Bidenin mielenterveysstrategia sopii vakuutusyhtiöiden “koko ihmisen” ohjaushuoneeseen

Presidentti Joe Bidenin ehdotuksen panostaa enemmän mielenterveyteen pitäisi täydentää sairausvakuutusyhtiöiden pyrkimyksiä yhdistää käyttäytymishoito lääketieteelliseen hoitoon.

Bidenin ehdotus sisältää rahaa kannustamaan useampia amerikkalaisia ​​siirtymään käyttäytymisterveyden ammatteihin ja lievittämään tällaisten tarjoajien pulaa lainoilla ja stipendeillä. Ja laajemmin se keskittää päätöksentekijät, kongressin ja terveydenhuoltoalan tapoihin parantaa mielenterveyshuoltoa ja asettaa se etusijalle.

“Otetaan mielenterveys”, Biden sanoi puheessaan unionin tilasta tiistai-iltana. “Ja hankitaan kaikille amerikkalaisille heidän tarvitsemansa mielenterveyspalvelut. Enemmän ihmisiä he voivat kääntyä saadakseen apua ja täydellistä tasa-arvoa fyysisen ja henkisen terveydenhuollon välillä.”

Bidenin tiistaina julkistetun mielenterveysstrategian tarkoituksena on “vahvistaa järjestelmän kapasiteettia, liittää enemmän amerikkalaisia ​​hoitoon ja luoda jatkuva tuki – muuntaa terveys- ja sosiaalipalveluiden infrastruktuuria käsittelemään mielenterveyttä kokonaisvaltaisesti ja tasapuolisesti”.

Sairausvakuutusyhtiöt ovat yhä useammin työstäneet tapoja pakata lääketieteelliset hyödyt mielenterveystarjouksiin. Nähtäväksi jää, kuinka suuri osa Bidenin suunnitelmasta johtaa laiksi muuttuvaan lainsäädäntöön, mutta strategia sopii joihinkin suuriin ponnisteluihin, joita sairausvakuutusyhtiöt ja suuret terveydenhuollon tarjoajat ovat jo aloittaneet.

Yhtenä esimerkkinä UnitedHealth Groupin toimitusjohtaja Andrew Witty on sanonut, että UnitedHealthin sairausvakuutusliiketoiminta ja Optum-sairaanhoidon tarjoajat tekevät yhä enemmän yhteistyötä käsitelläkseen terveyssuunnitelman jäsenten mielenterveysongelmia.

LISÄÄ FORBESISTA2021 Forbes Healthcare Summit: Vuoden päästä…Tee terveydenhuoltomatkasta helpompaa kaikille

“Kuinka voimme yhdistää käyttäytymisen ja lääketieteen”, Witty sanoi joulukuussa Forbesin 10. vuotuisessa terveydenhuollon huippukokouksessa. “On hieman outoa ilmiö, että järjestelmä kohtelee aivoja ikään kuin ne eivät olisi yhteydessä kehoon sen suhteen, miten hallitsemme niitä. Miten ajattelemme virtuaalisen yhdistämistä fyysiseen.

Sairausvakuutusyhtiöt, kuten Anthem, Cigna ja Humana sekä CVS Health ja sen Aetna-sairausvakuutusyksikkö, ovat yhä useammin keskittyneet sairaanhoitopalvelujen ja käyttäytymiseen liittyvien terveydenhuoltopalvelujen integrointiin. Esimerkiksi. lisää CVS Health -apteekit ja MinuteClinics tarjoavat mielenterveysneuvontapalveluita.

Sairausvakuutusaula antoi tiistai-iltana lausunnon, jossa ylistettiin Bidenin “kehotusta toimia laadukkaan käyttäytymisterveydenhuollon parantamiseksi kaikkien amerikkalaisten keskuudessa, erityisesti aliedustettujen ja aliedustettujen yhteisöjen keskuudessa”.

“Tarvitsemme lisää innovatiivista yhteistyötä ja ratkaisuja palveluntarjoajien ja yhteisöjen kanssa tämän monimutkaisen ongelman ratkaisemiseksi, mukaan lukien enemmän ohjelmia, joilla rohkaistaan ​​enemmän käyttäytymiseen liittyviä terveydenhuollon tarjoajia ja integroimaan käyttäytymiseen ja fyysiseen terveydenhuoltoon lääkärin vastaanotolla”, sanoi Matt Eyles, presidentti ja johtaja. America’s Health Insurance Plansin (AHIP) johtaja. “Tuemme vahvasti fyysisten ja käyttäytymiseen liittyvien terveystarpeiden tasa-arvoisuutta, etäterveyspalvelujen saatavuuden laajentamista ja arvopohjaisten hoitojärjestelyjen edistämistä, jotka sisältävät käyttäytymisterveyden tarjoajia ja palveluita. Jatkamme yhteistyötä kongressin ja hallinnon kanssa lisäratkaisuista, joita amerikkalaiset tarvitsevat nyt parantaakseen lasten, nuorten ja aikuisten käyttäytymisterveydenhuoltoa.

.

Leave a Comment