Kansainvälinen Extreme Sports Medicine -kongressi palaa COVID-19-tauon jälkeen

2. maaliskuuta 2022

2 min lukeminen

Lähde/Ilmoitukset

Ilmoitukset:
Mei-Dan ei raportoi asiaankuuluvia taloudellisia tietoja.


Emme voineet käsitellä pyyntöäsi. Yritä uudelleen myöhemmin. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä osoitteeseen customerservice@slackinc.com.

Neljäs kansainvälinen Extreme Sports Medicine -kongressi järjestetään 20.–21. toukokuuta St. Julien -hotellissa Boulderissa, Coloradossa, sen jälkeen, kun kokous peruttiin vuonna 2020 COVID-19-pandemian vuoksi.

Ylimääräistä aikaa valmistautua tämän vuoden asialistaan, kokouksen järjestäjä Omer Mei-Dan, MD, Extreme Sports -urheilija ja Coloradon yliopiston lääketieteellisen korkeakoulun ortopedian laitoksen apulaisprofessori toivottaa tervetulleeksi joukon uusia puhujia, aiheita ja aktiviteetteja extreme-urheilulääketieteen erikoisalalla.

Omer Mei Dan

Omer Mei Dan

”Suurin osa puhujista, jotka alun perin suunnittelivat tulevansa tänne vuonna 2020, ovat täällä, mutta pystyimme lisäämään uusia puhujia ympäri maailmaa – Etelä-Amerikasta, Euroopasta. [and] periaatteessa kaikkialta”, Mei-Dan kertoi Healio Orthopedicsille. “Meillä on paljon uusia ideoita ja konsepteja puhuttavana, ja se tulee olemaan jännittävää”, hän lisäsi.

Eräässä urheilulajissa, joka vetää ainutlaatuisen urheilijan, extreme-urheilulääketiede vetää Mei-Danin mukaan myös ainutlaatuisen ja monipuolisen ryhmän lääkäreitä ja terveydenhuollon ammattilaisia. Tapaaminen ei ole tarkoitettu vain ortopedeille.

”Puhumme tietysti seikkailusta ja extreme-urheilusta, mutta meillä on lääkäreitä ja terveydenhuollon tarjoajia niin monelta eri alalta – kaikkea ortopedisesta leikkauksesta urheiluharjoitteluun, fysioterapiaan, endokrinologiaan ja kardiologiaan. [and] mielenterveyden tarjoajia”, hän sanoi. “Kun puhumme extreme-urheilijasta, haluamme kattaa kyseisen henkilön kaikista mahdollisista näkökulmista.”

Kuuma aihe tämän vuoden asialistalla on useiden uusien extreme-lajien debyytti viimeisimmissä kesäolympialaisissa, Mei-Dan sanoi. Vuonna 2021 kalliokiipeily, rullalautailu ja surffaus esiteltiin katsojille ympäri maailmaa Tokion kisoissa. Muita tämän vuoden kuumia aiheita ovat muun muassa extreme-urheilun päävammat, ikääntyvän urheilijan fysiologia, nuorten urheilijoiden viimeaikainen dominanssi sekä vammojen ehkäisy ja kuntoutus.

Aiempien tapaamisten tapaan osallistujilla on myös mahdollisuus osallistua ohjattuun toimintaan perjantaiaamuna ja lauantai-iltapäivänä. Näitä aktiviteetteja ovat melontalautailu, kalliokiipeily, maastopyöräily, maastojuoksu ja patikointi. Uuden extreme-lajin kokeileminen voi auttaa lääkäreitä ja terveydenhuollon tarjoajia ymmärtämään urheilijoitaan, Mei-Dan sanoi.

“Voimme lähteä kalliokiipeilyyn, polkujuoksuun, maastopyöräilyyn ja melontalautailuun 5-10 minuutin sisällä konferenssin paikasta”, hän sanoi. ”Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä lääkärinä [and] terveydenhuollon tarjoajana: Mikä se on [the athlete] on perässä? Mikä tulee olemaan biomekaniikka? Mikä on mahdollinen loukkaantumismekanismi, jonka kerrot [the athlete]? Jos et ymmärrä sitä, saatat vaarantaa hänet tai hänen henkensä”, hän lisäsi.

Mei-Dan on myös innostunut keskustelemaan viimeisimmästä tutkimuksesta, joka on julkaistu edellisen jälkeen Kansainvälinen Extreme Sports Medicine Congress vuonna 2018.

“Meillä on nyt neljä vuotta – COVIDin takia – edellisestä tapaamisesta. On niin monia uusia asioita, joiden kanssa ihmiset tulivat esille, ja paljon tutkimuksia, jotka aloitettiin täällä kongressissa 4 vuotta sitten ja jotka nyt valmistuivat ja tullaan esittelemään”, hän sanoi. ”Puhuttaessa joistakin vammoista, joita näimme 4 vuotta sitten, keksittiin ja otettiin käyttöön täysin uusia kirurgisia toimenpiteitä sen jälkeen. Joten mielestäni 4 vuoden tauko oli hyödyllinen uudelle asialistalle.

Viite:

https://medschool.cuanschutz.edu/docs/librariesprovider65/clinical-services/sports-medicine/2022-iesmc-agenda-copy.pdf?sfvrsn=b2bca7ba_2

Leave a Comment