Entinen UFC-mestari pidätettiin epäiltynä murhan yrityksestä

Cain Velazquez. Jeff Chiu / Associated Press

SEKALAISET KAMPPAILULAJIT

Entinen UFC:n raskaansarjan mestari Cain Velasquez pidätettiin epäiltynä murhayrityksestä ammuskelun jälkeen, joka loukkasi miestä Pohjois-Kaliforniassa, poliisi kertoi.

Velasquez, 39, pidätettiin maanantaina San Josessa, ja hänet on vangittu ilman takuita Santa Claran piirikunnan päävankilassa. Häntä on tarkoitus sponsoroida keskiviikkona. Ei ollut heti tiedossa, onko hänellä asianajajaa, joka voi puhua hänen puolestaan.

San Josen poliisilaitoksen mukaan poliisit reagoivat ampumiseen maanantaina ja löysivät miehen, jolla oli ainakin yksi ampumahaava. Mies kuljetettiin sairaalaan ilman hengenvaarallisia vammoja, osasto kertoi Twitterissä. Velasquez pidätettiin tunteja myöhemmin. Poliisin mukaan se, mikä johti ampumiseen, on edelleen tutkinnan alla.

Velasquez siirtyi ammattilaispainiin lopetettuaan MMA-uransa vuonna 2019. Entinen kaksinkertainen UFC:n raskaansarjan mestari, hän ansaitsi tittelinvyöt vuosina 2010 ja 2012.

JALKAPALLO

VENÄJÄVALMISTAJA POIS: Saksalainen Markus Gisdol jätti tehtävänsä venäläisen jalkapalloseuran Lokomotiv Moskovan valmentajana tiistaina protestina Venäjän hyökkäystä Ukrainaan vastaan.

Lokomotiv sanoi yksinkertaisesti, että Gisdol “poistettiin päävalmentajan paikasta” alle neljän kuukauden johtamisen jälkeen. Hän kertoi saksalaiselle tabloidille Bildille, että se oli protesti eleenä työskennellessä maassa “jonka valtionpäämies on vastuussa hyökkäyssodasta keskellä Eurooppaa”.

Entinen Liverpoolin ja Ukrainan hyökkääjä Andriy Voronin jätti tehtävänsä Moskovan Dynamon apuvalmentajana ja ukrainalainen maalivahti Jaroslav Hodzjur jätti toisen seuran, Ural Jekaterinburgin. Uralin presidentti kertoi Tass-uutistoimistolle, että myös toinen ukrainalainen pelaaja seuraa perässä.

Muut jäävät paikoilleen. “En ole sellainen henkilö, joka ottaa lipun ja lennä pois”, Dynamon saksalainen päävalmentaja Sandro Schwarz sanoi venäjäksi julkaistuissa kommenteissa seuran verkkosivuilla lauantaina. “Se en ole minä. Tunnen vastuun ja tulen olemaan seurassa.”

Venäjän Valioliiga on jatkanut toimintaansa sodasta huolimatta, kun taas Ukrainan Valioliiga keskeytettiin hyökkäyksen alkaessa viime viikolla. Brasilialaiset pelaajat Ukrainan seuroista pyysivät hallitukselta apua maasta poistumiseen.

MLS: Atlanta Unitedin keskikenttäpelaaja Luiz Araujo jää noin neljän viikon väliin sen jälkeen, kun hän teki joukkueen kauden ensimmäisen maalinsa reisiluun vamman.

25-vuotias brasilialainen aloitti Major League Soccer -kauden avausmaalilla sunnuntaina Kansas Cityn 3-1-voitossa.

Araujo nousi hyppäämään lyötyään pallon verkkoon 20. minuutilla tarttuen hänen oikeaan reisilihakseen. Hän yritti pysyä pelissä, mutta kesti vain lyhyen ajan ennen kuin hän putosi nurmelle ilmeisen kivun vuoksi.

KILPARATSASTUS

BAFFERT-TIEDOSTOJEN KANTA: Bob Baffert on haastanut Churchill Downsin ja seurannut johtajuutta liittovaltion tuomioistuimessa yrittäen kumota kiusatun Hall of Fame -valmentajan kahden vuoden kilpailukiellon, koska se loukkasi hänen asianmukaisia ​​oikeudenkäyntioikeuksiaan.

Yhdysvaltain käräjäoikeudessa tiistaina nostettu kanne on nimeltään Churchill Downs Inc., toimitusjohtaja William C. Carstanjen ja hallituksen puheenjohtaja R. Alex Rankin. Historiallinen rata keskeytti Baffertin viime keväänä vuoteen 2023 asti ja mainitsi äskettäin epäonnistuneet huumetestit hänen hevosillaan, mukaan lukien nyt kuollut varsa Medina Spirit sen jälkeen, kun hän voitti Kentucky Derbyn. Kilpailun jälkeinen huumetesti paljasti hänen elimistössään kortikosteroidibeetametasonin, joka on sallittu Kentuckyssa, mutta kielletty kilpailupäivänä.

Kentuckyn kilpailun tuomarit hylkäsivät viime viikolla Medina Spiritin ja myönsivät Baffertille 90 päivän pelikiellon ja 7 500 dollarin sakon. Churchill Downs tunnusti toiseksi sijoittuneen Mandalounin voittajaksi pian sen jälkeen. Kentucky Horse Racing Commissionin johtaja Marc A. Guilfoil kielsi perjantaina valmentajan pyynnön jatkaa kieltoa, jonka on määrä alkaa 8. maaliskuuta.

Baffert ja hänen edustajansa ovat väittäneet, että Medina Spiritin steroidi tuli paikallisesta Otomax-voiteesta, ei kielletystä ruiskeesta. Churchill Downs kutsui Baffertin kannetta pettymykseksi, mutta ei yllättäväksi lausunnossaan ja sanoi, että se taistelee kanteen vastaan ​​ja puolustaa yhtiön oikeuksia.


Käytä alla olevaa lomaketta vaihtaaksesi salasanasi. Kun olet lähettänyt tilisähköpostiosoitteesi, lähetämme sähköpostin, jossa on palautuskoodi.

” Edellinen

Seuraava ”

Leave a Comment