Uudet McLaren-MSU:n terveyskampuksen ovet avautuvat

Maanantaina McLarenin johto ja merkittävät Lansingin alueen henkilöt kokoontuivat McLaren Greater Lansingin ja Michigan State Universityn uudelle terveydenhuollon kampukselle osoitteessa 2900 Collins Rd. osallistumaan seremonialliseen nauhan leikkaamiseen.

Tapahtuma aloitti kampuksen avajaisten ensimmäisen vaiheen, jolloin Karmanos Cancer Instituten avohoitokeskus avattiin helmikuussa. 28. Sairaala ja päivystys avataan 6. maaliskuuta ja Terveys- ja hyvinvointipaviljonki avaa ovensa myöhemmin tänä keväänä.

McLaren Greater Lansingin toimitusjohtaja Kirk Ray valitti avauspuheessaan pitkää matkaa kampuksen avaamiseen.

“Erotin täällä hieman yli kolme vuotta sitten kylmänä joulukuun 17. päivän aamuna, kun murtauduimme tähän laitokseen, en koskaan ajatellut, että tämä toteutuisi”, Ray sanoi. ”Ja koko ajan se on vähän kuin katsoisi lapsesi kasvavan. Teräksen asettamisesta viimeiseen palkkiin, pieniin kilometrimerkit matkan varrella.

Kampus, joka julkistettiin vuonna 2017, on kumppanuus McLaren Greater Lansingin ja Michigan State Universityn välillä. Se on yhdistelmä McLarenin kahdesta edellisestä terveydenhuoltolaitoksesta Lansingissa Greenlawnilla ja Pennsylvanialla. Nämä kaksi kampusta sulkevat ovensa ja siirtävät koko toimintansa uuteen MSU:n viereiseen puistoon.

Projektiin investoitiin noin 600 miljoonaa dollaria – noin 200 miljoonaa dollaria enemmän kuin alkuperäisessä ilmoituksessa oli väitetty. Näistä dollareista tulee luultavasti parhaiten varusteltu terveyskeskus Greater Lansingin alueella.

Seitsemänkerroksisessa laitoksessa on 240 sairaalasänkyä, tason III traumakeskus, sertifioitu ensisijainen aivohalvauskeskus, 17 leikkaussalia ja uusi syövänhoitokeskus, jota johtaa Detroitissa toimiva Karmanos Cancer Institute.

MSU:n terveystieteiden varatoimitusjohtaja Norman Beauchamp korosti, että tällaisen terveyskeskuksen suurin vaikutus on kyky saada paikkakuntahoitoa lähes kaikkiin terveyshaasteisiin. Hän kiittää äitiään, joka oli Lansingin mielenterveystyöntekijä, inspiroinnista tarjota tällaista hoitoa.

“Äitini oli yhteisöllinen mielenterveystyöntekijä täällä Lansingissa, ja kun hän puhui työstään, hän painotti yhteisöllisyyttä”, Beauchamp sanoi. “Hän sanoisi, että ihmisten suurimman tarpeen aikana läheisyydessä oleminen läheisten kanssa, tukeminen oli niin tärkeää terveyden löytämiseksi.”

Erityisesti syöpäkeskus on suuri lisä Greater Lansingin terveydenhuollon infrastruktuuriin.

46 000 neliöjalkaa yhdistetty rakennus, jossa se sijaitsee, sisältää 25 koehuonetta ja 33 infuusiopaikkaa. McLaren sanoi, että se kattaa uusimmat tekniset edistysaskeleet säteilyonkologiassa, lääketieteellisessä ja kirurgisessa onkologiassa sekä kemoterapiassa ja infuusiopalveluissa.

Karmanos painotti myös erityisesti keskuksen estetiikkaa, presidentti Justin Klamerus sanoi. Hän sanoi, että tämä keskittyminen “parantavaan ympäristöön” erottaa sen muista alueen syövän hoitovaihtoehdoista.

