Morris County liittyy Habitat for Humanityn uraauurtamiseen Randolphissa – Morris County, NJ

Julkaistu 20.10.2021


Rakenteilla on 25 edullista asuntoa, joiden odotetaan valmistuvan vuonna 2022

Morris Countyn komissaarin johtaja Stephen H. Shaw liittyi Morris Habitat for Humanityn, Randolph Townshipin virkamiesten ja joukon muita arvohenkilöitä ja kannattajia uraauurtavaan 25 asunnon asuntoprojektiin Bennett Avenuella, joka tarjoaa asuntoja pieni- ja kohtalaisille perheille. .

“On todella uskomatonta nähdä, mitä Habitat tekee… Mikä valtava saavutus on ryhtyä tämän kokoiseen kunnostusprojektiin”, sanoi Shaw ja huomautti, että asuntoa rakennetaan entiselle EA Porterin teollisuusalueelle Victory Gardensin rajalle. .

”Olen aina pitänyt 16-vuotiaidemme tavastath Presidentti ilmaisi sen, Abraham Lincoln, joka sanoi: “Kansakunnan vahvuus voidaan kertoa sen asunnossa”, Shaw lisäsi.

2021_HabitatforHumanity_Bennett__11.jpg Blair Schleicher Wilson, Morris Habitat for Humanityn toimitusjohtaja, johti maanantaina Randolphissa pidettyä tapahtumaa, ja puhujina oli edustaja Aura Dunn. Paikalla olivat myös Doverin pormestari Carolyn Blackman, Randolphin pormestari Mark H. Forstenhausler ja Randolphin neuvoston jäsenet Christine Carey, Joanne Veech ja Lance Tkacs.

Johtaja Shaw, ammatiltaan urakoitsija, ylisti Morris Habitat for Humanityä ja Randolph Townshipia yrityksestä ja huomautti, että voittoa tavoittelematon organisaatio otti työn yksityisten urakoitsijoiden olisi vaikea toteuttaa – entisen teollisuusalueen muuttaminen 25 kodin asuinalueeksi. joka muuttaa siellä asuvien elämää ja vahvistaa ympäröivää asuinyhteisöä.2021_HabitatforHumanity_Bennett__12.jpg

Randolph Township osti 2,5 eekkerin kiinteistön vuonna 2008 verosulun kautta, hoiti tarvittavat korjaukset ja lahjoittaa kiinteistön Habitat for Humanitylle sekä rahoitusta kunkin yksikön rakentamiseen. Projekti sijaitsee muiden asuinrakennusten vieressä lähellä South Salem Streetiä ja Franklin Roadia Randolphissa ja Victory Gardensissa, jolloin yksiköt pääsevät Doverin olemassa oleviin vesijohtoihin Rockaway Valleyn alueellisen viemäriviranomaisen kautta.

Edullisen asuntohankkeen ensimmäinen vaihe koostuu 13 yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen asunnosta pieni- ja kohtalaisille perheille. Neljään rakennukseen rakennetaan yhteensä 25 edullista asuntoa, joihin kuuluu monitoimitalo, leikkipaikka ja huvimaja.

2021_HabitatforHumanity_Bennett__05.jpg Hanketta tukevat myös Bayer, GAF ja New Jersey Natural Gas, joilla kaikilla oli edustajansa uraauurtamiseen.

Morris Habitat for Humanity on käynnistänyt varainkeruuhankkeen hanketta varten, jonka avulla lahjoittajat voivat ostaa tiiliä – kukin 4 x 8 tuumaa ja maksaa 125 dollaria – joita käytetään ymmärtämään polkuja asuinrakennusten välillä uuteen yhteisöön. Kesäkuussa Mountain Lakes High School Class 2021 keräsi yli 10 000 dollaria yhden kodin rakentamiseen myymällä tiilet – Mountain Lakesissa asuva Shaw pani merkille.

Kuvat:

Ylhäällä oikealla: Ohjaaja Stephen H. Shaw puhuu Morris Habitat for Humanityn uraauurtavalle.

Ylhäällä vasemmalla: Tapahtumaan osallistuneet arvohenkilöt kutsuttiin liittymään perinteiseen “uraauurtamiseen” lapioilla. Ohjaaja Shaw toi omansa.

Keskellä oikealla: Hankealue on raivattu ja hankkeelle on jo kaivettu perustus

Alhaalla vasemmalla: Blair Schleicher Wilson, Morris Habitat for Humanityn toimitusjohtaja, johti maanantaina Randolphissa järjestettävää tapahtumaa.

Leave a Comment