimeaikaisten tapahtumien myötä kaikki keskittyvät mielenterveyteen entistä enemmän. tärkeämpi.”

Lisääntyneen mielenterveyteen keskittymisen vuoksi sosiaalityöntekijöiden, ohjaajien ja terapeuttien saatavuudessa on vakava epätasapaino, koska heitä tavoittelee useita ihmisiä kerralla. Yhdysvalloissa on 30 terapeuttia 100 000 ihmistä kohti. Hummingsin mukaan yksityisellä sektorilla voi kestää kahdesta kolmeen kuukautta päästä neuvonantajalle.

Mainos. Vieritä jatkaaksesi lukemista.

HU-neuvontapalvelut yrittävät tavata opiskelijat 5–6 arkipäivän kuluessa pyynnöstä. Osastot vastaavat perustutkinto- ja jatko-opiskelijoista. Heillä on viisi lisensoitua psykologia, kolme lisensoitua psykologia, joilla on lisensointi vain DC:ssä, yksi kokopäiväinen kliinikko ja kaksi osa-aikaista kliinikkoa. Siksi henkilöstöä on yhdeksän, jotka palvelevat yli 10 000 opiskelijaa.

Huolimatta ilmeisestä erosta neuvontahenkilöstön ja opiskelijasuhteen välillä, Howardin neuvontapalvelut pyrkivät tunnustamaan ja noudattamaan opiskelijoiden tarpeita ja huolenaiheita.

“Tiedämme alan, jonka olemme valinneet, ja otamme sen vakavasti”, tohtori Stacey Jackson-Lampley, pääpsykologi ja kliinisten palveluiden johtaja, sanoi.

Riippumatta siitä, kuinka vakavasti he sen ottavat, ero saa ohjaajia ja terapeutteja tarjoamaan palvelujaan.

Hummings ehdottaa, että HU Counseling Services “hyötyisi lisähenkilöstöstä ja lisäresursseista” ja sen myötä “pystyisimme paremmin vastaamaan opiskelijaväestön mielenterveystarpeisiin”.

“Työpäivänä asiat voivat tulla ylivoimaisiksi, varmasti”, Jackson-Lampley sanoi.

Mainos. Vieritä jatkaaksesi lukemista.

Tohtori Kelechi Fluitt odottaa kuitenkin olevan ylikuormittu. Hän on HU Counseling Services -palveluiden lähetysjohtaja.

“Opiskelijoiden määrä kliinikkojen kanssa ei koskaan kohtaa”, Dr. Fluitt sanoi. “Sillä ei ole väliä, menetkö Dukeen vai Harvardiin, olipa tilanne mikä tahansa – tämä on mielenterveyden ala.”

Kuten muutkin opiskelijat ympäri maata, Howard-opiskelijoiden on tasapainotettava akateemista, sosiaalista elämää ja mielenterveyttä, mutta Howard-opiskelijoiden on myös täytynyt selviytyä kampuksella esiintyvistä esteistä.

Nagea Kirkley, 20, on juniori Atlantasta, Georgiasta. Hän on yksi monista kampuksen opiskelijoista, joihin vaikuttivat kaksi kouluvuoden alun surullisen kuuluisaa tapahtumaa: kyberturvallisuushyökkäys ja Blackburnin mielenosoitus.

Kyberhyökkäys oli alku hänen mielenterveytensä alamäkikierteelle.

”Kyberhyökkäys todella vaikeutti asioita, koska se sai minut jäämään jälkeen koulutehtävistäni, ja kun internet palautui, olin niin jäljessä koulutehtävissäni, että minusta tuntui, etten saanut kiinni. Se stressasi minua siinä määrin, että minun piti ottaa yhteyttä neuvontakeskukseen ahdistuksesta”, Kirkley sanoi.

Mainos. Vieritä jatkaaksesi lukemista.

Vain muutamaa viikkoa myöhemmin Blackburnin mielenosoitukset alkoivat, kun opiskelijat protestoivat muun muassa elinolosuhteita ja opiskelijoiden edustusta vastaan.

Kokemus Kirkleylle “oli ikävä”, hän kuvaili. “Et voinut mennä minnekään kuulematta jonkinlaista ongelmaa tai valitusta, ja kun ympärilläsi on paljon negatiivisuutta, voit ajatella vain negatiivisuutta.”

Toisen vuoden opiskelija Jeremy Russ, 19, Durham, Pohjois-Carolina, kuvaili oppimisen vaikeuksia COVID-19-ympäristössä. Hänen oppitunninsa olivat täysin virtuaalisia ensimmäisen lukukauden aikana. Tällä lukukaudella hänellä on neljä henkilökohtaista luokkaa ja kaksi verkossa.

”On jotenkin stressaavaa katsella näyttöä koko päivän. On mukavampaa pitää tunnit henkilökohtaisesti; se itse asiassa pakottaa minut oppimaan hieman paremmin.” hän jakoi.

Toisaalta Russ selitti, että yhdessä Howardin tapahtumien kanssa sosiaalinen media on ollut ratkaisevassa roolissa herkistymisessä.

Hän on sanonut, että “olemme sukupolvena menettämässä arvoa, joka meillä on elämälle ja kuinka arvokasta elämä on… koska tuntuu vain siltä, ​​että näet aina negatiivisia asioita ja elämiä menetettävän.” Huolimatta siitä, että sosiaalisen median päätavoitteena on levittää tietoisuutta aiheista, sosiaalinen media edistää myös tunnottomuutta ja herkkyyttä, kuten Russ selitti.

Mainos. Vieritä jatkaaksesi lukemista.

Kiinnostus HU-neuvontapalveluihin vaihtelee vuoden aikana. Hummingsin mukaan palveluissa kiinnostus piikittää yleensä lukukauden alussa, puolivälissä ja lopussa.

Hän selitti, kuinka palveluilla on noin 20-30 alkusaantia viikossa ja yli 200 kliinistä tapaamista viikossa. Ensimmäiset annokset ovat ensimmäisiä haastatteluja opiskelijan kanssa ymmärtääkseen, mitä hän haluaa työstää tai mitä hän haluaa saada hoidosta. Kliiniset kohtaamiset ovat yksilö- tai ryhmäistuntoja, kriisiinterventioita, saman päivän tapaamisia tai puheluita opiskelijoiden tai opiskelijoiden hoitoon liittyvien ammattilaisten kanssa.

Hummings sanoi: “Näemme usein palveluja hakevien opiskelijoiden määrän lisääntyvän maan sosiopoliittisten tai sosiaalisen oikeudenmukaisuuden tapahtumien aikana ja niiden jälkeen”, ja että “tapahtumat, kuten pommiuhkaukset, lisäävät opiskelijoiden yleistä ahdistusta, masennusta ja henkistä hyvinvointia. .”

HU Counseling Services ei ole ainoa opiskelijoiden käytettävissä oleva resurssi.

Mielenterveysresurssit DC:ssä

Pääoman terapiaprojekti — 1350 Connecticut Ave NW #825, Washington, DC 20036

Mainos. Vieritä jatkaaksesi lukemista.

LGBT-yhteisön DC-keskus — 2000 14th St NW #105, Washington, DC 20009

Voimaa äänessämme – 800 P St NW, Washington, DC 20001

Naisten keskus — 1025 Vermont Ave NW #310, Washington, DC 20005

Masennus ja kaksisuuntainen mielialatukiliitto

Käyttäytymisterveyden laitos – 64 New York Ave NE, Washington, DC 20002

Kopion on muokannut Jasper Smith

Mainos. Vieritä jatkaaksesi lukemista.

Leave a Comment