“Jos kävelet tilan läpi, näet valkoisen luonnollisen kauneuden, vihreät seinämme ja tilat, jotka yhdistyvät”, Klamerus sanoi. “Tiedämme, että paranemisen kannalta niin kriittistä ei ole vain lääkäreiden, sairaanhoitajien ja asiantuntijoiden, jotka tuovat tämän hoidon yhteen, huolenpito – vaan se on ympäristö.”

Tämä parantavaan ympäristöön keskittyminen ei ole sidottu vain syöpäkeskukseen. McLaren ja MSU loivat “design build -tiimejä”, jotka koostuivat erilaisista rakennus-, arkkitehti- ja suunnittelutoimistoista vangitakseen tällaisen estetiikan jokaisessa siivessä.

Koko rakennuksen seinillä on käsin valittuja taideteoksia ja valokuvia. Valkoinen, sininen ja muut rauhoittavat värit muodostavat suuren osan sisustuspaletista.

Terveydenhuollon ulkopuolella kampuksen rakentaminen on tarjonnut kipeästi kaivattua taloudellista sysäystä Lansingin kaupungille COVID-19-pandemian valossa. Laitoksen rakentamisen aikana syntyi arviolta 2 500 rakennustyöpaikkaa, ja Lansingin pormestari Andy Schor toivoo erityisesti Etelä-Lansingin investointien lisäävän alueen kasvua.

“Tämä terveyskampus ei ole vain mahtava kaikkien terveydenhuollon alalla kuulemienne asioiden suhteen, vaan se muuttaa tärkeän osan kaupunkiamme”, Schor sanoi. “McLaren esitti innovatiivisen suunnitelman, joka on katalysaattori vieläkin suuremmalle kasvulle täällä Kaakkois-Lansingissa.”

Vaikka kampus rakennettiin McLarenin, Karmanosin ja MSU:n yhteistyöllä, yliopiston panokset olivat enemmän kliinisiä kuin rahallisia. Sen sijaan, että se olisi ollut hankkeen ensisijainen rahoittaja, se vastasi huippukliinikon rekrytoinnista laitokseen.

Monet näistä ammattilaisista ovat tällä hetkellä tai tulevat olemaan MSU-tutkinnon suorittaneita. Beauchamp sanoi, että kampuksesta tulee eräänlainen hautomopaikka lääketieteen alan opiskelijoille, mutta se tarjoaa myös ammatillisia mahdollisuuksia opiskelijoille näennäisesti liittymättömissä ohjelmissa.

“Onpa kyse kommunikaatiotaiteesta, suunnittelusta, toimitusketjusta, koulutuksesta tai sosiaalityöstä – uuden strategisen suunnitelman ideana on: “Kuinka luomme opiskelijoillemme polkuja ura- ja terveyteen?”” Beauchamp sanoi. “Joten, kun meillä on paikka niin lähellä, jonne he voivat tulla (ja) he voivat tehdä harjoittelupaikkoja, he voivat tehdä vapaaehtoistyötä, uskon, että se auttaa meitä selventämään monia polkuja terveysalan uralle.”

Tue opiskelijamediaa!
Harkitse lahjoittamista The State Newsille ja auta rahoittamaan journalismin tulevaisuutta.

Tutkimus on toinen mahdollisuus, jonka uusi kampus tarjoaa MSU:lle. MSU:n presidentti Samuel L. Stanley Jr. sanoi, että mahdollisuus saada lääketieteen tutkimuslaitos yliopiston takapihalle tuo uusia mahdollisuuksia, joita sillä ei aiemmin ollut.

“Kliiniseen tutkimukseen on suuria mahdollisuuksia, ja se on ollut meille haastavaa aiemmin, koska emme omista omaa sairaalaa”, Stanley sanoi. ”Tämän alueen, pääkaupunkiseudun, Lansingin asukkaille on valtava, valtava asia saada tämä tapahtumaan. Koska todella, aina kun tuot uuden laitoksen, se houkuttelee lahjakkuutta tai inhimillistä pääomaa, ja uskon, että tulemme näkemään sen.”

Keskustelu

Jaa ja keskustele “Uusi McLaren-MSU terveyskampus avaa ovet” sosiaalisessa mediassa.

Leave a Comment