COVID-tapausten vähentyessä vierailusääntöjä helpotti jälleen Berkshire Health Systemsin tiloissa | Koronaviirus

Berkshire Health Systemsin potilailla voi nyt olla kaksi vierailijaa kerrallaan useimmissa tapauksissa, koska sairaalajärjestelmä helpottaa jälleen rajoituksia COVID-19-tapausten vähenemisen vuoksi.

“Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että BHS ryhtyy varovaisiin toimiin tilojemme avaamiseksi uudelleen yleisölle”, tohtori James Lederer, BHS:n ylilääkäri ja laatujohtaja, sanoi tiistaina antamassaan tiedotteessa. “Tavoitteemme on varmistaa jokaisen potilaamme turvallisuus ja samalla mahdollistaa paremmat mahdollisuudet saada yhteisömme jäsenten tarvitsemia terveydenhuoltoohjelmia ja palveluita.”

Vierailuohjeiden muutos on toinen merkki siitä, että koronaviruspandemia on vetäytymässä arjesta. Se tapahtuu, kun koulut siirtyvät lopettamaan naamiointivaatimukset, ja Centers for Disease Control and Prevention luopuu maskaussuosituksestaan ​​Berkshiren piirikunnassa – vaikka naamioita vaaditaan edelleen terveydenhuoltolaitoksissa.

Kuka voi vierailla?

Kahden vierailijan käytäntö koskee muita kuin COVID-19-potilaita, joita ei sijoiteta tehohoitoyksiköihin. COVID-19-käytännöt ovat tiukemmat: Aikuisilla COVID-19-potilailla ei voi olla henkilökohtaisia ​​vieraita, elleivät he ole tehohoidossa, jolloin he voivat saada vierailun “ikkunan kautta”. Kaikki COVID-19-potilaat voivat käydä videokäynneillä.

COVID-19-lapsipotilailla voi olla yksinhuoltaja tai huoltaja.

Ei-COVID-19-potilailla voi olla yksi vierailija ensiapuosastoilla Berkshire Medical Centerissä Pittsfieldissä, Fairview Hospitalissa Great Barringtonissa ja BMC North Adamsin kampuksella.

Miten ohjeet ovat muuttuneet?

Omikronin nousun aikana useimmat potilaat olivat saaneet vain yhden vierailijan kerrallaan. Myös käyntien ajoitukseen ja pituuteen kohdistui lisää rajoituksia, erityisesti tehohoitoyksikön osalta, joita nyt on kevennetty.

Miksi muutos?

Sairaalajärjestelmän käyntikäytännöt ovat muuttuneet pandemian myötä, ja niitä on rajoitettu ja lievennetty virusten nousun myötä.

Tammikuun alussa, kun uusia tapauksia tuli päivittäin yli 200, sairaala tiukensi käytäntöjään. Nyt tapausten määrä on pudonnut 30 uuteen tapaukseen päivässä, ja sairaalahoidot ovat palanneet yksinumeroisiksi.

Aiempien julkaisujen mukaan sairaalajärjestelmä käyttää tapaustasoja, sairaalaolosuhteita ja Massachusettsin kansanterveysministeriön ja CDC:n ohjeita, jotka kehittyvät viruksen tilan mukana.

Tarvitsen lisätietoja sairaalakäyntiä varten

Löydät yksityiskohtaiset ohjeet osoitteesta berkshirehealthsystems.org/visitor-guidelines.

.

Leave a Comment