Miksi maailman suurin juhla näyttää sekä ihmiskunnan pahimmat että parhaat

Lounaan jälkeen saimme kiinni poliittiset satiiri kellukkeet, jotka pilkkasivat kaikkia Donald Trumpista “Mar-a-Lagon suolla” Greta Thunbergiin taistelulaivalla nimeltä “Kuinka uskallat!” Jokaisesta kellukkeesta hienomekoiset ihmiset heittivät yleisölle lahjoja, mukaan lukien hattuja, muovihelmikaulakoruja, aurinkolaseja ja minipulloja Fireball-viskiä. Paikallinen mies kertoi meille, että hän aikoo asua New Orleansissa “kunnes se hukkuu”. En ollut varma, johtuuko se viinistä tai merenpinnan noususta.

Kävelimme useiden kellukkeiden ja improvisoitujen tanssilattioiden ohi kaupungin sykkivälle sydämelle: Bourbon Streetille, kilometrien pituiselle riville siirtomaaterassia ja takorautaisia ​​parvekkeita. Helmet lensivät pään yläpuolella leikkaaen toisinaan aavistamattomien sivullisten päitä, alkoholia kuljetettiin vapaasti baarista baariin, tahmeista oviaukoista kaadettiin elävää musiikkia, ja kristityt mielenosoittajat heiluttelivat kylttejä, joissa luki “Jeesus tai helvetin tuli”.

“Jossain mielessä tämä on ihmiskunnan pahinta – ja monet ihmiset vihaisivat sitä”, Dani sanoi. “Otetaan esimerkiksi Greta Thunbergin kellukkeesta heitetty muovimäärä. Tai ihmiset sokeutuvat humalaan. Naiset vilkuttavat tissiään helmiä varten. Se vastustaa #MeTooa, vastustaa ympäristöä, vastustaa kaikkea sitä, mitä monet ihmiset sanovat tukevansa. Mutta se näyttää myös ihmisten parhaat puolet. Kaikki ovat niin ystävällisiä ja tervetulleita. Se on valtava juhla ja juhla.”

Maanantai tarkoitti laskiaismaanantaia, jolloin Rex ja Zulu, karnevaalin kuninkaat, saapuivat kaupunkiin. Se on yleensä hiljaisempi päivä, kun paikalliset säästävät itsensä tiistaina järjestettäviin 24 tunnin juhliin. Päätimme aloittaa laiskalla kyydillä alas Mississippiä pitkin Steamboat Natchezilla. 44-vuotias jokivene kulki St Louisin katedraalin (Yhdysvaltojen vanhin, perustettu vuonna 1720) ja 110-vuotiaan Domino Sugar -tehtaan ohi. Ruokasalissa soi elävää jazzia, ja opas osoitti Lower Ninth Wardin, jossa talot tulvivat hurrikaani Katrinan jälkeen.

Illallinen sinä iltana oli Cochon, Cajun-ravintola, joka ylistettiin grillatusta sianlihasta ja maalaistalon tyylikkyydestä. Aloitimme muskottipähkinällä cocktaileista ja lämpimistä briossileipäistä voivaahdolla. Erikoisuutena oli runsas porsaan vatsa sinappi- ja veriappelsiinikastikkeella. Yhdistettynä macin ja juuston kanssa, hiiltynyt päälle, se oli tuhma herkku.

Ja sitten tiistai: Mardi Gras, päätapahtuma. Paljeteilla koristeltujen asusteiden loistaessa otimme leivonnaisia ​​ja kahvia Zulu- ja Rex-kulkueisiin ja sitten suuntasimme ylös yksityiselle parvekkeelle Royal Sonesta -hotellissa. (On perinteistä, että Bourbon Streetin baarit ja hotellit avaavat kadulle päin olevat huoneet ihmisille, jotka haluavat juhlia näköalalla.)

Täällä oli baari, jossa sekoitettiin Hurricane-cocktaileja, New Orleansin klassikkoa sekä minihampurilaisia ​​ja sushia sisältävä buffet. Meikkitaiteilija Jami maalasi kasvomme ja kertoi, kuinka hänet vedettiin takaisin New Orleansiin 20 vuoden poissaolon jälkeen. “Muualla minusta tuntui aina, että poliisit olisivat selässäni”, sanoi Jami harja kädessä. “Jaywalkingiin, ulkona juomiseen… Kukaan ei osaa juhlia kuten New Orleans.” Hänen seuraava kankaansa olivat New Orleans Saintsin entisen amerikkalaisen jalkapallotähden “Deuce” McAllisterin kasvot.

Kolmipäiväinen fantasia päättyi viimeiseen helmien heittoon odottaviin käsivarsiin, ja suuntasimme Frenchmen Streetille. Täällä asioilla on tasokkaampi, autenttisempi reuna. Cocktailit ovat mieluummin lasipulloissa kuin take away -muovissa, ja muusikot soittavat jazzia. Hyppäsimme kodikkaalta Spotted Cat Music Clubilta katupop-upiin, jossa ihmiset tanssivat kiertävän DJ:n tahdissa, kun illan juhlat lopulta laantuivat.

Viikkojen sisällä Mardi Gras leimattaisiin superspreader-tapahtumaksi ja virustapaukset lisääntyisivät New Orleansissa. Seuraavat tapahtumat tarkoittivat, että bucket-listamme päättyi melkein siihen, mihin se alkoi. 30-vuotissyntymäpäiväni oli katkaisijasulun aikana, ja Dani sai Covidin omakseen. Nykyään voimme luottaa New Orleansiin saavansa juhlat taas käyntiin – huolimatta sisätilojen naamiomandaatista.

Palaavatko ihmiset asiaan kunnolla? Toivon niin. Jos olisin siellä uudelleen, tiedän, että olisin.


Budjetti vai räjähdys?

Kolme upeaa New Orleansin oleskelua

£: Aloft New Orleans Downtown

Tämä trendikäs brändi budjettitietoisille milleniaaleille on avattu Central Business Districtiin tuoden alueelle uuden sukupolven teknologiasta innostuneita asiakkaita. Löydät kaupunkisuunnittelua ilman liikaa kukoistamista, ja vaikka hotelli yrittää tehdä aulasta sosiaalisen alueen biljardipöydällä ja WXYZ-baarilla, jossa on elävää musiikkia ja DJ:itä, kattouima-allas on suurin vetovoima.

Tuplaukset alkaen 84 puntaa (00 1 504 581 9225; marriot.com)

££: Royal Sonesta New Orleans

Tämä upea Bourbon Streetin rouva, oikea, asuu runsaasti laatua
New Orleansin elämyksiä rakastetusta fine-dining-ravintolasta ja yhdestä kaupungin parhaista osteribaareista (kokeile kreoliklassikoita, kuten po’ boys) jännittäviin musiikkiesityksiin hotellin jazzloungessa. Art deco -sohvat ja värikkäät kukkaesineet yhdistyvät 6 000 kappaleen taidekokoelmaan, ja siellä on jopa lämmitetty ulkouima-allas.

Tuplaus alkaen 118 puntaa (001 504 586 0300; sonesta.com)

£££: Windsor Court Hotel

Hyödyllinen kahden korttelin etäisyys ranskalaisesta korttelista tarkoittaa, että rauhallisuus on saavutettavissa keskustan sydämessä. Täältä löydät yllättävän sekoituksen englantilaista hienostuneisuutta ja perinteistä ympäristöä. Odota lukuisia värikkäitä hattuja ja hurmaavaa mielihyvää lempeässä iltapäiväteepalvelussa aulabaarissa, kun taas sviittimajoitus ja lämmitetty suolaisen veden kattouima-allas tarjoavat ihanat näkymät joelle ja kaupunkiin. 16 miljoonan punnan kunnostus on nostanut Windsor Courtin jo ennestään korkeaa eleganssia. aula ja käytävät ovat täynnä todella vaikuttavaa kokoelmaa alkuperäisiä 1600- ja 1800-luvun maalauksia.

Tuplaus alkaen 277 puntaa (001 504 523 6000; windsorcourthotel.com)


Essentials

Sinne pääseminen

British Airways (ba.com) on ainoa lentoyhtiö, joka lentää suoraan kohteesta Heathrow kohteeseen New Orleans. Muut operaattorit tarjoavat lennot Yhdysvaltoihin

covid säännöt

Täysin rokotetut aikuiset Yhdistyneestä kuningaskunnasta voivat saapua Yhdysvaltoihin, vaikka kaikkien vähintään 2-vuotiaiden on suoritettava testi päästäkseen maahan aikaisintaan kalenteripäivänä ennen lennolle nousua. PCR tai lateraalivirtaustesti hyväksytään. Kaikkien aikuisten tulee täyttää todistuslomake ennen saapumistaan. Et voi tulla Yhdysvaltoihin, jos et ole täysin rokotettu, ellet kuulu sen muiden kuin kansalaisten poikkeusten luokkaan. New Orleans vaatii maskeja kaikissa julkisissa sisätiloissa. Todiste täydestä rokotuksesta kaikilta viisivuotiailta ja sitä vanhemmilta tai negatiivinen testi 72 tunnin sisällä vaaditaan useimmissa sisätiloissa, mukaan lukien ruokailu ja viihde sekä ulkotapahtumissa, joihin osallistuu yli 500 henkilöä.

.

Leave a Comment